personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

farkındamısınız bilmiyorum durumumuzun. ben bekliyorum. eşim bekliyor. annem kayınvalidem teyzelerim vs.bekliyor. hatta eşim belle birlikde online durumda. o bile iş yapamıyor. durum bu kadar vahim yani :) :) :)

crazy2477 ' Alıntı:
farkındamısınız bilmiyorum durumumuzun. ben bekliyorum. eşim bekliyor. annem kayınvalidem teyzelerim vs.bekliyor. hatta eşim belle birlikde online durumda. o bile iş yapamıyor. durum bu kadar vahim yani :) :) :)

Siz aile boyu girdiniz sınava desene....:)

lemsan ben zaten bunu anlamıyorum ya.vergiden ben o kadar yanlış yaptığım halde 59 la geçtim.1 katı alması gereken cezaları3 katı falan yazmıştım düşün yani.ve denetimden her sınavta geçtim diyorum Allah sonumuzu hayır etsin

karakule1702 ' Alıntı:
crazy2477 ' Alıntı:

Siz aile boyu girdiniz sınava desene....:)
hepimiz öyleyiz. beni her arayan yakınım sınavı soruyo. akşam eve giderken evdekilere tembih ediyorum sakın bana bulaşmayın ben psikopata bağladım kendimi diye:)

arkadaşlar ben bu günlük müsadenizi istiyorum. yarın sabah tekrar görüşmek üzere herkese iyi akşamlarrrrr

hepinize az stres bol şans diliyorum.cumaya kadar açıklanır sınav sonuçları merak etmeyin.

star ' Alıntı:
hepinize az stres bol şans diliyorum.cumaya kadar açıklanır sınav sonuçları merak etmeyin.

Eyvallah üstadım iyi dileklerin için çok teşekkürler...

rica ederim. hiçbir emek karşılıksız kalmıyor hayatta.öyle yada böyle birgün mutlaka o belge sizin olacak emin olun bugünlerde tatlı birer anı olarak hafızalarınızda kalacak.

herkese iyi akşamlar
bu günde gitti 38 gün kaldı sınava teskere saymaya döndü bu iş
milleti cıldırttım mart sınavına giren sayısını azaltmaya çalışıyorlar temmuz sınavında gün farkı çok olacağı için bizleri temmuz a yöneltmek için uğraşıyorlar o zaman herhalde 80 günü geçeceklerdir diye düşünüyorum yarın için ümit besleyerek
tekrar iyi akşamlar diliyorum

star ' Alıntı:
rica ederim. hiçbir emek karşılıksız kalmıyor hayatta.öyle yada böyle birgün mutlaka o belge sizin olacak emin olun bugünlerde tatlı birer anı olarak hafızalarınızda kalacak.

evetttt tattttlı anıııı.... özellikle bu konuşmalarrrr

foruma ilk "arandım" diye yazan sevgili arkadaş için bol bol hayır duası edeceğim
bizleri bu meraktan kurtardığı için
allah ona bol kazançlar nasip etsin tuttuğunu altın etsin
kendi için bir şey istemiyorum allah annesine zengin ve yakışıklı bir koca ya da burjuva ve güzel bir hanım nasip etsin (bekarsa)
nur topu gibi renkli gözlü çocuklar nasip etsin (evliyse)
allah ona mali müşavirlik ünvanını nasip etsin (bana da duyurması için)
"arandım" diyen parmaklarına derman, bizlere ayırdığı zamanına bereket nasip eylesin
o arandıktan sonra bizler dokuz doğuruyoken bizler için dua etmesini nasip eylesin :)

not: allah, bizleri bu hallere düşüren tesmere ya da komisyon üyelerine ya da o kağıtları zamanında okuma gafletinde bulunmayan saygıdeğer(!) arkadaşlara biraz düşünce biraz insaf biraz suçluluk biraz utanç biraz mahçubiyet nasip eylesin

denizyılmaz ' Alıntı:
foruma ilk "arandım" diye yazan sevgili arkadaş için bol bol hayır duası edeceğim
bizleri bu meraktan kurtardığı için
allah ona bol kazançlar nasip etsin tuttuğunu altın etsin
kendi için bir şey istemiyorum allah annesine zengin ve yakışıklı bir koca ya da burjuva ve güzel bir hanım nasip etsin (bekarsa)
nur topu gibi renkli gözlü çocuklar nasip etsin (evliyse)
allah ona mali müşavirlik ünvanını nasip etsin (bana da duyurması için)
"arandım" diyen parmaklarına derman, bizlere ayırdığı zamanına bereket nasip eylesin
o arandıktan sonra bizler dokuz doğuruyoken bizler için dua etmesini nasip eylesin :)

not: allah, bizleri bu hallere düşüren tesmere ya da komisyon üyelerine ya da o kağıtları zamanında okuma gafletinde bulunmayan saygıdeğer(!) arkadaşlara biraz düşünce biraz insaf biraz suçluluk biraz utanç biraz mahçubiyet nasip eylesin
güzeldi:)

malesef bu sınav formatı iflas etmiştir her geçen gün katılım sayısının artması en önemli etken tabiki. bilgiyi ölçtüğüne inanmadığım bu sınav şekli staj başlatmada olduğu gibi sıralama sınavı şekline dönüşmeli yada bu mesleğin artık bir üniversitesi olmalıdır

ufffffffffff uffffffffff bekle bekle bekle .....çok sıkıldım bu işten

biraz tv izliyorum sonra yine siteye bakıyorum neden bakıyorsam bende anlamadım.çok sıkıldım bitsin bu çile

Az kaldı az bu çile bitecek. İnş.hayırlı sonuçlar alırız....