personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

BEN ' Alıntı:
arakadaşlar sınav bilgi ölçme sınavı değil eleme sınavı tabiki her fırsatı değerlendiriyorlar bakın staj süresi 3 yıl oldu bile nerdeyse her üniversitelerin her bölümünden kişi bu mesleği tercih edebiliyor zaten zamanında beleş verilen belgelerle meslekte bir enflasyon yaşanıyor sonuçların geçmiş döneme göre geç kalmasının en büyük nedeni katılımın fazla olması diyorum ben

katılım gelecek sınavda iki katına çıkarsa ne yapmalıyız arkadaşım

karakule1702 ' Alıntı:
**İBRAHİM** ' Alıntı:
azize_22 ' Alıntı:
izcan sen uzun bi süre sessiz kal bence zaten herkes sinirli birde senin bu taraf tutmanı çekemeyiz

arkadaslar bız komısyonun sorumsuzlugundan bahsedıyoruz ızcan forma gırmıs nerdeyse ıyı yapıyorlar dıyor
ınsanın sınırını zıplatıyor

Hocam muhakkak söylediklerinde haklısındır. Ama İzcan'ıda biliyoruz. Uzun zamandır buralarda. Birşeyler söylüyosa mutlaka bir bildiği vardır. Haklıdır demiyorum. Ama buradan farklı düşünceler çıkması kadar doğal ne olabilir ki...

Senin doğrun sana benim doğrum bana... ;)

valla burda ben tek bı dogru göruyorum sınav sonucunun acıklanması gerekıyordu.bazı fıkırler tartısma göturmez nedır bu ya nerdeyse tesekkur etceksınız adamlara martta sınava gırceksınız 1 ayınız kalmıs bı tebrık etmedıgınız kaldı adamları

Temmuz sınavına girip martın sonuçlarını bekleriz herhalde o zaman da :)

arkadaşlar konuyu çok uzattık farkındamısınız? bence izcan ve ibrahimin görüşü hakkında birşey yazmayalım. hepimiz eğitimli insanlarınız,belirli bir kültür seviyesindeyiz lütfen herkes birbirinden özür dileyerek olayı kapatalım. sınavımızı okumayan komisyon yayınlamayan tesmer. yasa değişikliğini teklif edecek kurum türmob kabul edecek makam hükümet biz burda böyle bibirimizi yersek olmaz. lütfen relax diyorum. ;)

evet izcan seçilmiş insanlar mart 2008 sınavında mali tablolar sınavında toplam 10 soru çıktı bunlardan biri yanlış bilanço tutmuyordu çok seçilmiş insanlar ve nekadar önem gösterdikleri ortada

Hiçbir zaman şahıslara bir suçu yükleyemezsiniz. Esas olan kurumlardır. Bir sorun varsa o sorun kurumun sorunudur...Sorumluluk da yetki de kuruma aittir...

bıraz bı tepkı gostermeyı bılmezsen her yapılana olsun dersen kızanlara da kızarsan karakule ve ızcan gıbı aynen bu duruma duser ınsan ıste
haketmısız demek bunu

Eeeee arkadaşlar daha daha nasılsınız

karakule1702 ' Alıntı:
Hiçbir zaman şahıslara bir suçu yükleyemezsiniz. Esas olan kurumlardır. Bir sorun varsa o sorun kurumun sorunudur...Sorumluluk da yetki de kuruma aittir...

karakule sen gec bu lafları kardesım.sonuca gel sen bu sınav 74 gundur acıklanmadı mart sınavını da one cektıler az bı zaman bıraktılar bana ne suc kımde benım hakkım yenıyormu ben ona bakarım

bugünde istanbulda hava çok güzel. sanki bahardan kalma gibi

**İBRAHİM** ' Alıntı:
bıraz bı tepkı gostermeyı bılmezsen her yapılana olsun dersen kızanlara da kızarsan karakule ve ızcan gıbı aynen bu duruma duser ınsan ıste
haketmısız demek bunu

arkadaşım burdaki herkes üzerine düşeni yapıyor. birbirimize kızmayalım.lütfen relax olun ibrahim bey.

**İBRAHİM** ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:

karakule sen gec bu lafları kardesım.sonuca gel sen bu sınav 74 gundur acıklanmadı mart sınavını da one cektıler az bı zaman bıraktılar bana ne suc kımde benım hakkım yenıyormu ben ona bakarım

Haklısın canım kardeşim...

5-6 dersten kalın bakalım 1 ay surede sonra gelırsınız buraya son hakkıma gırıyorum dıye
görurum ben sızı ozaman komısyonu nasıl tutcaksınız

Bir GS'li, bir Fener´li ve BJK´li Arabistan'da yasak olmasina ragmen bir otelde içki içerken yakalanirlar... Mahkemeye
çikarilirlar... Karar IDAM... Itiraz ederler ve karar ömür boyu
hapis cezasina çevrilir. Ama o gün, bayrama denk geldigi icin Prens
Hazretleri cezayi kaldirip hepsine 20 kirbaç ceza verir. Bizimkileri sempatik buldugu için de bir kiyak daha yapip herkese cezasini hafifletmek için bir istek hakki tanir.
BJK li: "Sirtima bir yastik baglayin" der. 10 kirbaçtan sonra yastik paramparça olur ve pek fayda etmez.
Uyanik Fener´li bunu görünce: "Sirtima iki yastik baglayin" der. Ama iki yastik bile 10 kirbaca dayanmaz.
Sira Galatasaray'liye gelince Prens Hazretleri: "Bak Galatsaray'li sana acidim. SüperLigi Kaçırdınız.
100'üncü senenizde başarısız oldunuz, Hakemlerden çektiniz. Bu yüzden sana iki istek hakki veriyorum"
Peki der Galatasaray'li:
"O zaman bana 40 kirbaç vurulsun". Herkes saskina döner. Prens Hazretleri: "Peki ikinci istegin nedir?" diye sorar...
Galatasaray'li pis pis siritarak: "FENERBAHCE´liyi sırtima baglayin" ;D ;D ;D

ahhh ahhh keşke tek derdimiz bu olsa hayatta. insanlar zaten bu krizde sorun üstüne sorun yaşıyo. bide sınav stresi üstüne tuz biber oluyo. zaten maaşlara zamda alamadık. maddi manevi çöküş dönemini yaşıyorum. kendimi osmanlı imparatorluğu gibi hissettim bir an.

BARBOROS ' Alıntı:
Bir GS'li, bir Fener´li ve BJK´li Arabistan'da yasak olmasina ragmen bir otelde içki içerken yakalanirlar... Mahkemeye
çikarilirlar... Karar IDAM... Itiraz ederler ve karar ömür boyu
hapis cezasina çevrilir. Ama o gün, bayrama denk geldigi icin Prens
Hazretleri cezayi kaldirip hepsine 20 kirbaç ceza verir. Bizimkileri sempatik buldugu için de bir kiyak daha yapip herkese cezasini hafifletmek için bir istek hakki tanir.
BJK li: "Sirtima bir yastik baglayin" der. 10 kirbaçtan sonra yastik paramparça olur ve pek fayda etmez.
Uyanik Fener´li bunu görünce: "Sirtima iki yastik baglayin" der. Ama iki yastik bile 10 kirbaca dayanmaz.
Sira Galatasaray'liye gelince Prens Hazretleri: "Bak Galatsaray'li sana acidim. SüperLigi Kaçırdınız.
100'üncü senenizde başarısız oldunuz, Hakemlerden çektiniz. Bu yüzden sana iki istek hakki veriyorum"
Peki der Galatasaray'li:
"O zaman bana 40 kirbaç vurulsun". Herkes saskina döner. Prens Hazretleri: "Peki ikinci istegin nedir?" diye sorar...
Galatasaray'li pis pis siritarak: "FENERBAHCE´liyi sırtima baglayin" ;D ;D ;D

Puhahahahah..... ;D ;D ;D

Ben fenerliyim ama harbiden zekice...

dayanamayacağım yine yazacağım ya konu kapanıyodu ama :)

işte biz toplum olarak fıkralarla, futbolla, dizilerle uyuşturulduğumuz için bu haksızlıklara uğruyoruz hep

sonkale ' Alıntı:
BEN ' Alıntı:
arakadaşlar sınav bilgi ölçme sınavı değil eleme sınavı tabiki her fırsatı değerlendiriyorlar bakın staj süresi 3 yıl oldu bile nerdeyse her üniversitelerin her bölümünden kişi bu mesleği tercih edebiliyor zaten zamanında beleş verilen belgelerle meslekte bir enflasyon yaşanıyor sonuçların geçmiş döneme göre geç kalmasının en büyük nedeni katılımın fazla olması diyorum ben

katılım gelecek sınavda iki katına çıkarsa ne yapmalıyız arkadaşım
bilemiyorum ama eğer mesleğe girişi yavaşlatmak adına umarım bu sınavı senede 2 kereye düşürmezler (tabi aldıkları ücretleride iki katına çıkararak)