personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

Arkadaşlar arananlar olursa lütfen hangi dersten kaç aldığını da yazabilir mi?

merkalanmaktan, umutla beklemekten, ümitlenmekten de yorulduk sanırım. ilk günler çok ama çok heyecanlıydı. şimdik aman cuma olsun sağlık olsun der gibiyiz. TESMER amacına ulaşmıştır. bu TESMER'in büyük başarısıdır. alkışlar TESMER'e......... :) :)

"Sınav sonuçları,sınavın yapılış tarihinden itibaren iki ay içerisinde odalarda ilan tahtasına asılmak yoluyla ilan edilir" o kadar açık ki yönetmelik resmen bizlerle oyun oynuyorlar.

odayı aradım gelen baskılardan dolayı ankarayı aramışlar cumaya kadar açıklanacak demişler ama şifayen aldığımız cevaptır bu resmi değil inşallah açıklanı dediler

crazy2477 ' Alıntı:
merkalanmaktan, umutla beklemekten, ümitlenmekten de yorulduk sanırım. ilk günler çok ama çok heyecanlıydı. şimdik aman cuma olsun sağlık olsun der gibiyiz. TESMER amacına ulaşmıştır. bu TESMER'in büyük başarısıdır. alkışlar TESMER'e......... :) :)

evet yıldırdılar bizi
bezdirdiler

odalarda ilan tahtasına komisyon üyelerini asacaksın.tam yerini bulacak.artık sınav sonucu öğrenmesemde olur o zaman

Çok komik ya gelen baskılardan dolayı oda tesmeri arıyor. Kanuni süreyi geçtiniz,hukuksuzluk yapıyorsunuz diye değil dikkatinizi çekerim...

Ya da ilan tahtasına komisyon üyelerinin resmini asacaksın. yanlarına wanted yazdın mı tamamdır ;D

mare_nostrum ' Alıntı:
Çok komik ya gelen baskılardan dolayı oda tesmeri arıyor. Kanuni süreyi geçtiniz,hukuksuzluk yapıyorsunuz diye değil dikkatinizi çekerim...

bütün odalar üyelerinin haklarını korumak savunmak için uğraşır, bizim oda ise baskılardan dolayı göstermelik iş yapıyor
bu ne yaman çelişki

sonra da oy oy diye arar dururlar bizi

mare_nostrum ' Alıntı:
tek dersten beklemek bide son hakkıysa kişinin daha da zordur. ne diyim umarım tek dersten kimse kalmaz.
benim tek ders ve son hakkım.

vozger inşallah beklediğin sonucu alırsın da bu dertten kurtulursun. tek ders ve son hakkı olanlar için beklemek daha da zor olsa gerek.

mare_nostrum ' Alıntı:
vozger inşallah beklediğin sonucu alırsın da bu dertten kurtulursun. tek ders ve son hakkı olanlar için beklemek daha da zor olsa gerek.
çok sağolasın.vergi var bende 50 yetiyo.allah herkesin yardımcısı olsun.

öyle valla bende de denetim belası var. iki sınavdır veremiyorum. bakalım bu sınav biraz daha iyiydi. hayırlısı olsun ne diyim hepimiz için.

sınav nasıl geçti deniz. sınırda mısın sende benim gibi.

denizyılmaz ' Alıntı:
vozger ' Alıntı:
mare_nostrum ' Alıntı:
tek dersten beklemek bide son hakkıysa kişinin daha da zordur. ne diyim umarım tek dersten kimse kalmaz.
benim tek ders ve son hakkım.

benimde durumum aynı
denetim

Deniz naber abi aynı dertteyiz. Bekliyoruz abi dört gözle

vay denetim tek dersçiler yavaş yavaş dökülüyorsunuz ;D