personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

ben de vergiden 1. soruya kooperatifler vergiden muaf değildir yazdım
2. soruyu yarım yaptım
3.soruyu tam yaptım ama açıklama yazmadım.uygulama diye
4.sorunun da a) şıkkı rakam değişmez yazdım.açıkladım.b yanlış

şimdi bu durumda geçer miyim arkadaşlar??? sınırda diye düşünüom.

ben birici soruya şöyle yazdım
ana sözleşmelerinde sermayeleri üzerinden kazanç dagıtmamaları, başkan üyelerine kazanç üzerinden pay vermemeleri falan yazdım
2. soruyu tam yaptım
3.soru tamamen yanlış
4. soruyuda 2007 yılında aynen kalması gerekir beyanname verildigi için herhangi bir işlem yapılmaz dedim

1. soruyu tam sınav başlamadan okumuştum o yüzden bir madde eksik yazdım ben

birinci soruyu tam yapmıştım kelimesi kelimesine lemsan. ikinci sorunun da tamamını yapmasam da tamamına yakınını yapmıştım. bide 3. sorudan bir maddeyi yaptım ve 51 aldım. teşekkürler umarım geçeriz. bu arada sen geçte hediye sorun değil ;D forumdakilerle buluşur geçenler ıslatırız olur biter ;D

arkadaşlar boşverin neyi yaptığınızı artık. nasıl olsa 2 güne kadar açıklanacak. ben daha sınavdan çıkar çıkmaz yaptıklarımı unutuyorum. ama zamanım kalırsa soru kağıdının arkasına kendi cevaplarımın özetini yazıyorum. sınavdan çıkınca ordan bakıyorum doğrumu diye

evet haklısın nasıl olsa açıklanacak 2 güne ama en azından böyle birbirimize sorarak kafamızı dagıtıyoruz inşallah geçeriz hepimiz

evet bu iş cuma ya kesin kaldı gibi süpriz yapsalarda sabah geldiğimizde sonuçlar görsek
bugünde bitti
iyi akşamlar herkese

seval003 ' Alıntı:
evet bu iş cuma ya kesin kaldı gibi süpriz yapsalarda sabah geldiğimizde sonuçlar görsek
bugünde bitti
iyi akşamlar herkese

Yarın öğleden sonra falan açıklasalar yaaa cumaya kalmasa ne güzel olur

evet forumda bile kimse kalmadı herkes artık umudunu cumaya bıraktı. herkese iyi akşamlar.

ahmet çakar ben kaçar ;D herkese iyi akşamlar. umarım yarın açıklanır da iyi haberleri alırız.

inşallah hakeden herkes gecer arkadaşlar.takip etmekten bile yoruldum artık..iyi akşamlar herkese

arkadaşlar herkese merhaba;
benimde tek sınavım kaldı ve oda vergi mevzuatı....
sınavım pek parlak geçmedi ama genede bir umut bekliyorum...
eğer 1 ay içinde tekrar vergi mevzuatı gibi bir derse çalışmak zor olacak ama inşallah gerek kalmaz da topluca geçeriz...
herkese iyi akşamlar...

cuneytglp75 ' Alıntı:
mare_nostrum ' Alıntı:
cüneyt 4.soruyu pas geçerek söyledi dimi hocanız.

Hoca 4.soruya zor bir soru dedi gerçekten. Ben 4.soruya önemlikten , riskten falan bahsettim.

aynen bende onlardan bahsettim.umarım tutar.sallama oldu biraz ama en mantıklı şeyler onlardı.cari dönem felan demedim önceki dönemden de bahsetmedim dehadaki cevaplarda olduğu gibi .( şimdi devam edebiliyorum yazıma :)) ara verdim işten güçten. yani 4 .soruda açılış bakiyeleri deyince kapanış kayıtlarına bakar öncelikle dedim vs vs. çok enişeliyim ama söylenenlerden ötürü.yoksa hakkaten geçer bi kağıt verdiğie inanıyorum yani.inş.geçmişizdir hepimiz

karakule1702 ' Alıntı:
cuneytglp75 ' Alıntı:
mare_nostrum ' Alıntı:
2. soru yorum tamamen. mevzuata aykırılıkta neler yapmalıdır denetçi gibi bir soruydu sanırım. yazdım baya yönetime bu yönde rapor sunmalıdır. yönetimin bu konuda alması gereken önlemleri yazdım. filan fıstık ::) eğer yönetim denetçin raporununu dikkate almazsa denetçinin bunu ilgili kurumlara kuruluşlara bildirme gibi bir sorumluluğu vardır. tabi tüm bunları yazarken denetim terminolojisine göre yazdım. burdaki gibi çalakalem yazmadım ;D

Peki abiler dehanın verdiği cevap hakkında ne düşünüyorsunuz bu şekilde cevaplayan oldumu acaba? Hepimiz hemen hemen aynı şeyleri yazmışız

Bence dehanın verdiği yanıtı aynen yazsan tam puan alamazsın. Kitap gibi yazmış. Adamlar bunu beklemiyor. Olayın özüne en kısa cümlelerle ulaşanlara veriyor puanları.....

bne o terminalojiyi yazarken çok zorlanıyorum işte.olayı biliyorum ama süslü süslü anlatamıyorum o kadar.ama sorular yorumdu ya.kompozisyonum çok iyiydi lisedeyken eğer bilgi kısımları doğru ise geçerim.çoook uzun şeyler yazmadım ben 1,5 sayfa ancak yazdım toplam...delirtirler insnaı yaa...açıklasınlar da ..öldümmü sağ mı kaldım bilmek istiyorum.herkes gibi..

neys e iyi akşamlar

günün haberini benden duyun arkadaşlar
az önce oda yönetiminden arkadaşla görüştüm
merak etme en geç salıya kadar açıklayacaklar dedi :)

sonkale ' Alıntı:

şaka gibi yaa...ama şaka kaldıracak hal kalmadı arkadaşım..

sonkale ' Alıntı:

En iyisi haftaya Cuma açıklasınlar, P.tesi de sınav başvurumuzu yapalım. :))))

Söylüycek söz bulamıyorum artık siteye her saniye iş arasında bakıyorum ve bu yaşananlar şaka gibi geliyor..Ne kadar sorumsuz insanlar.Ödeme yapmasan sınava almazlar sınava girersin sonucunu açıklamazlar...Bu sistem bu meslegede insanın inancını yitirmesine neden oluyorlar maalesef

arkadaşlar merhaba..bgn aranızda olamadım maalesef..ama sabahtan beri hiç umudum yoktu ztn..yrndan da yok..cumaya kalır artık öyle hıssedıom..artık umrumda da değıl ztn..annanem yoğun bakımda..başka bısı düşünemıom..ıı haber alsam bıle sevınemıcem :'(