personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

aslıBÜYÜK ' Alıntı:
arkadaşlar merhaba..bgn aranızda olamadım maalesef..ama sabahtan beri hiç umudum yoktu ztn..yrndan da yok..cumaya kalır artık öyle hıssedıom..artık umrumda da değıl ztn..annanem yoğun bakımda..başka bısı düşünemıom..ıı haber alsam bıle sevınemıcem :'(

geçmiş olsun, allah şifa versin...
sınav için de başarılar...

mare_nostrum ' Alıntı:
hangi kaynaklardan çalıştın denetime deniz kardeş
ya biz cüneyt le birlikte deha nın kursuna gitmiştik
denetim den hocanın verdiği notlardan ve ersin güredin in kitabından çalıştım
bizim hoca 2.soruyu 12 den vurdu
çok iyi yazdım onun cevabını
diğer sorularıda iyi yazdım ama bakalım
utandırmazlar inş :)

ehk ' Alıntı:
cuneytglp75 ' Alıntı:
mare_nostrum ' Alıntı:
hangi kaynaklardan çalıştın denetime deniz kardeş

Deniz'le ben Denetim'den kursa gittik. Deha kursuna. Sınav sonrası hoca hernekadar geçtiniz dediyse de içimde hala oldu mu gerçekten soruları devam ediyor. İnşallah olmuştur. Allahım yardım et bize
bu sınavdada geçemezsem bende temmuz için gitmek istiyorum kursa. nerdeki deha ya gittiniz ve gerçekten iyimiydi sizce. fikir verirseniz sevinirim.

biz kadıköy deha ya gittik ve faydasını çok gördük
hoca güzel anlatıyor bi de spk notları var elinde onlarıda dağıtıyor
aynı zamanda seni ders ortasında sınav edip eğer zayıf alırsan arkadaşlarının yanında rencide ediyor ki bi daha olmamak için mecbur ders çalışıyorsun :)
ben denetimden kursa gitmeni tavsiye ederim
ben çok faydasını gördüm

haziran79 ' Alıntı:
cuneytglp75 ' Alıntı:
denizyılmaz ' Alıntı:
vozger ' Alıntı:
mare_nostrum ' Alıntı:
tek dersten beklemek bide son hakkıysa kişinin daha da zordur. ne diyim umarım tek dersten kimse kalmaz.
benim tek ders ve son hakkım.

benimde durumum aynı
denetim

Deniz naber abi aynı dertteyiz. Bekliyoruz abi dört gözle

benimde denetim.tek..50 yetiyor. valla baya bi anlattım ama 4.soruya çok fazla şey yazamadım.kabataslak geçirdim ona cevabı.3 soru tam.birinci soru herkes gibi denetim riskini riskle denetimle ne varsa alakalı olarak allah ne verdiyse kompozisyon yazdım.2.soru da ise müteselsil sorumluktan bahsettim ancak meslek mensubunun hataları bulma zorunluluğu olmadğından falan filan bahsettim işte.eğer kayıtlarda bi yanlışlık ve ghata bulursa müşteriyi yazlı ve sözlü olarak uyarır hala düzeltmezsse ilgili vergi dairesine bildirirl falan filan dedim.çok korkuyorum.ya kalırsam diye...çalışmaktan nefret ettim bu derse.

ersin güredin in kitabını ezberledim gene de geçemedim iki sınavdır
ne dersmiş anlamadım
bize sordukları soruları kendilerine sorsak kendileri de kalırlar eminim :)

cuneytglp75 ' Alıntı:
Denetimden bence bu sınava kastılar. Geçen sınava göre daha zor bir sınavdı. Net cevaplayabileceğimiz soru sadece hatırlayanlar bilir 3.soru idi. Diğer sorular hep yorum sorularıydı. Nasıl bir puanlama yapacaklar bilmiyorum. 50 yetiyor...........

kesinlikle katıyorum
gülmekten tabii :)
yok yok gerçekten katılıyorum
bu sınav mevzuları çok canımı sıkmaya başladı saçmalıyorum galiba
akşam yemekte misafirlikte babamlar siyasetten falan konuşuyodular benimde kafam iyi konuşmamaya çalıştım stres yaptığımı anlarlar falan neme lazım :))

kitaptan gelen tek soru, net bir soru, soru gibi soru sadece 3. soru iki cüneyt arkadaşımızın dediği gibi
diğer sorular bizi kağıtları okuyanların o anki psikolojik durumlarına ya da insiyatiflerine bırakıyor inşallah bizlere biraz esnek davranırlar da biter çilemiz arkadaşlar

sonkale ' Alıntı:
günün haberini benden duyun arkadaşlar
az önce oda yönetiminden arkadaşla görüştüm
merak etme en geç salıya kadar açıklayacaklar dedi :)

anlamadım ya hangi salı demedin mi
gelecek ay değildir inş :)

denizyılmaz ' Alıntı:
sonkale ' Alıntı:
günün haberini benden duyun arkadaşlar
az önce oda yönetiminden arkadaşla görüştüm
merak etme en geç salıya kadar açıklayacaklar dedi :)

anlamadım ya hangi salı demedin mi
gelecek ay değildir inş :)

Ben zannetmiyorum o kadar abartacaklarını haftaya kalmaz bu iş abi. En geç cuma günü açıklanır

arkadaşlar
bugün bursa odasını iki kez aradık, odadan cuma günü açıklanacağı bilgisi verildi yani haftaya kalmaz bu iş:)

iyi geceler
bende engeç cuma diyenlerdenim cuma 75 gün yani daha geçi olmamalı bu bile çok kötü
rekor da tesmer bunu da bi zahmet kırmasın

Arkadaşlar kurslara çok kafayı takmayın .. Siz belli periyodlarla istikrarlı şekilde ders çalışın yeter size , dershanelerde verilen notların hepsi hatta daha fazlasını nette biraz araştırırsanız bulursunuz..

Deha Kadıköyde , denetime Ercan hoca giriyor , kendisi Marmara Üniv. N.C.Doyrangöl'ün asistanıdır.. Dersine iyi çalışır her dönem satır satır aynı şeyleri yazdırır , sınavda çıkan sorular için Ercan hocanın özetleri KESİNLİKLE YETERSİZ , niçin diye soranlar sınav açıklanınca Tesmerin sınav soru cevaplarında Denetimin cevaplarına baksın yeterlidir..

Denetim bir süreçtir arkadaşlar , ben temmuz 2008 de 7/7 verdim Denetim 90 dı.. Canınızı sıkmaya hiç gerek yok nette inanılmaz derecede özet ve not var , Denetimin bir süreç olduğunu unutmayıp baştan aşağıya konuları güzelce okuyup tekrar ederseniz ( anımsamak önemli ) gerisi hikaye 3-4 ay günde 1 saat Denetimi uçurur..

Herkeze iyi çalışmalar , Kolay gelsin arkadaşlar..

aslıBÜYÜK ' Alıntı:
arkadaşlar merhaba..bgn aranızda olamadım maalesef..ama sabahtan beri hiç umudum yoktu ztn..yrndan da yok..cumaya kalır artık öyle hıssedıom..artık umrumda da değıl ztn..annanem yoğun bakımda..başka bısı düşünemıom..ıı haber alsam bıle sevınemıcem :'(

Aslıcım yeni gördüm çok üzüldüm. Allah acil şifalar versin...

Elimizden gelen bişi olursa her zaman burdayız biliyorsun...

Dün kapanışı ben yapmıştım. Bugünde aynı cümle ile kapanışı yapalım...

Sabah ola hayrola.........

günaydınlar

bugünde bakalım nasıl geçecek bende rapor var onla uğraşacağım ama işi olmayan arkadaşlara sabır versin zamanda geçmez iki de bir göz nette son sınavları olanların kulakları telefonda zor be

Herkese günaydın arkadaşlar. Umarım bugün aramalar başlar ve sonuçlar açıklanır.