personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

denizyılmaz ' Alıntı:
içimde bir his "cuma" diyor
hadi hayırlısı
aslında bende cuma diye düşünüyorum ama genede bi umut işte

umut ederek 2.haftayı bugün bitiriyoruz (74.gün oldu ya) bunlar sınava da 37 gün kaldı biraz daha gayret edip mart sınavına girer iken açıklasalar bari
umut etmekten başka çaremiz yok zaten

günaydın arkadaşlar inşallah bugün açıklanır

günaydın arkadaşlar ...benim bugün adına ümidim yok...sanırım artık her şey cumaya kaldı ...tabi tesmer bizi yanıltmazsa :)

bir de her şey bir yana nasıl çalışacaz bundan sonra ....vakit oldukça daraldı...kursa gitsek faydalı olur mu ...çok eksiğimiz olacak bu şekilde ...vergi maliyet ve hukuk var benim...vergi ve hukuk kalır gibi geliyor ...sonuçtan çok artık ne yapacağımı düşünmeye başladım ...

OUTCRY ' Alıntı:
bir de her şey bir yana nasıl çalışacaz bundan sonra ....vakit oldukça daraldı...kursa gitsek faydalı olur mu ...çok eksiğimiz olacak bu şekilde ...vergi maliyet ve hukuk var benim...vergi ve hukuk kalır gibi geliyor ...sonuçtan çok artık ne yapacağımı düşünmeye başladım ...

inşallah düşündüğün gibi olmaz sürpriz bir taneden daha geçersin
süre de daralıyor çalışmak için zaman kalmadı

arkadaşlar bgn hiç telaş yapmayın sonuçlar cuma günü açıklanacak...Bnm arkadaş odadan bi tanıdığına sordu cuma demiş..bende pek inanmamıştım ama artık inanıom...

outcry benim kasım ilk sınava girişimdi.5 derse çalışabildim.sınavdan 1 hafta önce o da.sonuç ne olur bilmiyoum.ümidim olan derslerde var.şunu demek istiyorum.çok fazla zaman az kaldı falan diye gerilmeyin.insanın son zamanlarda kfası daha iyi çalışıyor.ben 2 ders çalışabilirim diye düşünmüştüm.ankara da 1 hafta 5 derse çalıştım ve tekrar bile yaptım.strese girmeyin zaman konusunda.başarılar.

BağımsızDenetçi ' Alıntı:
Arkadaşlar kurslara çok kafayı takmayın .. Siz belli periyodlarla istikrarlı şekilde ders çalışın yeter size , dershanelerde verilen notların hepsi hatta daha fazlasını nette biraz araştırırsanız bulursunuz..

Deha Kadıköyde , denetime Ercan hoca giriyor , kendisi Marmara Üniv. N.C.Doyrangöl'ün asistanıdır.. Dersine iyi çalışır her dönem satır satır aynı şeyleri yazdırır , sınavda çıkan sorular için Ercan hocanın özetleri KESİNLİKLE YETERSİZ , niçin diye soranlar sınav açıklanınca Tesmerin sınav soru cevaplarında Denetimin cevaplarına baksın yeterlidir..

Denetim bir süreçtir arkadaşlar , ben temmuz 2008 de 7/7 verdim Denetim 90 dı.. Canınızı sıkmaya hiç gerek yok nette inanılmaz derecede özet ve not var , Denetimin bir süreç olduğunu unutmayıp baştan aşağıya konuları güzelce okuyup tekrar ederseniz ( anımsamak önemli ) gerisi hikaye 3-4 ay günde 1 saat Denetimi uçurur..

Herkeze iyi çalışmalar , Kolay gelsin arkadaşlar..

eğer denetimden kalırsam bilginize başvurabilirmiyim.net dediğiniz şeyi yani hangi linklerden ne bulacağıma yardmıcı olursanız sevinirm.spk linki işe yararmı

Arkadaşlar temmuz sınavıda geç açıklanmıştı. Açıklanmadan 1 hafta önce çalışmaya başladım denetime. Bayağa da iyi gidiyordu.Sonuçlar açıklandı. Denetimden geçmişim. Geçerim dediklerimlerimden kaldım.Şevk arzu ihtiras ihanet hiç bişey kalmadı. Öyle Girdim 5 dersten sınava.O yüzden açıklanmadan çalışmayacağım bu sefer zaten 30 saat falan kaldı takribi açıklanmasına.

eğer yarın açıklanacak ise,,,bugün odaların bilgi vermesi gerekir diye düşünüyorum.akşamüstü saatlerinde ama.biizm odaya kargo 3 ten sonra ki bi saatte geliyormuş..faxla bişey gelmiyormuş bu konuda.

bence faks kargo oda komisyon hepsi yalan.ne döndüğünü bilmiyoruz.benim itimadım yok bunlara.

pazartesiye kalırsa haftasonuu nasıl geçer bilmiyorummm.... inşallah bugündürr.....

ÜZER ' Alıntı:
bence faks kargo oda komisyon hepsi yalan.ne döndüğünü bilmiyoruz.benim itimadım yok bunlara.

bencede işin içinde başka bişey var.zaten vergi ve hukuk derslerinde cogu kişi boş kagıt verdi.okunması bukadar uzun sürmezdi.sorular kıa cevaplıydı soru sayısı azdı