personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

tektaşpirlanta ' Alıntı:
pazartesiye kalırsa haftasonuu nasıl geçer bilmiyorummm.... inşallah bugündürr.....
p.tesine kalmasın. bukadar da eziyet edemezler herhalde dimi

ben sonuçlara bakmaktan bıktım. Bu siteye girip sadece son sayfadaki yazıları okuyup çıkıyorum. Ne yapalım sıkıntıdan şekerimiz artacak.

haziran79 ' Alıntı:
eğer yarın açıklanacak ise,,,bugün odaların bilgi vermesi gerekir diye düşünüyorum.akşamüstü saatlerinde ama.biizm odaya kargo 3 ten sonra ki bi saatte geliyormuş..faxla bişey gelmiyormuş bu konuda.

Odaların önce bildirmesi gibi kural yok, bundan önce hertürlü varyasyon denendi, anında siteye yükleme yapabilirler, odalara da bir gün sonra gelir sonuçlar...

bende siteye yüklemeyi önce yapmalarından yanayım yok bigün de odalara kargo yumu bekleyeceğiz haksızlık

Öyle böyle derken bitti bi hafta daha yarın açıklanacak demek ki. Hır gür kavga dövüş yedik kendimizi noldu? Adamlar -ki bizi adam yerine koymayana adam demek gelmiyor içimden- yine bildiklerini okudular. Komisyonun efendilerinin keyfine göre sonuçlar gelecek. Ve sanırım bu komisyonun son dönemiymiş bu yani mart sınavındaki soruları hazırlayacak ve okuyacak kurul değişik olacakmış. Giden geleni aratmaz umarım.

kakbas ' Alıntı:
Öyle böyle derken bitti bi hafta daha yarın açıklanacak demek ki. Hır gür kavga dövüş yedik kendimizi noldu? Adamlar -ki bizi adam yerine koymayana adam demek gelmiyor içimden- yine bildiklerini okudular. Komisyonun efendilerinin keyfine göre sonuçlar gelecek. Ve sanırım bu komisyonun son dönemiymiş bu yani mart sınavındaki soruları hazırlayacak ve okuyacak kurul değişik olacakmış. Giden geleni aratmaz umarım.

inş öyle olur da giderler de bizlerde kurtuluruz bu zihniyetlerden

komisyon değişik söylentisi bikaç dönemdir var değişti değişecek bilen varsa yeni üyelerin adlarını bulmak gerek

seval003 ' Alıntı:
komisyon değişik söylentisi bikaç dönemdir var değişti değişecek bilen varsa yeni üyelerin adlarını bulmak gerek
evet ya şu adamların kim olduğunu bilen kimse yokmu. teşhir edelim onları, sonrada gider döveriz. :P

anladım bugün b formları, işgücü çizelgeleri. yoğunuz. kimse yazamıyor forma

valla benim tek işim gücüm sınav sonuçlarının açıklanması ba bs formları, işgücü çizelgeleri, geçici vergi hepsi bitti :)

son güne bırakmamıştırlar arkadaşlar sanırım ne olur ne olmaz biz önceden veriyoz tabiki bürolar gibi değiliz bende de bugün aylık rapor var ama diğer arkadaşların işlerini bitirmesini bekliyorum beklerken gözüm burda hep yeter sekmenin birinde tesmer birinde forum
artık açıklansın sıkıldım yaa başıma ağrılar duruyor

crazy2477 ' Alıntı:
valla benim tek işim gücüm sınav sonuçlarının açıklanması ba bs formları, işgücü çizelgeleri, geçici vergi hepsi bitti :)

Vallaha Benim de bütün işler bekliyor aklım sınavda olduğu için konsantre olamıyorum maalesef

dayanamayıp tesmeri yine aradım her zamanki gibi heran bekliyoruz dedi uzatmadım polemiğe girmeden kapattım

cuneytglp75 ' Alıntı:
crazy2477 ' Alıntı:

Vallaha Benim de bütün işler bekliyor aklım sınavda olduğu için konsantre olamıyorum maalesef

şimdi yayın editörünü arayıp
çalıştır kardeşim şu adamı
diyorum

yatmak yok işe devam :)

Bu saatlerde siteden beklememek lazım bence,
Öğleden sonraları hatta akşam üstü oluyor genellikle...