personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

ÜSTAD RECEP BABA ÇOK SIKINTIYA GİRDİ BUGÜNE KADAR RECEP BABAYI SADECE BELİRSİZLİK YIKTI RECEP BABA YOLUN AÇIK BAHTIN AYDINLIK OLSUN TESMERİN SİTESİNE ARTIK ANILARINI TAZELEMEK İÇİN GİRERSİN İNŞALLAH

CESUR YÜREK ' Alıntı:
ÜSTAD RECEP BABA ÇOK SIKINTIYA GİRDİ BUGÜNE KADAR RECEP BABAYI SADECE BELİRSİZLİK YIKTI RECEP BABA YOLUN AÇIK BAHTIN AYDINLIK OLSUN TESMERİN SİTESİNE ARTIK ANILARINI TAZELEMEK İÇİN GİRERSİN İNŞALLAH
kardeşim cesur yürek dileklerine katılıyorum büğün hepimiizn hakkında hayırlısı olur inşallah

Sabah sabah sinirlerimiz bozdu şu arkadaş.
Bence buradaki çoğu kişiyle o arkadaş arasında çok fark var.
Konuşma tarzından bile belli oluyo. Bu mesleğin kökünden
gelenler nedense böyle bi cahil cesareti dan dun konuşur oldular.
Ama bu mesleğin kalitesi artıyo. Gerçek üniversite mezunları, okumuş
görüp geçirmiş kişiler bu mesleğe girdikçe kalite de artacak.
Eskisi gibi at koşturma yok artık.
Herkes emeğini hakkını koruyacak. Bizler sm dem smmm ye
geçerken formalite bir sınavla belge almıyoruz.
Bizler aylar hatta yıllarca çalışıp bu mesleği icra etmek
adına ter döküyoruz.
Konuş bakalım ama sizin döneminiz sona ermek üzere.
Son çırpınışlarınız bunlar. Kendi kendine anlat, kendini kandır.
Ama muhatapların bizler değiliz.

yfsmmm siteye yeni girdim.her kimsen her ne isen ymm olsan yine sizden birşey olmaz.bu forumu kuranlardan ricam bu şahsı engellemenizdir.kullandığı kalınkafa ....vs ibareler çok çirkindir ve argo kapsamına girmektedir.sm lerin nasıl belge aldığını biz çok iyi biliyoruz.soru cevap dağıtılsın bende ne alacağımı bilirim.bu şahşı bir daha bu forumda görmek istemiyorum.sa

yaa bu tesmer çıldırdımı ne. haftaya kaldı büyük ihtimal diyolar. bide siz arayın ne olur

arkadaşlar günaydın. geceki can sıkıcı muhabbette az biraz benim de payım olmuş olabilir. belki de hiç muhattap olmayıp konunun buralara gelmemesini engellemeliydim ama şeytan avukatlığına soyunulmayı hazmedemedim. hepinizden özür diliyorum ortamın gerilip canınızın sıkılmasına vesile olduğum için. umarım bugün açıklanır da bu da forumumuzun nazar boncuğu olarak kalır...

mehmet38 ' Alıntı:
CESUR YÜREK ' Alıntı:
kardeşim cesur yürek dileklerine katılıyorum büğün hepimiizn hakkında hayırlısı olur inşallah

Degerli arkadaşlar inşallah bu mübarek günde hepimizi sevindiren haberler alırız. Daha yolun başındayız. Yarışma sınavı geçtikten sonra başlıyor. Ama aben şuna inanıyorum bu günki sıkıntıları hep birlikte yaşıyoruz . Hepte hatırlayacagız. İnş hepimizde sırayla SMMM olacagız şu köhneleşen yapıya yeni bir kan girişi yaparak yanlışları düzeltmemiz gerektiğine inanıyorum. Bu sıkıntıları yaşan biliyor. Bizler yaşadıgımız için unutacagımızıda sanmıyorum. Şimdi bu interaktif ortamda birlikteyiz. Sınavı geçtikten sonrada Türmob Genel kurulunda birlikte olucaz inşallah.

Tekrar herkeze hayırlı sonuçlar diliyorum.

"Asla Kara Kara Düşünmeyiz Çözüm Üretiriz"
Recep KEZİK

tesmerin kargosunu arayan var mı

kargo geldimi gelmedi mi diye

YA NASIL BİŞİ BU YA BELİRSİZLİK OLURMU YA STAJ BAŞLATMA SINAVINDADA ÖNCEDEN BELİRSİZLİK OLURDU SONRADAN SINAV KAĞITLARINA AÇIKLANACAĞI TARİHİDE YAZMAYA BAŞLADILAR YETERLİLİKTE DE BÖLE BİŞİ NEDEN OLMASIN SANKİ BENCE OLUR ÜSTAD RECEP BABANIN DEDİĞİ GİBİ SONUNU DÜŞÜNEN KAHRAMAN OLAMAZ

tesmere karşı bir "davos duruşu" da biz gösterelim...

Aradım ben şimdi yine net konuşmuyorlar. Gelir gelmez açıklayacağız diyorlar. Bugün gelirmi dedim. Umarım dedi. Sıkıldım artık.

bende aradım sımdı önumuzde hafta dedıler bosuna beklemeyın arkadaslar

yaaa bugüne o kadar olumlu başlamıştımki, sabah kendi kendime dedim bugün güzel birgün olacak diye. ama bu tesmer herşeyi yerle bir ediyo. hey allahım yaaa çıldırtıcaklar insanı

öff yaaa. dalga geçiyorlar resmen bizimle

günaydın arkadaşlar evet bende katılıyorum artık dalga geçiyorlar bizimle

RESMEN KEDİNİN FARE İLE OYNADIĞI GİBİ OYNUYORLAR ÇÜNKÜ YAPACAK BİŞİ YOK HELAL OLSUN NEDİYİM

kesın konustu.bugun degıl önumuzdekı hafta dedıler