personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

ogün bey 75. gün. sizin izmirde tanıdık vardı bi arasanız size zahmet.

Ben şimdide sekrter arkadaşıma arattım. arkadaşım yasal süresi geçti ne zaman açıklamayı düşünüyorsunuz biz nasıl ders çalışıcaz dedi (benim adıma) adam ıııı. haklısınız demiş. Haftaya açıklanır demiş.

Ben de az önce Tesmeri aradım. Haftaya açıklanacak dediler. Maalesef bugun kimse sonuç beklemesin.

haftaya haftaya bu ıs dıyorlar acık acık

anlaşılan tesmer yeni bi rekor peşinde

75 gün ise, hani kimseyi yanıltmak heveslendirmek istemem, kendi kişisel görüşümdür, bu hafta açıklanır.Ya bugün ya yarın. Ama nete verilmesi cuma akşamını geçmez diye düşünüyorum. Tekrar belirtiyorum kendi görüşümdür bağlayıcılığı yoktur. Tesmer yerine odaları da arayın. Mesela her ilden üye vardır aranızda. Ankara harici yerleri arayın.

bende aradım bir dakika sonrasından bile emin değiliz her an açıklayabilirler belki haftaya belki bugün dediler

Tesmer ah sen neleri hakediyorsunda ben o kadar terbiyesiz değilim,bugünde açıklanmazsa Stresten ne hale gelirim bilmiyorum,

ben şimdi aradım önümüzdeki hafta bekliyolarmış açıklanacak bile demiyolar

nasıl önümüzdeki hafta diyolar anlamıyorum ne yapmaya çalışıyolar

Merhaba,

Az önce Tesmer'i bende aradım, aynı cevap "Önümüzdeki hafta içinde bekliyoruz"
Allah Sabır Versin

12 ye kadar bekleyelim o saate kadar açıklanmassa bgn de boşş....

belkı de aranmasın dıye yapıyorlar.ellerınde belkı de sınav sonucları telefonları mesgul etmıyelım dıye yapıyor olabılırler

biraz önce görüştüm, elimize ulaşan herhangi birşey yok dedi, bende sizin yaptığınız tamemen adeletsizlik olduğunu söyledim, onlarda haklısınız dedi, bende haklı olmam hakkımın yenmesini engellemiyor, deyince , diyebileceğim bişey yok dedi, bakın bunlar bizle düpedüz dalga geçiyorlar, artık böyle sadece beklemek zoruma gidiyor

arkadaşlar herkes odalarını arasın ben arıyorum

bende aradım tesmeri, önümüzdeki hafta dediler... sinirlerime zor hakim oldum. isterseniz açıklamayın dedim... rezillik hakikaten...