personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

arkadaslar herkes arasın buraya yazmayın orayı arayın rahatsız olsunlar bıraz

**İBRAHİM** ' Alıntı:
belkı de aranmasın dıye yapıyorlar.ellerınde belkı de sınav sonucları telefonları mesgul etmıyelım dıye yapıyor olabılırler
Çok iyimser bi yaklaşım ama inşallah öyledir.

odayı da aradık onlar bızden daha bılgısız.adam kasım sınavını bıle unutmus durumda nerdeyse ;D ;D

günaydın ....ya sabırrrrrrrrrrr...bu ne ya ..haftayamı ..çin işkencesi olmalı

tesmerı arayın arkadaslar ıyıce dalga gecmeye basladılar bızle

arkadaşlar rahat olun bugün büyük ihtimal veya yarın açıklanacak dediler.

BARBOROS ' Alıntı:
arkadaşlar rahat olun bugün büyük ihtimal veya yarın açıklanacak dediler.

kım dedı ya.guzelce yazsanıza arkadasım

ya evet sıkıntı yapmayalım arkadaşlar sakin olalım keskin sirke küpüne zarar hasta olucaz olduk zaten ama daha kötüsü olmasın

isim önemlimi arkadaşım antalya odası

başka odasını arayan yokmu arkadaşlar

BARBOROS ' Alıntı:
isim önemlimi arkadaşım antalya odası

kım veya hangı oda dedıyse yazalım arkadaslar.her kafadan bı ses cıkıyor

Bende aradım,arkadaşım kesni bilgi ver bana dedim hala önümüzdeki hafta bekliyoruz dediler,ya dedim ne tembel bir kuruma muhtaç olmuşuz dedim cevap yok ,ya bunlara ne demeli bilmem ki,

günaydınn arkadaşlarrr.... 2 arkadaş sınav sonucunu bekliyoruz. biraz önce İ.S.M.M.M.O odasını aradı arkadaşım. 15 dakika hararetli bir tartışmadan ve tesmer i arayın dedikten sonra cevap verdiler. birlik başkanı şehir dışında olduğundan (açılış için Gaziantepteymiş) sonuçlar imzada bekliyor, ancak kağıtlar okundu. pazartesi açıklanacak dediler....

çıldırıcammmm......

Eğer haftayada kalırsa pes diyorum.16 şubat zaten son başvuru tarihi. açıklandı itiraz ettik sonuçlandı falan derken mümkün değil yetişmez. hadi yetişti diyelim fazla dersten girecek arkadaşlar hangi derse çalışacak bu kadar kısa sürede. aklıma gelen tek çözüm sınavın ertelenmesidir. seçimden sonraya kalsın şu sınavlar. ne yapılması gerekiyorsa yapalım arkadaşlar. hiçkimse ders çalışamaz işe konsantre olamaz halde. bu sorumsuzluğum bedelini gene biz ödeyeceğiz .

bu haftasonu nasıll geçer kiii..... gerçi odadan öyle dediler ama onlarada itimadımm yok hiç....

Arkadaşlar odaları aramayın, bilmeyerek sizi yanıltırlar...
Bu işle ilgili muhatap kurum tesmer....

Tesmer kanuna, nizama uymayan ve verdiği eğitimle bizi kanun yürütücü sıfatına sokmaya çalışan bir kuruluş. Herhangi bir açıklama yapma zahmetinde bile bulunmuyorlar baksanıza. Arkadaşlar biliyorum sıkıntılı ve iğrenç bir durum. Bende deli olacam ama işlerinize dönün bence. İşlerinizle uğraşın kafanız dağılsın. Kesinlikle haftaya kaldı çünkü. Yazık stress sağlığımızdan parçalar koparıyor farkındasınızdır sizlerde. Sizden değerli değil üç kuruşluk sınav.

birlik başkanı arkadaş sağda solda dolaşsın bizde burda kuzu gibi sonuçların açıklanmasını bekleyelim..