personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

tamda geçici vergi öncesiii.... bizim oralarda bi laf vardır yiyemeceğin ...... yanına neden varıyorsun dieee.... madem okuyamıcaksınn ne sınav yapıyosunnn

bizden değerli değil ama takmamak da elde değil.ben iddialı değilim bu sınav dönemi ama en azından ne olmuş nasıl değerlendirilmişiz.ne yapabiliriz.insan bunları bilmek ve değerlendirmek istiyor.maliyette 55 puanlık soruyu tam yaptım.ama o tam puanı verdilermi geçtimmi kaldımmı bilmek istiyorum.

aradım tesmeri.allaha havale ediyorum tümünü....bildiği gibi etsin.bugün yok haftaya dediler.neden dedim.değerlendrime uzadı dedi.biliyoruz o kadaraını dedim.diğer sınav süresi uzatılackamı bari dedim.sonuçlar açıklandıktan sonra o konu hakkında açıklama yapılır dedi.bende uzatılacak ama bu stresten bize çektirdiklerinden dolayı allaha havale ediyorum sorumluluarı.imza için bekliyorsa sadece hele hiç hakkımı hlal etmiyorum...

yazıklar olsun..pes.pes.kurum sanmasınlar kendilerini vede.ciddiyetsizliklerinden dolayı kınıyorum şiddetle..bunlar burda söyleyebildiklerim.söyleyemediklerimi de içimden söylüyorum kendilerine şu an.

ÜZER ' Alıntı:
bizden değerli değil ama takmamak da elde değil.ben iddialı değilim bu sınav dönemi ama en azından ne olmuş nasıl değerlendirilmişiz.ne yapabiliriz.insan bunları bilmek ve değerlendirmek istiyor.maliyette 55 puanlık soruyu tam yaptım.ama o tam puanı verdilermi geçtimmi kaldımmı bilmek istiyorum.

bende 26,80 di dimi.... :'(

üzernden o kadar zaman geçti ki soruları bile hatırlamıom ben :)

Tesmer herkesi ters köşe yapmaya bayılıyor. Bugünde açıklanmazsa artık ??????????????

arkadaşlar;
bend e az önce ismmmo 'yu aradım staj yetkilisi ile görüştüm.. o da "bugün açıklamayacaklarını bildirdiler haftaya kaldı" dedi mahçup bir sesle...
herkese Rabb'im sabır versin inşallah...

günümüz aydın olsun

günümüz ferah olsun

değerli arkadaşlarım günaydınlar ...

benim daha ilk sınavım. bu kadar strese dayanamıyorum. Allah 3-4 kere girmiş olanlara sabırlar versin. onlar ermiş ermiş. ben kaldığım derslerin birdahaki sınavlarına nasıl gireceğim nasıl bekliyeceğim sonuçları bilemiyorum. yıkıldım yahu......

Temmuz döneminde sabah saat 8'de bir çok kişi sınav sonuçlarını öğrenmişti. İstanbul oda saat 10:00 da arama yapmaya başlamıştı. Bu saate kadar bir şey çıkmadıysa bugünde zor

Ya sabır. Maddi manevi çok yıpratıcı bir yoldayız. İşin kötüsü belgeyi alınca sihirli değnek değmeyecek. Sürekli araştırmak okumak takip etmek, tahsilat yapmaya çalışmak, her ay 4 tane bildirimde bulunmak, 3 kuruş için beş para etmez insanlarla muhattap olmak vs. vs. Bizi bunlardan kurtaracak kurtarmasa bile belli düzenlemeler getirecek kurum siyasetin pençesine düşmüş. Sınavları okuyup açıklamaktan aciz bir kurumun üyesi olacağım için bu kadar zahmete girmek. Bakalım sonumuz hayırlı olsun.

Günaydın arkadaşlar
Ben burada sınav olayına girmeden önce daha önce belgeyi almış bir iki tane ezik hakkında yorum yapmak istiyorum.
Hey dokuzşafak denen ezik zihniyet sen kimsin kendini ne zannediyosun Belgeyi aldın elinde patladı da gelip kendini tatmin etmek için buralara yorummu yazıyosun

Blackmoney arkadaşım seninde mart sınavında ne tür bir isyan içinde olduğunu çok iyi biliyorum Onun için buralarda ne tür bir psikoloji ile yazıyosanız gidin kendinizi başka yerlerde tatmin edin

Bir de sizin ne yaşadğınızı biliyoruz aynı şeyleri yaşadık diye yazıp sonra da saçma sapan şeyler yazıp buradaki insanların harap olmuş sinirlerini alt üst edip durmayın

Hadi ben size diyorum aferin akıllı çocuklarsınız belgenizi almışsınız büyük adam oldunuz

bugün de açıklanmayacak bu sınav.tesmer i aradım hattaya dedi. ismmmo yu aradım bugün açıklanmaz dedi.o kadar kızgınım ki ...ben de hakkımı helal etmiyorum...

karşındakine ne kadar değer verirsen kendi değerinden kaybedersin. TESMER in durumuda bu bence. TESMER e o kadar değer verdik ki bizi değersiz mahluklar olarak görüyorlar. Bunu düzeltecek olanda bizleriz. Bugünleri sakın unutmayın. Oda seçimlerinde TURMOB seçimlerinde mutlaka hatırlayın....

bunun adı resmen rezillik. binlerce insanın bu kadar rezil etmeye ne hakları var ya. ama tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok. o kadar konuşup yazıp duruyoruz. adamların heberi bile yok orda burda geziyor. söylenecek bişey yok.
haftaya ola hayrola...

sözüm ona başkan olan beyin cep numarasını bilen varmı, yada bulabilecek biri varmı

tektaş pırlanta ağlama bende de öyle idi.umutluyum maliyetten.bi aksilik çıkmazsa geçecem.ama kestiremiyor insan.