personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

tesmer veya türmob holding in yetkililerinden biri bu formu okuyormu acaba
çok merak ediyorum eğer okuyorsa onlar için söylüyorum; unutulanlar unutanları asla unutmazlar (çok arabesk oldu ama n yapiim yaaa deli olcam)

korkularımız bizleri mağlup eden en büyük düşmandır. hepimiz korkuyoruz. ağızımıza geleni söyleyemiyoruz. hakkımızı arayamıyoruz. karşımızdakilerin iki dudağından çıkacak bir kelime bizim geleceğimizi mahvetmeye yeterli. KORKUYORUZ

mersin oda ile görüştüm.bu hafta bekleme dediler.ben bugünü de pas geçtim arkadaşlar.iyi çalışmalar.tabi çalışabilirseniz.

bence bu forum ortamı tıpkı bir ''terapi'' ortamı gibi.insanlar başkalarının yazdıklarını okuyarak herkesin aynı ruh halinde olduğunu anlıyor.bu kişiyi rahatlatıyor. o konuşmalara birkaç kelimede kendisi yazdığında bir şekilde sıkıntısını atmış oluyor.bazıları bizim için endişeleniyor.merak etmeyin arkadaşlar biz iyiyiz.forumda yazıda yazarız işmizie de bakarız.onlar sınavdaki o üstün başarılarını başka yerde anlatsınlar.bakın yanlış anlamayın burda herkes düşüncesini paylaşmakta özğür.ama birilerinin çıkıpta burdakilere öğütler verip sanki hiç ona sorulmuş gibi son cümlesini 7 de 7 yaptım diyerek bitirmesi ukalalık tır.

faber ' Alıntı:
bence bu forum ortamı tıpkı bir ''terapi'' ortamı gibi.insanlar başkalarının yazdıklarını okuyarak herkesin aynı ruh halinde olduğunu anlıyor.bu kişiyi rahatlatıyor. o konuşmalara birkaç kelimede kendisi yazdığında bir şekilde sıkıntısını atmış oluyor.bazıları bizim için endişeleniyor.merak etmeyin arkadaşlar biz iyiyiz.forumda yazıda yazarız işmizie de bakarız.onlar sınavdaki o üstün başarılarını başka yerde anlatsınlar.bakın yanlış anlamayın burda herkes düşüncesini paylaşmakta özğür.ama birilerinin çıkıpta burdakilere öğütler verip sanki hiç ona sorulmuş gibi son cümlesini 7 de 7 yaptım diyerek bitirmesi ukalalık tır.

nıye ukalalık olsun kı 7\7 beklıyorsa yazar ;D ;Dben beklemıyorum ama keske bekleseydım de yazsaydım ;Dcalısmıs demek senden benden cok yazıyor.

Günaydın arkadaşlar. Beklemekten ne hallere düştük zamanında açıklasalar da çalışacağımız dersleri öğensek. Ben maliyet ve denetim derlerinden üçüncü hakkımı kullanmıştım. Ama umut fakirin ekmeğidir diye bekliyoruz bakalım. Geçen ghaftalada makliyete bir göz atmıştım ama insanın soncu görmeden çalışası gelmiyor.

arkadaşlar ben inanıyorum. bugün veya en geç yarın açıklanacak. tesmer hep yapıyo bunu. geçen sınavlardada oldu. beklemiyoruz haftaya kalabilir falan diyolar. bir saat sonra açıklıyolar.inanmayın onlara. haftaya kalacağına %1 bile ihtimal vermiyorum.şahsi görüşümdür.

Arkadaşlar sakin olun , İSMMMO tlf. kitlenmiş , sabah 09,30 gibi arayan işyerinden bir arkadaşıma elimize sonuçlar ulaşmadı denilmiş , bugün hava çok güzel bahardan kalma hava var hep beraber sabredip başaracağız..

kitlensin ben bile çaldırıp kapatıyorum artık konuşmuyorum. Maksat ben rahat değilim onlarda olmasın. Artık belgeyi daha çok istiyorum oy vermek için. Yaşasın ezilen ve sömürülen stajyerlerin onurlu mücadelesi falan :)

BARBOROS ' Alıntı:
arkadaşlar ben inanıyorum. bugün veya en geç yarın açıklanacak. tesmer hep yapıyo bunu. geçen sınavlardada oldu. beklemiyoruz haftaya kalabilir falan diyolar. bir saat sonra açıklıyolar.inanmayın onlara. haftaya kalacağına %1 bile ihtimal vermiyorum.şahsi görüşümdür.

umut fakirin ekmeğidir demişler.bizde bu şekilde teselli buluyoruz işte.ama ben inanmıyorum açıklanacağına.çok emin konuştular beklemiyoruz demediler.

kızmak yok arkadaşlar.

arkadaşlar yarın açıklandı açıklandı açıklanmadı pazartesi engeç çarşamba olmadı cuma oda olmassa garanti
13 mart 2009 tarihinde açıklanır.

not: avrupa yakasından dursun bey'in öngörüsüdür.

BARBOROS ' Alıntı:
kızmak yok arkadaşlar.

arkadaşlar yarın açıklandı açıklandı açıklanmadı pazartesi engeç çarşamba olmadı cuma oda olmassa garanti
13 mart 2009 tarihinde açıklanır.

not: avrupa yakasından dursun bey'in öngörüsüdür.

Doğru söze ne denir tebrikler iyi yakalamışsın dostum

olaya hukuksal bakalım arkadaşlar. sınava itiraz edebilirsiniz. olumsuz olan itirazınızı mahkemeye götürebilirsiniz. fakat komisyon açıklamadı diye hiç birşey yapamazsınız. hangi kanun ve yönetmelikde var bu. biri bana söylesin. adamlar (göya bu işin erbabları) onun için bizimle dalga geçiyor. sitenizde yayınlasanıza sınav sonuçları haftaya açıklanacak diye. açıklayamazlar. çünki söz uçar yazı baki kalır. Sıkılmamak elde değil. kanunu olan fakat kanununa kendi dahi uymakda zorlanan beceriksiz bir kurumun üyeleri olacağız. ÜZÜCÜ

arkadaşlar tesmer şu an yasal suç işliyor. o bir kesin. bunun mutlaka bir yaptırımı vardır. ama bizler cesaret edemeyiz.

ismmmo,tesmer,türmob arandı ve sonuç kocaman bir sıfır,herkes aynı telden çalıyor,Ben var ya bunları hiç unuturmuyum ,beynimin tüm kapasitesini bunlara bugünlerin acısını nasıl çıkartırım diye yoracağım bu saatten sonra,Allahım ne olursun bunların belasını benim elimden verde alayım hıncımı,,,,,, :-\ :-[

15 şubata kadar vakitleri var nede olsa . ben dün ankara odası ile görüştüm.uzamalar olabilir dedi illa 60 günde açıklacak die bişey yok dedi. bizde bekliyoruz sizin gibi dedi. isyan çıkacak haberiniz olsun dedim ;D ;D
bize değil tesmere isyan edin dedi. bende tamam işte siz iletin dedim ;D ;D

BARBOROS ' Alıntı:
arkadaşlar tesmer şu an yasal suç işliyor. o bir kesin. bunun mutlaka bir yaptırımı vardır. ama bizler cesaret edemeyiz.

evet TESMER yasal suç işliyor ama kanunlarda sucu bildireceğiniz yerler vardır. Hani kanunda bu suçun bildirileceği yer. YOK.

avukat tanıdıklarım var davamı açtırsak başkasının vasıtasıyla..aklıma yatmıyor değil..kesin kazanırız :'(

aslıBÜYÜK ' Alıntı:
avukat tanıdıklarım var davamı açtırsak başkasının vasıtasıyla..aklıma yatmıyor değil..kesin kazanırız :'(

peki kimi dava ettirmeyi düşünüyorsun.odayımı, türmobumu, tesmerimi, komisyonumu.......