personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

hsntpc ' Alıntı:
Arkadaşlar bende forumun sessiz takipçisiyim. Bugüne kadar da sakin sakin içimde fırtınalar koptu sadece. Ama bu sabahtan itibaren keçiler kaçtı. Patronum da seferber oldu. İsmmmo da aramadığımız kimse kalmadı. Çeşitli yetkililerden ortak Yanıt: Bu tesmer in son hatası olacak. Haklısınız. Sonuçlar p.tesi gelecek, salı günü açıklanacak.
Sınav süresi uzasın diyorum, belki olabilir diyor.
Allah hepimize çok sabır versin. Çıldırmamak elde değil. Önümüzdeki sınava benim gibi kesin girecek olanlara da kolaylıklar diliyorum.
Abi içimi dağladın be :))

haftaya kalırsa süreyi uzatsınlar çünkü parayı yatırdıktan 2 gün sonra tesmer sitemine geçiyor ders seçiliyor nasıl yani biz hangi gün başvuracakmışız herhalde mart sınavına girmeyin diyorlar

bence bu dönem komisyon değişeceği için birbirlerini yiyorlar.benim burnuma pis kokular geliyor.

yani biz parayı en geç 14 nüde mi yatırmalıyız orayı anlamadım. çünkü son başvuru 16 sı dio.
2 gün içinde geçerse 16 sında geçmil olur. ???

14 ü cumartesiye geliyor o yüzden 13 ü son para yatırma günü yani sınavların açıklanacağı gün :)

ya akşamdan beri bakmadım belki açıklanmıştır diye forumu açtım yine hayal kırıklığı :'(

nerden bulaştık biz bu işe ya..dedem hep doktor ol derdi.. :'( kolayıma geldi işte salaklık etmişim..

yaw ne kadar enterasan bi durum ya : bir iki dersin parasını şimdiden yatıralım bari kaldığımız ders olursa ekleme yaparız.
haftaya pztsi açıklanacağınıda sanmıyorum. hafta içi çrş falan kalacak derim ben.

dua edelim arkadaşlar da bu saatten sonra hepimiz geçmiş olalım..

ben açıkça bir sonraki sınavın erteleneceğini sürenin uzayacağını sanmıyorum, çünkü geçende hocalardan biri sınav merkezi ayarlamanın zorluklarından her yerde aynı günde boş sınav yeri bulmanın zor olduklarından bahsetmiş, sınav yerleri için neredeyse 1 yıl önceden ayarlama yapıldığını söylemişti.
umarım bugün açıklanır da herkes rahatlar çünkü bir dahaki sınava çalışmak için gerçekten zaman kalmıyor..

ozgezer35 ' Alıntı:
ben açıkça bir sonraki sınavın erteleneceğini sürenin uzayacağını sanmıyorum, çünkü geçende hocalardan biri sınav merkezi ayarlamanın zorluklarından her yerde aynı günde boş sınav yeri bulmanın zor olduklarından bahsetmiş, sınav yerleri için neredeyse 1 yıl önceden ayarlama yapıldığını söylemişti.
umarım bugün açıklanır da herkes rahatlar çünkü bir dahaki sınava çalışmak için gerçekten zaman kalmıyor..

Bence ummayın arkadaşlar Adamlar açık açık bugün açıklanmayacak diyorlar Pazartesi ya da salı günü açıklanacak diyorlar. Bence bugünü beklemeyin arkadaşlar....

arkadaşlar bugun hiç umut etmeyin tesmeri aradım haftaya açıklanacakmış

yaklaşık 2 saattir formdan uzaktayım ..finansman işlerim vardı...hallettim döndüm ...bir ümitle yazılanları görünce çıldıracak gibi oldum...nasıl yani haftaya mı kaldı şimdi ....bu kadar olmaz cidden olmaz

Bu sınavdan daha geç açıklanan başka bi sınav varmı dünyada cidden merak ediyorum..

Örgütlü olmayan topluluklar birilerinin elinde oyuncak olmaya mahkumlar maalesef.

Sınav sonucunu beklemenin ne demek olduğunu bilmesi gereken sözde yöneticilerin bu kadar kayıtsız kalması çok üzücü. İnsanları zorla günaha sokuyorlar.

Bizim Türmob öyle bir birlik ki, bakıyorum da görünürde ne mesleğin sorunlarıyla, ne meslektaşların sorunlarıyla, ne de mesleğin geleceği olarak gördükleri stajyerlerin sorunlarıyla ilgilenmiyorlar.

Oturdukları koltukları kendilerine birer etiket aracı olarak görenleri ve bunca insanın vebalini üstünde taşıyan, tamamen sistemin çarkına kapılmış koltuk sevdalılarını şiddetle kınıyorum. (Birşeyler yapmaya çalışan fakat sistemin müsaade etmediği kişileri ayırarak)

Bu kadar basiretsiz bir birlikten kendi adıma utanıyorum. Yazıklar olsun...

bu saatten sonra sanki hiç açıklanmayacak gibi geliyor insana.

Lütfen FORUM KURALLARI'NA uyunuz. Aksi takdirde uymayan arkadaşları forumdan uzaklaştıracağım.

---
Alomaliye.com Forum Yönetimi

pardon uygunsuzluk nerde oldu aceba ben ne kaçırdım