personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

Arkadaşlar ,bu sıkıntıyı biz çekiyoruz,hakikaten çekmeyen anlamaz,Allahın izni ile nasılsa biz mali müşavir olacağız, acaba şimdiden ciddi bir şekilde birleşip şimdi ve belgeyi aldıktan sonra neler yapabiliriz diye ortak fikir üzerinde harekete geçebilir miyiz ?Bir arkadaşımızın dediği gibi birey olarak hiç şansımız yok.

osmhakan ' Alıntı:
Arkadaşlar ,bu sıkıntıyı biz çekiyoruz,hakikaten çekmeyen anlamaz,Allahın izni ile nasılsa biz mali müşavir olacağız, acaba şimdiden ciddi bir şekilde birleşip şimdi ve belgeyi aldıktan sonra neler yapabiliriz diye ortak fikir üzerinde harekete geçebilir miyiz ?Bir arkadaşımızın dediği gibi birey olarak hiç şansımız yok.

arkadaşlar ben kendimi pek iyi hissetmiyorum , hatta hiç....
tesmerin sitesi açılmıyor şu an arananlar varda biz mi bilmiyoruz yoksa yüklememi yapıyorlar...yoruldum çoook

arkadaşlar benim bilgisayarda mı sorun var bilmiyorum ama tesmerin sitesi hata veriyor açılmıyor bilginize.

pardon biraz denemeden sonra açıldı ama önce hata yazısı veriyordu inanın.

arkadaşlaaaaaaaaaaarrrrrrrrr tesmerin sayfasına girilemiyor....

evet site açılmıyor
ama sınav sonuç linki çalışıyor hala

Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL

tesmerin sayfasında problem yok arkadaşlar ümitlenmeyin gayet düzgün açılıyo site. üzgünüm ama açılıyo :'(

ben çalışamıyorum.yani iş yapamıyorum.çeyrek kapasite ile çalışıyorum.hatta onu bile yapamıyorum.sol kolum uyuşuyor.allah tan ilk sınavım.son sınavım olsa ya kalpten ya da beyin kanamasından ölebilirdim.bu revamıdır bize.bizim ne suçumuz var.tesmer rekor denemesi yapacak kendi rekorunu kıracak diye neden bizim sağlımızla oynuyorlar.içimizden biri ölse mutlu mu olacaklar.hepimiz genç insanlarız ve bir kalp krizi geçirsek dönüşümüz olmaz.ya kusura bakmayın zaten canınız sıkkın böyle bunalım yazmasak iyi ama olmuyorrrrr

ne hallere düştük ya açılmıyor diye sevinmiye başladık :)

yok gibi bende kısayıl karne nin olduğu sayfa ver daha geçilmemiş orası açılmazdı diye düşünüyom

Ama dediğinin olmasını canı gönülden isterdim

database hatası vermişti doğru bikaçkere deneyince açılıyor

şimdi güzel açılıyor ama önce hata veriyordu. oysa ne sevinmiştim belki sonuçlar yükleniyor diye ;D

Dikkat ettiniz mi? Herkes, her kurum bizleri bazı kurallar yumağına uymaya zorluyor. Uymazsak stajımız yanıyor, belgemiz iptal ediliyor ve burada da forumdan uzaklaştırılıyoruz. Olmasın demiyorum elbette olsun, bu bir arada yaşamamızın bir gereği zaten bu kurallar.

Ama sıkıntıdan geberen ve sağ işaret parmağıyla boğazını göstererek "burama kadar geldi" diyen bir topluluktan kurallara uymasını beklemek ne kadar doğru olur bilemiyorum.

Herşeye rağmen benim gibi sinirden kudurmuş olan değerli yol arkadaşlarımdan biraz daha sakin olmalarını ve sayın forum yöneticilerinin de içinde bulunduğumuz durumu göz önüne alarak biraz daha esnek olmalarını rica ediyorum.

Sonuçta sizlerin de bildiği gibi; kurallara uyun deyip, kendi koyduğu kurallara uymayan Tesmer'i eleştirebildiğimiz tek yer bu forumlar. O yüzden değerli yol arkadaşlarım bu platformu da kaybetmeyelim ve eminim değerli forum yöneticileri biraz sert olsada karşı duran ve eleştiren seslerin çıkmasına müsaade edeceklerdir.

arkadaşlar şimdi tesmeri aradım bugün açıklanmayacak dedi ilgili önmüzdeki hafta içinde açıklanırmış