personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

odanın ilgilendiği şeyler de var arkadaşlar lütfen meselaaa
kazanan sayısı x 2 500 TL (aşağı yukarı)

arkadaşlar yokmu hala bi duyum alan bugündemi açıklanmayacakmış sonuçlar.

maalsesef bugünde açıklanmıyor hem odalar hemde tesmer haftaya haftaiçini söylüyor

karma ' Alıntı:
maalsesef bugünde açıklanmıyor hem odalar hemde tesmer haftaya haftaiçini söylüyor

yaa bari soruların cevaplarını yayınlasalar onu da yapmıyorlar..........

Bir ihtimal bu gecikmenin hediyesini Martta kolay soru sorarak verirlermi ? Pek zannetmem ama hayırlısı olsun..

admin fast şimdi oldu.o sayfalarla ilgili haklısınız.ben bir üyelik iptali rica etmiştim.onun sonucu ne oldu aceba.argo kullanan ve hakaretlerin başlangıcını oluşturan şahıs için

inşallah bu bekleyişin sonu hayırlı olurda herkez geçer :)

sıkıcı iş yapılmıyor havada güzel zaten şirkette durmak iyice sıkıyor bugün
masa başında gözüm hep burda tesmerin sitesinde diğer işleri arada yapıyom dışarda olsan
bu kadar aklıma gelmezdi
off offf

bakıyorum da artık kimse yazı yazmaz oldu.. demekki herkesin ümitleri gerçekten tükendi. istermisiniz herkesin ümitlerinin tükendiği anda açıklasınlar. sanmıyorum ama genede tesmer amacına ulaştı. politik davandılar hiç istiflerini bozmadılar. bikaç gün telaş sinir stress yapar sonra sakinleşirler dediler ve gerçekten de öyle oldu hepimizin canı saolsun...

ben dışarı çıktım.ama hiç zevk almadım.bir iki mağazaya girdim öğlen arası ama nasıl çıktım bilmiyorum.sanki birileri boğazıma yapışıyor gibi oldum.

ELHAS ' Alıntı:
inşallah bu bekleyişin sonu hayırlı olurda herkez geçer :)
arkadaşlar sizce notları bol olur mu dersiniz bu kadar beklemeye ....

bu arada komisyonun değişeceğinin bilgisini kim aldı ki?

ben cuma günü açıklanacağına kendimi çok inandırmıştım büyük hayal kırıklığı içindeyim şu an.Hem kızgın hemde üzgünüm

İlk kez bende tesmeri aradım pazartesiden sonra birgün açıklanması bekleniyor dedi. Orada çalışan kızda telefonlardan bıkmış durumda konuşuyordu.. yazıklar olsun kaç bin kişi giriyosa bu sınava 7 kişinin elinde olmamlı bu kadar insanın durumu. 14 kişi olsalar çokmu zor olur çok mu imkansız açıkçası salı-çarşamba gibi bi günü bekleyeceğiz arkadaşlar..

o kadar kağıdı 7 kişi okumuyor ki asistanlar var tesmerden para alan kaç kişi var
soruyu hazırlayan komisyon 7 kişilik okuyan hakkında bilgi yok

nasıl bir sistem var anlamıyorum ya tesmer ne zaman açıklanacagını bile bilmiyoır şaşkın ve kızgınım dogrusu

Yaa arkadaşlar bu sınava giren 10.000 kişi girse bu sınava ve 14 kişi kağıtları okusa. Hemen bir hesap yapalım kişi başı 715 kağıt düşer ve yasal süre olan (tabi aştılar herzamanki gibi) 715/60=12 kağıt yapar günde. Bu çok mu? Anlamadım gitti

tesmeri ilk kez aradım kadın bi erkek memura bağladı. önümüzdeki hafta içi açıklanacak dedi.
haftasonu demiyo direkt hafta içi dedi. demekki salı çarşamba acıklanacak.
bu hafta sonu herkes unutsun bence bu işi.. hangi derslerden kaldıysak tahminen yavaş yavaş ısınmaya başlasak iyi olur.
saygılar