ozgezer35 ' Alıntı:yarına açıklanır deniliyor da cumartesi günü sınav açıklandı mı acaba şimdiye kadar bu konuda bilgim yok yarına da bekleyelim mi yani?
katılıyorum arkadaşımın görüşlerine, türkiye devlete bu adamlardan şimdiye kadar bir fayda görmedi, bundan sonra da göreceğini hiç sanmıyorum.En yakın örnek bizim halimiz...GARİPKUL ' Alıntı:hayatım boyunca akepeyi hiç sevmedim.. ama bugun bu akepenin bu ülkede nasıl başarılı olduğunu bugun anladım. ve hayatımda ilk defa akepeye sempati duydum..
masum türker turmob başkanı-desepe li-eski bakan-sosyal demokrat-hümanist-laik-atatürkçü-
yahya arıkan-cehepeli-laik-çağdaş-modern-atatürkçü-sosyal demokrat
işte arkadaşlar sosyal demokrat ın cehepe nin ve atatürk ün adını lekeyenler
işte böyle kaybettiler belediyeleri...
ve kızıyordum akepe ye meslek yasasını değiştirirken yahya arıkan ı devirmek için çıkardığında
ama şimdi anlıyorum böylerini indirmek gerek..
belediyeciliktede böyleydiler kendi başlarına sosyal demokratım diyerek faşistliğin halasını yaptılar... ozamanda insanlar belediyelerde bizim şimdi bulduğumuz gibi muhatap bulamıyorlardı. sonra ne oldu halk kendini muhatap alanları seçti...
herkes recep tayibi ananıda al git lafını eleştirdiler... o adamın karşısında ananı al git desede muhatabı vardı. bugun 75 gün oldu sonuçlar açıklanmadı bizim muhatabımız kim... belgenide al git diyecek bir muhatabımız bile yok..
eğer bu türmob ve tesmer akepeli kadroların elinde olsaydı. şimdiye kadar alınan paraların hepsi alınacaktı ama en azından hizmet olarak dönecekti. sınavlarımız 60 günde belki 45 günde açıklanacaktı. belki 1 liralık hizmeti 5 liraya yapsalar da ananıda al git desede en azından karşında muhatap vardı..
ve bugun anladım cehepenin ve sosyal demokratların nasıl kendi kendilerini bitirdiklerini.
bunlar açıklamasınlar sonuçları.. nasıl olsa birgün bizde oy kullanacağız. o zaman onlar görecekler neyin ne olduğunu ve başlayacaklar vay atatürk düşmanları vay efendim takiyeciler.. adam olaydın da adam gibi yöneteydin odanı kurumunu kuruluşunu
bunlar bize bişey yapmıyorlar.. belki martta alamazsak ta belki bi dahaki sınav ama ogün gelipte koltuklarını terk ettiklerinde o zaman anlayacaklar neyin ne olduğunu...
ben akepeli değilim hiçte sevmedim. ama bugun sevdirenlere sempati duyduranlara inanın ne desem az...
sosyal demokrat ve cehepeliler ne yaparsanız yapın bir daha kimse size oy vermez.. bu halk kendine yapılanları hiçbir zaman unutmaz....
cuneytglp75 ' Alıntı:ozgezer35 ' Alıntı:yarına açıklanır deniliyor da cumartesi günü sınav açıklandı mı acaba şimdiye kadar bu konuda bilgim yok yarına da bekleyelim mi yani?
Yarına açıklanır diyen kim acaba. Oda mı burda yazdıklarımızdan mı söylüyorsunuz? Oda salı ya da çarşamba diyor
BARBOROS ' Alıntı:hiç 75 günde sınav açıklandımı? açıklanacak. demekki cumarteside açıklanabilir. ben pazartesiye kalacağını sanmıyorum.
E.Eker ' Alıntı:katılıyorum arkadaşımın görüşlerine, türkiye devlete bu adamlardan şimdiye kadar bir fayda görmedi, bundan sonra da göreceğini hiç sanmıyorum.En yakın örnek bizim halimiz...GARİPKUL ' Alıntı:hayatım boyunca akepeyi hiç sevmedim.. ama bugun bu akepenin bu ülkede nasıl başarılı olduğunu bugun anladım. ve hayatımda ilk defa akepeye sempati duydum..
masum türker turmob başkanı-desepe li-eski bakan-sosyal demokrat-hümanist-laik-atatürkçü-
yahya arıkan-cehepeli-laik-çağdaş-modern-atatürkçü-sosyal demokrat
işte arkadaşlar sosyal demokrat ın cehepe nin ve atatürk ün adını lekeyenler
işte böyle kaybettiler belediyeleri...
ve kızıyordum akepe ye meslek yasasını değiştirirken yahya arıkan ı devirmek için çıkardığında
ama şimdi anlıyorum böylerini indirmek gerek..
belediyeciliktede böyleydiler kendi başlarına sosyal demokratım diyerek faşistliğin halasını yaptılar... ozamanda insanlar belediyelerde bizim şimdi bulduğumuz gibi muhatap bulamıyorlardı. sonra ne oldu halk kendini muhatap alanları seçti...
herkes recep tayibi ananıda al git lafını eleştirdiler... o adamın karşısında ananı al git desede muhatabı vardı. bugun 75 gün oldu sonuçlar açıklanmadı bizim muhatabımız kim... belgenide al git diyecek bir muhatabımız bile yok..
eğer bu türmob ve tesmer akepeli kadroların elinde olsaydı. şimdiye kadar alınan paraların hepsi alınacaktı ama en azından hizmet olarak dönecekti. sınavlarımız 60 günde belki 45 günde açıklanacaktı. belki 1 liralık hizmeti 5 liraya yapsalar da ananıda al git desede en azından karşında muhatap vardı..
ve bugun anladım cehepenin ve sosyal demokratların nasıl kendi kendilerini bitirdiklerini.
bunlar açıklamasınlar sonuçları.. nasıl olsa birgün bizde oy kullanacağız. o zaman onlar görecekler neyin ne olduğunu ve başlayacaklar vay atatürk düşmanları vay efendim takiyeciler.. adam olaydın da adam gibi yöneteydin odanı kurumunu kuruluşunu
bunlar bize bişey yapmıyorlar.. belki martta alamazsak ta belki bi dahaki sınav ama ogün gelipte koltuklarını terk ettiklerinde o zaman anlayacaklar neyin ne olduğunu...
ben akepeli değilim hiçte sevmedim. ama bugun sevdirenlere sempati duyduranlara inanın ne desem az...
sosyal demokrat ve cehepeliler ne yaparsanız yapın bir daha kimse size oy vermez.. bu halk kendine yapılanları hiçbir zaman unutmaz....