personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

hilfa ' Alıntı:
iyi akşamlar arkadaşlar
biraz önce bir arkadaşımla görüştüm. kendisi Masum Türker`in katıldığı bir seminerde dinleyiciydi. Masum Bey sınav sonuçlarının çok gecikildiğinin farkında olduklarını söylemiş. sebepleri ise denetimle vergiden çok fazla kalan olmuş. Bunun için sınav kağıtları tekrar gözden geçiriliyormuş. salı veya çarşamba günü sonuçlar ilan edilecekmiş.
bilginize...

bizim lehimize olcak şey ne merak ettim doğrusu.yoksa 10 puan fazla mı verecekler ;D

imşallah bizim lehimize olur mart sınavıda bayagı geç açıklanmıştı ama sonuçlar herkesi mutlu etmişti inşallah bu seferde böyle olur uyku uyuyamıyorum valla

bekle dedi gitti
ben beklemedim
a da gelmedi
ama kimse ölmedi...

belgeyi hak edenler için internete verilmeden bir gün önce mi aranıyor .bu salı açıklanacaksa pazartesi günü aramalar başlar mı? aranan arkadaş olursa lütfen haber versin...

mart 2008 dönemi sınavında aramalara ilişikin kendimden bir örnek : mesela beni arayan olmadı, veya telefon meşgüldü arayamadılar. perşembe günü bi çok kişi arandı, cuma günüde aramalar devam etmiş. cuma günü öğleden sonra nette açıkladılar.(mart 2008 sınav dönemi)( geç açıklamışlardı yanlış hatılarmıyorsam yaklaşık 16 ile 18 gün arası ama sonuçlar iyiydi.) Allah sabrınızın karşılığını verir inşallah.

Mesele anlaşıldı. Atıyorum 1000 kişi girdiyse 900 kişi kaldıysa bu dikkat çekmiştir.

Geçirilmesi planlanan kişi 350 kişi ise kağıtların tekrar gözden geçirilerek daha insiyatifli notlar verilmesi istenmiş. Bence son hakkı olanlara öncelik tanıyacaklar.

Böylece +250 kişi daha geçirilmiş olacak.

Bence bahsedilen ve sizin lehinize olacak denen konu bu.

Hakkımızda hayırlısı inşallah...

Sabah ola hayrola....

sağol arkadaşım.vergi son hakkım aranmayaı diliyorum.netten sonuçlara bakacak gücüm bile kalmadı

karakule bahsettiğin g,bi bir durum daha önce oldumu.bu kanıya nerden vardın. benim son hakkım çünkü.

Günaydın..

Yeni gün yeni hafta yeni umutlar..

Sarın büyük gün sanırım olması ertesi gün en kötü ihtimal cuma açıklanır..

hilfa ' Alıntı:
iyi akşamlar arkadaşlar
biraz önce bir arkadaşımla görüştüm. kendisi Masum Türker`in katıldığı bir seminerde dinleyiciydi. Masum Bey sınav sonuçlarının çok gecikildiğinin farkında olduklarını söylemiş. sebepleri ise denetimle vergiden çok fazla kalan olmuş. Bunun için sınav kağıtları tekrar gözden geçiriliyormuş. salı veya çarşamba günü sonuçlar ilan edilecekmiş.
bilginize...

Bu ne demek şimdi yahu. Hayır bana saçma geldi ne demek denetim ve vergiden çok fazla kalan olmuşta bunun için sınav kağıtları yeniden gözden geçiriliyormuşda. Ne yani diyelim 1000 kişi vergiden 1000 kişi denetimden sınava girdi ve bunların 900 tanesi kaldı olamazmı yani. (Kaldı ki bu oran daha yüksekte olabilir.) Staj başlatma sınavında başarı oranının %8 ile 10 arasında olduğu biliniyor. Yeterlilik sınavında neden böyle bir oran garipseniyor. Bence bu işte bir enayilik var. Minareyi çalan kılıfını hazırlar. Bence bizim ağzımıza bir parmak bal çalıyorlar. Çevir kazı yanmasın

karakule1702 ' Alıntı:
Mesele anlaşıldı. Atıyorum 1000 kişi girdiyse 900 kişi kaldıysa bu dikkat çekmiştir.

Geçirilmesi planlanan kişi 350 kişi ise kağıtların tekrar gözden geçirilerek daha insiyatifli notlar verilmesi istenmiş. Bence son hakkı olanlara öncelik tanıyacaklar.

Umarım öyledir. Açıklansında bilelim halimizi
Nasıl bir sınavmış anlamadım
Baksanıza fazla kastırmışlar bu seferde hesapladıkları orana ulaşamamış geçenler. Şindi de notları yukarı ötelemeye çalışıyorlar ;D nasıl bir kurummuş be herşey kendi hesaplamalarına hizmet ediyor. Objektiflik yok kardeşim. İnannamıyorum yaa İnanamıyorum.

Diyalok şöyle sanırım;
- Sayın balşkanım 58 dönem smmm sınavından 250 kişi geçirmeyi planlıyoruz.
- İhtiyaç 250 kişimi ?
- Evet sayın başkanım ?
- Hımmm ozaman biraz kastırın 250 fazla olmasın geçen sayısı
- Emredersiniz sayın başkanım
......
- Sayın başkanım sonuçlar !
- Bune Osman 250 dememişmiydik ?
- Efendim 25 kişi geçe bilmiş sonuçlar böyle
- Olmaz 250 kişi planladık ne eksik ne fazla,
- kagıtları tekrar okusunlar 250 kişi geçirsinler son hakkı olanlarla tek dersi kalanlara öncelik tanınsın
- Emredeersiniz başkanım

Buyrun size tahmini diyalok nasıl ? ???

Kendimi üretim planlamasındaki hammadde gibi hissediyorum

günaydın yurdum insanları
ya arkadaşlar nerde tesmer bıçak bileyenler,itiraz edenler, denetim ile vergiden kalanlar çokmuşta, tekrar gözden geçiriliyormuşta, bizde burda seviniyoruz. . benim 3. hakkım %100 emin olduğum derslerden kaldım. geçenler bol not verdi diyolar, onlar ne yaptığını bilmeyenler demekki, ben adalet istiyorum. herşeyin yasal ve şeffaf olmasını istiyorum önceki yazdığım gibi. hemen tesmere sempatiler başladı bakıyorumda. kendi menfaatimize doğruları satarsak bu ülkede hiç bir şey değişmez.

recepkezik ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:

Umarım öyledir. Açıklansında bilelim halimizi
Nasıl bir sınavmış anlamadım
Baksanıza fazla kastırmışlar bu seferde hesapladıkları orana ulaşamamış geçenler. Şindi de notları yukarı ötelemeye çalışıyorlar ;D nasıl bir kurummuş be herşey kendi hesaplamalarına hizmet ediyor. Objektiflik yok kardeşim. İnannamıyorum yaa İnanamıyorum.

Diyalok şöyle sanırım;
- Sayın balşkanım 58 dönem smmm sınavından 250 kişi geçirmeyi planlıyoruz.
- İhtiyaç 250 kişimi ?
- Evet sayın başkanım ?
- Hımmm ozaman biraz kastırın 250 fazla olmasın geçen sayısı
- Emredersiniz sayın başkanım
......
- Sayın başkanım sonuçlar !
- Bune Osman 250 dememişmiydik ?
- Efendim 25 kişi geçe bilmiş sonuçlar böyle
- Olmaz 250 kişi planladık ne eksik ne fazla,
- kagıtları tekrar okusunlar 250 kişi geçirsinler son hakkı olanlarla tek dersi kalanlara öncelik tanınsın
- Emredeersiniz başkanım

Buyrun size tahmini diyalok nasıl ? ???

Kendimi üretim planlamasındaki hammadde gibi hissediyorum

süpersin arkadaşım tabrikler.

geçen gün 78
kalan süre 32

vaybeeee >:( :-X

hilfa ' Alıntı:
iyi akşamlar arkadaşlar
bilginize...

bu işin altından bizim lehimize bir şey çıkacağını sanmıyorum
olsa olsa bizim aleyhimize bir pislik çıkar bu işten
allah herkese sabır versin arkadaşlar
özellikle benim gibi son hakkı tek dersi olanlara
üzülmeyelim en fazla 2 yıl bekler gene alırız hakkımız olan belgeyi
ben elimden geleni yaptım
üzülmüyorum
eminim diğer arkadaşlarda ellerinden geleni yapmışlardır
utanılacak üzülünecek bir şey yapmadık hakkımızla girdik adamlar geçirmiyolar denetimle vergiden ben hakkımı helal etmem onlara olur biter
kendimizle barışık olalım
eminim o yazdıklarımızı okuyan tipler notumuzu nerden kırpmayı düşünüyorlar
canımız sağolsun
bekleyelim üzülmeyelim görelim...

herkese günaydın arkadaşlar.umarım bugün bekleyişimiz son bulur

günaydınlar

gerçekten böyle birşey olduğuna inanıyormusunuz bahaneler çok üretilir yaw torpillilerle doldururlar (tanıdık bulurlar isteseler o sayıyı tuttururlar) burda başka sorun vardır yada sonra diye diye okumamışlardır son günler gelince yetiştiremediler ama ek not vereceklerini beklemiyorum