personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

seval003 ' Alıntı:
günaydınlar

gerçekten böyle birşey olduğuna inanıyormusunuz bahaneler çok üretilir yaw torpillilerle doldururlar (tanıdık bulurlar isteseler o sayıyı tuttururlar) burda başka sorun vardır yada sonra diye diye okumamışlardır son günler gelince yetiştiremediler ama ek not vereceklerini beklemiyorum

bencede ek not vermezler

en fazla kalan şüphesiz Genel Hukuk'tan olacak. Ama bunun için kağıtları yeniden okumaya bile gerek yok. Zira çoğunluğun kağıdı bomboş.

bu ne ya böyle.yuh artık.bugün pazartesiiiiiiiiiiii :'( :'( :'(

the accountant ' Alıntı:
en fazla kalan şüphesiz Genel Hukuk'tan olacak. Ama bunun için kağıtları yeniden okumaya bile gerek yok. Zira çoğunluğun kağıdı bomboş.
+1
Kesinlikle katılıyorum sadece bizim salonda kagdı almasıyla vermesi bir olan 50 kşi vardı. Diğerleride saçmaladı zaten

bugün açıklarlarmıki? şaşırdım valla 3 5 dersi olan arkadaşlarımız ne zaman çalışcaklar derslerine, gerçi hangi kaynaktan çalışcaklar orası ayrı bir dert.
1-tesmer açıkça şu konulardan sorumlusunuz diyecek
2-güne verip o gün açıklanmadığı sürece bu rezalet sürüp gidecek.
onlar günü kurtarma peşinde

sınava ilk girişim. zaten iyi hazırlanamadıgım için muhasebe ve mali analizden girdim sadece onlarda açıklanmadı. sabır..

Recep sen adamı öldürürsün valla hammadde demişsin ya.... oda iyi ya ya Diğer Stoklar olsaydık ne yapacaktın :-*

günaydın arkaşadaşlar, tesmer i ardım bu haftaiçi diyorlar. hala bir gün yok. sınava 32 gün kaldı. başburu süresi uzarmış ama sınav tarihi uzamazmış. sınav sonuçlarının geç kaldığının farkındalarmış. zaten 10 gündür farkındalar ama bir sonuç yok ortada. bu fazla not verip fazla kişi geçirecekleri de ortaya atılmış bir yalan bence. sadece suçlarını hafifletmeye çalışıyorlar. saygısız ve sorumsuzlar.

günaydın arkadaşlar, hepimiz için hayırlısı olsun, beklediğimize değsin inşallah ...

açılansın artık.bütün işlerimizi duruyo. 1 haftadır ha bugün ha yarın diye işlerimizin son günü geldi. lütfen açıklayın artık. hey tesmer duy sesisimizi!

Günaydın arkadaşlar,

Bence ortada bir karışıklık var kesinlikle sürenin bu kadar uzaması lehimize olabilir diye düşünüyorum

olmaz arkadaşım olmaz lehimize olmaz, bi kaç kişinin lehine olabilir ama 3 5 bin kişinin kesinlikle zararına olduğu kesin.

bu dönem sınav listeleride geç açıklanmıstı

günaydınn arkadaşlarr... inşallah bugün biter bu kabuss.... eziyet oldu hepimize.... bi de geçici vergi haftası çalışamıyorumm kafamı verip

Günaydın arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir.bugün bu bekleyiş inş. son bulcak.ne diyorum biliyormusunuz arkadaşlar.kötü haber tez gelirmiş.dilerim bu bekleyiş hepimiz için hayırlı olurda güzel haberlerle son bulur.SAYGILARIMLA,

akkaşlar en iyi niyetle çarşamba ama ben açıklayı cumaya bekliyorum, bunlar bu işi gıcıklığına yapıyor, ama bizim hala tepkisiz durup burda bişeyler yazmamız banada artık bir anlam ifade etimyor, burda alenen hakkımız yeniyor, ama herkes hayırlısı diyor, neyin hayırlısı, çok fazla dersten girmek zorunda olan arkadaşlar ne yapacak söylermisiniz

tek dersi olanlara nasıl öncelik verilecek. kağıtların köşesini kapattılar ya ;D yoksa sınavdan çıkar çıkmaz söküyorlar mı? ;D

sınava ilk girişimdi. hukuk kağıdı önüme gelince işsizlik sigortasından da sorumlu olduğumu o an anladım. ;D bazı arkadaşlar boş kağıt vermiş ya. ben öyle yapmadım. hiç bir fikrim olmamasına rağmen bu kanunu ben yazsam nasıl yazardım diye oturdum uydurdum. sınavdan sonra baktım. hiç alakası yok cevabımın. :o

temenni süpersin.bende vergiye hiç çalışmamıştım.soruyu görünce dayanamadım.ha yazdım de yazdım.alaka desen yooookkkk:):)