GARİPKUL ' Alıntı:faber ' Alıntı:ya arkadaşım garipkul sendeki bu agrasif tavırlar niye anlamadım.sen biraz hava al istersen
ben agresif falan değilim... gayet sakinim... açık örgün tutturdunuz gittiniz... anlamıyorum bu açıköğretimlilerden ne istiyorsunuz...
karakule1702 ' Alıntı:Açık Örgün farketmez Tesmer sizi affetmezzzz....![]()
mare_nostrum ' Alıntı:bugün de bitti, umutlar kaldı yarına hadi bakalım. herkese iyi akşamlar. umarım yarın aranmalar başlar da kurtuluruz bu dertten.
faber ' Alıntı:formu geriden takip edersen benim böyle bir tavır sergilemdeğimi farkedersin.benim eşimde aöf mezunu. ben kıyaslama bile yapmadım forumda sadece yaşadığımız olayı paylaştım
GARİPKUL ' Alıntı:faber ' Alıntı:formu geriden takip edersen benim böyle bir tavır sergilemdeğimi farkedersin.benim eşimde aöf mezunu. ben kıyaslama bile yapmadım forumda sadece yaşadığımız olayı paylaştım
biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip oldufaber ' Alıntı:GARİPKUL ' Alıntı:faber ' Alıntı:formu geriden takip edersen benim böyle bir tavır sergilemdeğimi farkedersin.benim eşimde aöf mezunu. ben kıyaslama bile yapmadım forumda sadece yaşadığımız olayı paylaştım
faber ' Alıntı:GARİPKUL ' Alıntı:faber ' Alıntı:formu geriden takip edersen benim böyle bir tavır sergilemdeğimi farkedersin.benim eşimde aöf mezunu. ben kıyaslama bile yapmadım forumda sadece yaşadığımız olayı paylaştım
GARİPKUL ' Alıntı:faber ' Alıntı:formu geriden takip edersen benim böyle bir tavır sergilemdeğimi farkedersin.benim eşimde aöf mezunu. ben kıyaslama bile yapmadım forumda sadece yaşadığımız olayı paylaştım