Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

cuneytglp75 ' Alıntı:
GARİPKUL ' Alıntı:
şimdi sonuçlar için yarın deniyodu, sonra cuma oldu bide 16 sı çıktı

ya bu sınav ne zaman açıklanacak...

16 sı nerden çıktı abi. Tesmer , Odalar haftaiçi en geç cuma diyor 16'sı diyen duymadım görmedim

forumda bi kaç kişi diyodu . tesmerde bi aksilik olmazsa bu hafta diyodu. bi aksilik mi bekliyorlar..

benimde kafam karıştı ya

yeter gücüm yok stresten hasta olduk iş yapasım yok (Allahtan işler durgun)
ne yapacağımı bilmez halde deli divane olduk artık
yarın ne olur yarınnnn

seval003 ' Alıntı:
yarın ne olur yarınnnn

ben geçen p.tesiden beri iş yapamıyorum. ba bs leri zor yetiştirdim. geçen cumaya hazırladım kendimi. ama bu haftaya sarktı. az önce patrın ne yapıyosun dedi.. elimde kargo fişi vardı .. dedim kargo faturalarını giriyorum... başka girecek bişey bulamadın mı diye fırça yedik bide:)

seval003 ' Alıntı:
yarın ne olur yarınnnn

Az önce tekrar aradım tesmeri hafta içi açıklanacak diyorlar kesin arkadaşlar...

Tahminim en geç yarın öğleden sonraya kadar biter bu iş....
Sabahları sonuç beklemeyin, çünkü prosedür buna elverişli değil...

sağolasın arkadaşım..

aklıma bi hikaye geldi hafta içi deyince.

eskiden pazarcılık yaparken belediye, ve dernek gelirdi para toplamaya... belediyeye vermek mecburiydi. birde pazarcılar derneği bağış makbuzuyla para topluyodu. mecbur değildik ama herkesten alıyorlardı. akşam 5 gibi gelirdi genelde. ogün 17,30 da geldi.
siftahta yapmamıştım doğru düzgün.

-akşama gel dedim

oda bana

-hemşerim zaten akşam oldu :)

hafta içi açıklayacak :) zaten hafta içindeyiz

ayın 16 sı(yani gelecek hafta) diyenlerin birisi bendim...
bu sadece benim şahsi görüşümdü...
geçen 3 haftadan beri devamlı olarak umutlar haftaya devrettiğinden naçizane görüşüm bu... herhangi bir duyuma falan dayanmıyor...

çetinn ' Alıntı:
ayın 16 sı(yani gelecek hafta) diyenlerin birisi bendim...
bu sadece benim şahsi görüşümdü...
geçen 3 haftadan beri devamlı olarak umutlar haftaya devrettiğinden naçizane görüşüm bu... herhangi bir duyuma falan dayanmıyor...

insanın artık herşeye inanası geliyor

arkadaşlar, eninde sonunda açıklanacak. ama zaman kısıtlığından dolayı teknik düşünmemiz gerekiyor. şimdi örneğin benim önümüzdeki sınav 3. girişim olacak. maliyet ve tablo analizinden geçmiş isem, hukuk ve vergiden sınava gireceğim martta. Şimdi bu kısa zamanda bu iki sözel derse nasıl çalışmalı? siz nasıl çalışıyorsunuz. bana da bir fikir verin.

ben, vergiden geçmiş yıl sorularına bakıyorum. ama cevapları kaynaklardan kendim çıkartıp yazıyorum. sonra Türmob'un kitabındaki cevaplarla karşılaştırıyorum. bir de yeminli sınavında çıkan sorulara bakıyorum. ama hukuktan hiçbirşey yapamıyorum. :-\

obrivan ' Alıntı:
arkadaşlar, eninde sonunda açıklanacak. ama zaman kısıtlığından dolayı teknik düşünmemiz gerekiyor. şimdi örneğin benim önümüzdeki sınav 3. girişim olacak. maliyet ve tablo analizinden geçmiş isem, hukuk ve vergiden sınava gireceğim martta. Şimdi bu kısa zamanda bu iki sözel derse nasıl çalışmalı? siz nasıl çalışıyorsunuz. bana da bir fikir verin.

ben, vergiden geçmiş yıl sorularına bakıyorum. ama cevapları kaynaklardan kendim çıkartıp yazıyorum. sonra Türmob'un kitabındaki cevaplarla karşılaştırıyorum. bir de yeminli sınavında çıkan sorulara bakıyorum. ama hukuktan hiçbirşey yapamıyorum. :-\
hukukta arif kocaman bizi ters köşeye yatırdı. kasım 2008 de bugüne kadar hiç sorulmayan konulara girdiler. hemde toplam 70 puanlık soru (işsizlik sig ve idari yargıla huk) arif kocamanın kitabına ek sgk tüm kanunları didiklemek gerekecek. ayrıca idari yargılama hukukunuda

KPSSA grubu sınav konuları giderek yeterlilik sınav konularına dahil oluyor.

Ogün Güneş ' Alıntı:
KPSSA grubu sınav konuları giderek yeterlilik sınav konularına dahil oluyor.
sorun değil ama bunu sınavdan önce bilsek daha iyi olur dimi. sınavda kağıdın üzerinde görmek hiç hoş değildi. ;D

internetten indirmiş olduğum bi not 20 sayfalık,yanında iş kanunu birde idari yargı hukukunu alıp onlara çalışacağım. arif kocamanın kitabı çok boş bi kitap bence il iki sınav odandan çalıştım.40 la kaldım. 3. hakkımda arif kocamanın kitabına hiç bakmadım. gerçi baksam da bişey değişmeyecekmiş.

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavına Dair..

Bu başlık kullanılıyor mu birleştiricem diğeriyle.

Denetim'den sonuç bekleyen arkadaşlar nasılsınız? Sesiniz çıkmıyor :D

BARBOROS ' Alıntı:
internetten indirmiş olduğum bi not 20 sayfalık,yanında iş kanunu birde idari yargı hukukunu alıp onlara çalışacağım. arif kocamanın kitabı çok boş bi kitap bence il iki sınav odandan çalıştım.40 la kaldım. 3. hakkımda arif kocamanın kitabına hiç bakmadım. gerçi baksam da bişey değişmeyecekmiş.
ne notu o

Mantalite şuna doğru kayıyor, "Artık SMMM ler illaki lisans eğitimi almış kişiler olacağına göre, bu adaylar lisans seviyesinde bu dersleri gördüler, veya kabaca kenarından da olsa geçtiler. Sınav konularına bunu yazmaya gerek var mı? Zaten lisans eğitiminde bu konuları gördüler." e doğru bir gidiş var.

valla vergi ile hukuk uçsuz bucaksız gelmeye başladı.