şaibeden başka bişey yok yaa. tek dersi olanla 7 dersi olanın ne farkı var kardeşim saçmalık bu. tesmer gibi bi kurumun adalet anlayışı bu kadar olurdu ancak. bu arada tek ders bekleyen biri olarak yazıyorum bunlarımare_nostrum ' Alıntı:karakule1702 ' Alıntı:Bir yeni istihbarat daha geldi. Kağıtları tekrar incelenenler tek dersi kalanlar ve son hakkı olanlarmış yeni girenleri kapsamıyormuş.
Bilginize
tek dersi kalanları nasıl biliyorlar anlamıyorum. hani ismimizin olduğu kağıt yapıştırılıyordu ve sadece notlar verildiğinde açılıyordu. en azından ben böyle biliyorum.
karakule1702 ' Alıntı:aslıBÜYÜK ' Alıntı:karakule1702 ' Alıntı:Bir yeni istihbarat daha geldi. Kağıtları tekrar incelenenler tek dersi kalanlar ve son hakkı olanlarmış yeni girenleri kapsamıyormuş.
Bilginize
senin istihbarat bu kadar sağlamsa ne zaman açıklanacağını söle de kurtulalım![]()
Benim istihbarat sağlam da bilgiler ne kadar sağlam bilmem. Hatta bizi görüyo. Az önce de fırça attı bana. Oğlum ağzında bakla ıslanmıyo dediiii....(Erginim kulakların çınlasınn)
Olay şu Aslıcım. Perşembe odalarda Cuma nette deniyor. Perşembe ve cuma günlerinden birinde açıklanacak...(İnşallah)
hasanvolkan ' Alıntı:Ben Kasım ayındaki sınava üç dersten girdim. Vergi, maliyet ve analiz.
Vergi ve maliyet derslerinden kesin geçerim diyorum analiz dersi ortada. Yanlız açıkcası bizlerin lehine bir davranış içine gireceklerini pek sanmıyorum.
Yanlız bu süreç gerçekten beni çok yıprattı. Boyun fıtığı rahatsızlığı var bende ve beklemekten boyun ağrılarım iyice arttı. Sizlerin de dediği gibi yığılan işler de cabası.
aman hasan sen rahatsızlıklarını saymaya başlama sayfa yetmez. iyi olur inşallahhasanvolkan ' Alıntı:Ben Kasım ayındaki sınava üç dersten girdim. Vergi, maliyet ve analiz.
Vergi ve maliyet derslerinden kesin geçerim diyorum analiz dersi ortada. Yanlız açıkcası bizlerin lehine bir davranış içine gireceklerini pek sanmıyorum.
Yanlız bu süreç gerçekten beni çok yıprattı. Boyun fıtığı rahatsızlığı var bende ve beklemekten boyun ağrılarım iyice arttı. Sizlerin de dediği gibi yığılan işler de cabası.
mare_nostrum ' Alıntı:karakule1702 ' Alıntı:Bir yeni istihbarat daha geldi. Kağıtları tekrar incelenenler tek dersi kalanlar ve son hakkı olanlarmış yeni girenleri kapsamıyormuş.
Bilginize
tek dersi kalanları nasıl biliyorlar anlamıyorum. hani ismimizin olduğu kağıt yapıştırılıyordu ve sadece notlar verildiğinde açılıyordu. en azından ben böyle biliyorum.
tek dersi olupta son hakkı olmayanlar da dahil mi buna.
karakule ben burda ne demek istediğinizi anlıamadım.benim tek ders ve son hakkımdı.neyin kapsamı dışındayım bilgilenirirmisiniz.lütfenkarakule1702 ' Alıntı:Bir yeni istihbarat daha geldi. Kağıtları tekrar incelenenler tek dersi kalanlar ve son hakkı olanlarmış yeni girenleri kapsamıyormuş.
Bilginize
GARİPKUL ' Alıntı:ister erken açıkla ister geç... ama yaptığın sınava şahibe düşürme..
son hakkıymışta, tek dersiymişte, falan filan....
biz kimseden not dilenmiyoruz.
sadece hakettiğimiz notları versinler....
eğer bizi o kadar çok düşünselerdi sınava 1 ay kala sonuç açıklanmazdı..
olan en alttakiler olur her zaman.
kater ' Alıntı:Godot'u bekler gibi bekliyoruz. Yoksa bu sınav hiç açıklanmayacak mı? Ben şüpheye düştüm artık.