Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

lehte aleyhte konusunda arkadaşlara katılıyorum. neyse o. kendi vazifelerini yapsınlar. ihsanda bulunmasınlar.

Genel Hukuk sınavının iptali için dava bile açılmış olabilir, onu görüşüyor olabilirler bunca zamandır. Sınava girenlerin %80'i bomboş kağıt verdi çünkü.

vergi ve hukukta cins cins kendi kanaatim bilgi seviyesini ölçmekten uzak sorular sordular.geçmiş yıllar sorularına göre haksızlık söz konusuydu bence.daha önce zamanaşımının tanımı soru olarak gelmiş. bu dönem sorularına bakın birde.genel hukuk sorularını söylemeyim bile.bizden yıllardır para kazanıyor bu kurum staj döneminde kendi sigortasını kendi ödemeyen kaç kişivar.hem kurumu hem staj yaptığmız müşavirleri besleyip durduk kaç yıldır.sömür sömür kıllık yap ne sorduğunu kendin bilme sınav açıklanmadan soruların cevabını verme ( her nedense artık ) ya neyse arkadaşlar ...

the accountant ' Alıntı:
Genel Hukuk sınavının iptali için dava bile açılmış olabilir, onu görüşüyor olabilirler bunca zamandır. Sınava girenlerin %80'i bomboş kağıt verdi çünkü.

Bende %80 lik kısımda sayılırım öyle bi karaladım verdim kağıdı ama soruları yapanlara, çalışanlara haksızlık olmaz mı sizce?

kakbas ' Alıntı:
the accountant ' Alıntı:

biz sınav sonuçları geç açıklandı diye dava açacak makam bulamazken sen sınav iptali için dava açıyorsun

GARİPKUL ' Alıntı:
kakbas ' Alıntı:
the accountant ' Alıntı:

biz sınav sonuçları geç açıklandı diye dava açacak makam bulamazken sen sınav iptali için dava açıyorsun

benim için sınavın içeriği, sınavın ne zaman açıklandığından bin kat daha önemli. boş kağıt verdikten sonra ha 1 günde açıklamışlar ha 100 günde.

80 nci güne devrederlem bir rekor daha kırıyor.. sınava kalan süre 32 gün. belki başka sınavlar da 85 90 gün olsada sınava en az kalan sürede açıklanan bir sınav olacak...

arkadaşım son durum ne.bugün takip edemedim.kayda değer bir gelişme varmı

GARİPKUL ' Alıntı:
80 nci güne devrederlem bir rekor daha kırıyor.. sınava kalan süre 32 gün. belki başka sınavlar da 85 90 gün olsada sınava en az kalan sürede açıklanan bir sınav olacak...

Kesinlikle haklısın;Temmuz ayı sınavları,Temmuzun ilk haftası olacak,son dönem sınavı ise Aralık ayında olacak.Yani kesin bu zamanlarda asıl rekor kırılmış olacak ama sınava kalan süre şimdiki gibi olmayacak.Şimdi burda bir soru aklıma takıldı ;D ;D

Şimdi diyor ya arkadaşlar,kağıtlar yeniden okunacak,lehinize olacak.Temmuz ayında girecekler, aralık sınavına kadar çok zaman olduğu için,aleyhlerine mi olcak 8).Yani uzun lafın kısası kağıtlar geri gitmiş,geri gelmiş hiç inandırıcı gelmedi bana.Herkes için en hayırlısını olmasını diliyorum.

Tek gelişme şu bugün de açıklanmadı. Umutlar yarına kaldı. Ama genel kanı Cuma günü olması...

Yetkili bir ağızdan çıkan bir söyleme göre de; Hocalardan biri kağıtların okunmasını bitirememiş. Gecikme sebebi de buymuş.

Yani birçok söylenti var. Hangisi ya da hangileri doğru göreceğiz...

mare_nostrum ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:
Bir yeni istihbarat daha geldi. Kağıtları tekrar incelenenler tek dersi kalanlar ve son hakkı olanlarmış yeni girenleri kapsamıyormuş.

Bilginize

iyi geceler herkese. karakule bu yazdığından şu sonuç mu çıkıyor tam anlayamadım da. tek dersi olupta son hakkı olmayanları da kapsıyor mu bahsettiğin bilgi. veya 2 dersi kalıpta son hakkı olanları da mı kapsıyor. biraz açıklarsan sevinirim. çünkü yazdığından şu da çıkıyor. sadece tek dersi kalıpta son hakkı olanlar için kağıtlar yeniden inceleniyor. offffff kafam karıştı iyice. açıklarsan sevinirim.

Tesmer sınavları açıklarken herhalde geçerli mazeret ya da mazeretleri de duyuracaktır herhalde... Bu kadarına da hakkımız olduğunu düşünüyorum...

mare_nostrum ' Alıntı:
mare_nostrum ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:
Bir yeni istihbarat daha geldi. Kağıtları tekrar incelenenler tek dersi kalanlar ve son hakkı olanlarmış yeni girenleri kapsamıyormuş.

Bilginize

iyi geceler herkese. karakule bu yazdığından şu sonuç mu çıkıyor tam anlayamadım da. tek dersi olupta son hakkı olmayanları da kapsıyor mu bahsettiğin bilgi. veya 2 dersi kalıpta son hakkı olanları da mı kapsıyor. biraz açıklarsan sevinirim. çünkü yazdığından şu da çıkıyor. sadece tek dersi kalıpta son hakkı olanlar için kağıtlar yeniden inceleniyor. offffff kafam karıştı iyice. açıklarsan sevinirim.

Yok yok öyle değil. TEk dersi kalanları kapsıyomuş.(Hakkı ne olursa olsun) ayrıca son hakkını kullananları kapsıyomuş. Yeni girenleri ve ara hakları olanları kapsamıyomuş güya...Duyum böyle ama bekleyip görcez...

faber ' Alıntı:
arkadaşım son durum ne.bugün takip edemedim.kayda değer bir gelişme varmı

Yarın sabah saat 09:00'da Best Fm'i dinleyin, Masum TÜRKER canlı yayına katılacak.

Ama çok farklı kaynak ve kişilerden bu gecikmenin her türlü bize artıları olacağı konusunda da duyumlar var. İnş.hayırlısı olur.