Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

karakule1702 ' Alıntı:
mare_nostrum ' Alıntı:
mare_nostrum ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:
Bir yeni istihbarat daha geldi. Kağıtları tekrar incelenenler tek dersi kalanlar ve son hakkı olanlarmış yeni girenleri kapsamıyormuş.

Bilginize

iyi geceler herkese. karakule bu yazdığından şu sonuç mu çıkıyor tam anlayamadım da. tek dersi olupta son hakkı olmayanları da kapsıyor mu bahsettiğin bilgi. veya 2 dersi kalıpta son hakkı olanları da mı kapsıyor. biraz açıklarsan sevinirim. çünkü yazdığından şu da çıkıyor. sadece tek dersi kalıpta son hakkı olanlar için kağıtlar yeniden inceleniyor. offffff kafam karıştı iyice. açıklarsan sevinirim.

Yok yok öyle değil. TEk dersi kalanları kapsıyomuş.(Hakkı ne olursa olsun) ayrıca son hakkını kullananları kapsıyomuş. Yeni girenleri ve ara hakları olanları kapsamıyomuş güya...Duyum böyle ama bekleyip görcez...

teşekkürler umarım gecikmenin nedeni budur da kurtuluruz bu sıkıntıdan. valla tek ders denetim kaldı ve sınırdayım. şurda bekleyeceğimiz en fazla 3 gün.

Bence bu dönem notlar bol olacak ve tek dersi olanların çoğunun yüzü gülecek gibi hissediyorum.

NE demişler güzel şeyler düşünelim güzel şeyler olsun....

hasanvolkan ' Alıntı:
faber ' Alıntı:
arkadaşım son durum ne.bugün takip edemedim.kayda değer bir gelişme varmı

Yarın sabah saat 09:00'da Best Fm'i dinleyin, Masum TÜRKER canlı yayına katılacak.

evet ya kesin dinleyeceğim o programı. emeklerin için teşekkürler. bakalım en yetkili kişi tarafından ne bilgiler alabileceğiz.

faydası olmasa bile birilerinin bizim derdimize dile getirecek olması güzel.sağol teşekkür ederiz

yeterlilik ' Alıntı:
hasanvolkan ' Alıntı:
faber ' Alıntı:
arkadaşım son durum ne.bugün takip edemedim.kayda değer bir gelişme varmı

Yarın sabah saat 09:00'da Best Fm'i dinleyin, Masum TÜRKER canlı yayına katılacak.

Katılmaz Hasan üstad;ama yine de kaçırmayacağız tabi.

KAtılsa da vereceği cevabı sölim. Gecikme diye bişi yok bu süreyi ayarlamaya biz yetkiliyiz diyecek. Sonra mesleğe olan talep sayısının gün be gün arttığınından dert yanacak. Sonra mesleğin geleceği kariyeri ıngır zıngır laf salatası.... Buraya da yazıyorum....

bence faydalı bir girişim olmuş. en azından bizleri dinleyen birileri çıktı. bu bile güzel bir gelişme.

merak ettim hasan bey programda sadece bizim sorunlarımız mı konuşulacak. tabi müzik ve reklam dışında ;D

Komisyondaki ark.larımız cansiperhane çalışıyorlar. Gereken bütün dikkat gösteriliyor. Biz de yakından takip ediyoruz. Aaday arkadaşlarımız azcık daha sabrederlerse.... Onlar da meslek mensubu olduğunda bu mesleği hep beraber ileriye götüreceğiz vs.vs.vs.vs.vs........ :-X

karakule1702 ' Alıntı:
Komisyondaki ark.larımız cansiperhane çalışıyorlar. Gereken bütün dikkat gösteriliyor. Biz de yakından takip ediyoruz. Aaday arkadaşlarımız azcık daha sabrederlerse.... Onlar da meslek mensubu olduğunda bu mesleği hep beraber ileriye götüreceğiz vs.vs.vs.vs.vs........ :-X

;D

Aday ark.ların radyoya talebi olduğu söylendiğinde ise; Aday ark.larımızn mesleğe ve mesleki işleyişe sahip çıkıp haklarını arama medeni cesaretlerinden dolayı tebrik ediyorum. Eleştiri olmadan ilerleme olmaz. Çok hoşumuza gitti bu olayçççççç :P

karakule1702 ' Alıntı:
Aday ark.ların radyoya talebi olduğu söylendiğinde ise; Aday ark.larımızn mesleğe ve mesleki işleyişe sahip çıkıp haklarını arama medeni cesaretlerinden dolayı tebrik ediyorum. Eleştiri olmadan ilerleme olmaz. Çok hoşumuza gitti bu olayçççççç :P

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D bombasın sen.....

Arkadaşlar Masum TÜRKER o programa katılacak.

Sanki emir vermiş gibi oldu ama program yapımcısı ile telefonda görüştüm. Bu kadar kesin o yüzden söylüyorum. Yanlış anlaşılmasın yani ;D

Masum TÜRKER ile bir ön görüşme yapmışlar zaten. Ne konuştuklarını da sordum. Bi kere Mart ayında yapılacak sınavın tarihinde bir uzatmanın kesinlikle olmayacağını söylemiş. Sonra programcı peki iptal edilemez mi Mart ayındaki sınav diye sorunca; iptal edilme olasılığı olabilir ama bu seferde sınava hazırlanmış olanlara haksızlık yapmış oluruz demiş.

Bizim sınavın neden geç açıklandığı ile ilgili bir bilgi ise edinemedim. Artık bunu Sayın Masum TÜRKER'in ağzından dinleyeceğiz.

Yanlız benim de düşüncem karakule kardeşimizin ki gibi. İnşallah sayın başkan bizi yanıltır.

Ama olsun arkadaşlar. Bilsinler ki gerektiğinde gerekeni yapan bir aday grubu geriden takip ediyor.

mare_nostrum ' Alıntı:
merak ettim hasan bey programda sadece bizim sorunlarımız mı konuşulacak. tabi müzik ve reklam dışında ;D

Yarın aynı saatte rapci Ceza'da programa davetli.

Sayın başkan aynı zamanda Ceza ile birlikte küçük de bir atışma yapacaklar. ;D

Baba cezaya ne gerek var gelsin buraya atışmanın kralını görsün sayın Türker....:)

hasanvolkan ' Alıntı:
mare_nostrum ' Alıntı:

Yarın aynı saatte rapci Ceza'da programa davetli.

Sayın başkan aynı zamanda Ceza ile birlikte küçük de bir atışma yapacaklar. ;D

;D ;D ;D ;D

Evet sayın Türker
Aday senden ürker
sınav okumalar ne zaman biter
bu kadar beklediğimiz yeterrrr.....

Hasan hocamın affına sığınarak tabi ki. bugün bi espri olmuştu ya...:)