Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

umut olarak herkes ama tesmerin ne yapacağı belli değil daha vakti var olabilir

herkes soruyo da ben açıklanmadı diyom. millete eşe dosta dert oldu:) herkes şüpheyle bakıyo bana :) ne sınavmış ne sonuçmuş be.

gunaydın

evet inanmıyor artık kimse. eşim bile diyorki: kaldıysan kaldım de çalışmaya başla diyo :)

atitr1 ' Alıntı:
herkes soruyo da ben açıklanmadı diyom. millete eşe dosta dert oldu:) herkes şüpheyle bakıyo bana :) ne sınavmış ne sonuçmuş be.

bana da sanki açıklanmışda kalmışım o yüzden açıklanmadı diyormuşum gibi bakıyorlar
geçen biri dediki "yoksa ümitsiz vaka mı açıklandı da" dedi
yok abi inanki açıklanmadı dedim gene inanmadı :)
ele güne rezil olduk

atitr1 ' Alıntı:

aynı sorun bendede var

gunaydın arkadaşlar inşallah bugun bıtsın artık bu bekleme marotonu cok sıkıldık ve hepımız cok gerıldık ne ış ne yemek nede uyku saglıgımızdan olacagız bu gıdışle

Radyoda program başladımı acaba

ehk ' Alıntı:

Günaydın. Başladı ama biz her zaman olduğu gibi yine sonlara kalacaz anlaşılan. Sayın Ehk sizin internet olduğuna göre netten dinleyebilirsiniz radyoyu.

Aynı call center çalışanları gibi oldum. Kulağımda mikrofonlu kulaklık önümde bilgisayar. Biz bu hallere düşecek adam mıydık? :-\

Eğer var ya bu radyo da bizim sorundan bahsedilirse tesmeri ,türmob yerin dibine geçirmesi lazım,umarım masum türkeri güzel bir şekilde iğnelese ne iyi olur,inşallah bahseder,es geçerse üzülürüm.

osmhakan ' Alıntı:
Eğer var ya bu radyo da bizim sorundan bahsedilirse tesmeri ,türmob yerin dibine geçirmesi lazım,umarım masum türkeri güzel bir şekilde iğnelese ne iyi olur,inşallah bahseder,es geçerse üzülürüm.

Dün akşam bugün radyoda geçmesi muhtemel konuşmaları yazdım. Başka türlüsünü beklemiyorum zaten... :-\

hasanvolkan ' Alıntı:
ehk ' Alıntı:

Günaydın. Başladı ama biz her zaman olduğu gibi yine sonlara kalacaz anlaşılan. Sayın Ehk sizin internet olduğuna göre netten dinleyebilirsiniz radyoyu.
malesef dinleyemiyorum ama. çünkü büyük bir şirkette çalışıyorum ve radyo dinlemek yasak. sadece internet var