Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

Arkadaşlar tüm detayları yazdığım mailde vermiştim. Buna sınav süresinin 60 gün olduğunun yönetmeliklerle belirlendiği ve TESMER'in bu yönetmeliğe uymayarak suç işlemesi de dahildi.

Ancak heyecan yaptı galiba Murat abim. Yine de Masum TÜRKER'i canlı yayına alamasa da kendisine çok teşekkür ederim. Ki bence almak istemiş ama bağlanmamışlardır. Çünkü geçerli bir bahaneleri yok ki.

en azından genel yayın yapan bir radyo kanalından sesimizi duyurmayı başardık. hasan bey birde tv kanalı ayarlarsanız bu iş tamamdır. : ;D ;D

77 gündür açıklanmıyor dedi sınav. 80 gün olmadı mı yahu süre ;D

60 günlük kanunu açıyosun demedi ama.

nokta dergisiyle, kulak çekmeye çok güldüm

yahu ne dedi tam olarak biriniz yazı verin

hollyka ' Alıntı:
hasan volkan çevik. seni tek geçiyorum kardeşim. stajerlerin sesini bu kadar duyurduysan ilerde türmob başkanımız olduğunda dünyaya açılırız biz. nurr oll...

arkadaşım turmob başkanı olabilmek için hak arama yeteneği değil hak yiyebilme yeteneğinin olması gerekir onun kardeşimizin çok şansı yok
doğru dürüst insanların gelebileceği mevkiler değil oralar

teşekkürler hasan volkan teşekkürler murat erdin teşekkürler best fm. süpersiniz valla.
eleştiren arkadaşlarada tek lafım çok ayıp.

hasanvolkan ' Alıntı:
Arkadaşlar tüm detayları yazdığım mailde vermiştim. Buna sınav süresinin 60 gün olduğunun yönetmeliklerle belirlendiği ve TESMER'in bu yönetmeliğe uymayarak suç işlemesi de dahildi.

Ancak heyecan yaptı galiba Murat abim. Yine de Masum TÜRKER'i canlı yayına alamasa da kendisine çok teşekkür ederim. Ki bence almak istemiş ama bağlanmamışlardır. Çünkü geçerli bir bahaneleri yok ki.

Teşekkür ederiz.İlk defa böyle güzel bir girişim yapıldı.

Radyo spikeri, tüm sınava girenler adına intikam formasını giymiş, ağzına geleni söyledi...

ehk ' Alıntı:

sınavların 3 ayda bir yapıldığından bahsetti. 5300 kişi sınava başvurmuş o yüzden yığılma olmuş. geç açıklanma sebebi buymuş. sunucu da bu kadar geç açıklanmasının saçmalığından dem vurdu. teknoloji çağında bu kadar geç açıklanmasının mantıksızlığından bahsetti. bide nokta dergisini batırmış falan filan işte ;D

bence eleştirilecek birşey yok ortada.bizim tesmer kendi kanunu 60 gün süreyi bilmiyor.bir radyo programcısı bilmemiş çok değil.ikincisi bir sınavın bu kadar geç açıklanması ve öbür sınav tarihi arasında yaptığı karşılaştırmada bence gayet yerindeydi.ben adamı takdir ettim.m

arkadaşlar,masum beyin açıklamasında bişey dikkatimi çekti,benmi yanlış anladım acaba bir dersi 7 hoca okuyo bu yüzden gecikme oluyor dedi.
dikkat ettiniz mi

Tesmerin kulaklarının çekilmesi konusu bombaydı ;D ;D inşallah tesmerde bize bomba yapmaz.

Adam konuyu toparlayabildi bence ...
Net bir ifade ile anlatabildi...

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ehk ' Alıntı:

Sayın Ehk;

İlk önce yayına bizim kurumdan yine kimse katılmadı. Sonra Murat ERDİN, muhasebecilere üniversite zorunluluğu getirilmiş bu iyi olmuştur dedi. Sonra Mart-Temmuz ve Kasım ayında üç sınav yapıldığını. Son yapılan sınav sonuçlarının da üzerinden 77 gün geçmesine rağmen açıklanmadığını söyledi. Bunun karşılığında Masum TÜRKER ve Ercan BEYAZITLI ile görüşmüşler. Söyledikleri bizlere söylediklerinde farklı değilmiş hatta daha pişkince süre normal demişler. Murat ERDİN bu sözler üzerine Masum TÜRKER'i eleştirdi. Maliye'ye Masum TÜRKER'in kulağını çekmesini söyledi. (Bunu yazarken inanın utanıyorum. Bizim başkanımızın kulağı çekilmemeli. Çok yazık çoook)

Sonra buna benzer birkaç cümleden sonra bitti zaten. Açıkcası çok da iyi olmadı bana göre ben daha iyi birşeyler beklerdim Murat ERDİN'den. Mesela o laflarını canlı yayında Masum TÜRKER'e karşı söylemeliydi.

CANAN113 ' Alıntı:
arkadaşlar,masum beyin açıklamasında bişey dikkatimi çekti,benmi yanlış anladım acaba bir dersi 7 hoca okuyo bu yüzden gecikme oluyor dedi.
dikkat ettiniz mi

Yok ters söyledi spiker...
O kadar olacak tabi...

oh çok süper olmuş...yeter ya resmen rezillik ...bu kadar emekle oynanmaz...