Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

bu radyo programını ayarlayını da, radyo sunucusunu da, gerçekten takdir ediyorum, işi buradan çıkarıp genele öyle veya böyle duyurdunuz,
tekrar sağolun elleriniz dert görmesin :)

Hasan Volkan dün akşam ne demiştim abicim... Abi ben adamımı tanımaz mıyım yahu...

Ama olsun emeklerin için çok saol varol...

izcan ' Alıntı:
CANAN113 ' Alıntı:
arkadaşlar,masum beyin açıklamasında bişey dikkatimi çekti,benmi yanlış anladım acaba bir dersi 7 hoca okuyo bu yüzden gecikme oluyor dedi.
dikkat ettiniz mi

Yok ters söyledi spiker...
O kadar olacak tabi...

7 dersi 7 hoca olacaktı

artık sonuçları unutun arkadaşlar. belki haftaya kalır ;D

Bence;futbolu en son anlatırdı ama büyük ihtimal canlı bağlantı yapmak istedi.Büyük ihtimal sekreterlik geçiştirdi,çünkü savunulucak bir şey yok ve bu yüzden çıkmak istemedi.Tabiki bunun sonucunda da Murat ERDİN intikamını bu şekilde aldı diye düşünüyorum.

yeterlilik ' Alıntı:
Bence;futbolu en son anlatırdı ama büyük ihtimal canlı bağlantı yapmak istedi.Büyük ihtimal sekreterlik geçiştirdi,çünkü savunulucak bir şey yok ve bu yüzden çıkmak istemedi.Tabiki bunun sonucunda da Murat ERDİN intikamını bu şekilde aldı diye düşünüyorum.

Olabilir....

buda bi gelişme .... benim anlamadığım biz tesmerde bir yetkiliye ulaşamazken murat erdin bunlara nasıl ulaştı

Emeği geçen arkadaşlar tekrar teşekkürler. belki biraz kulağına su kaçırmışızdır tesmerin. bakalım ilerleyen zamanlarda belli olur

Gayretinizin neticesi bence fevkalade bir gelişme hasan kardeşim,bunu başarmış olman bende motivasyon etkisi yaptı,programın mutlaka neticesi olacak,belki bizim için değil ama bizden sonrakiler için kesinlikle faydası olacaktır diye düşünüyorum,emeğine sağlık.

dinlerken büyük keyif aldım, o konuşmasını sertleştirdikçe 2 yıldır çektiğim stress geçti sanki...

sadece bu sınavda değil her sınav da yaptılar bunu..65 gün,70 gün,80 gün ...

bu gelişmeden sonra artık hiç okumazlar....amannnnnnnnnn okumasınlar zaten bu saatten sonra sınava girsek ne olacak...

karakule1702 ' Alıntı:
Hasan Volkan dün akşam ne demiştim abicim... Abi ben adamımı tanımaz mıyım yahu...

Ama olsun emeklerin için çok saol varol...

Büyük adamsın ;D

Evet kardeşim haklısın.

teşekkürler hasan bey. en azından bizleri de dinleyen birileri çıktı.

Şu sıralar Tesmeri arayan varmı arkadaşlar...

Yayın biraz ağıra kaçtı...

Kağıtları duman etmesinler...

yayın ağır olmadı bence, biz günlerdir burada neler söylüyoruz.