sudemira ' Alıntı:öyle demeyin lütfen 3 dersim vardı ben de mucize bekliyorumstar ' Alıntı:umutyaylagul ' Alıntı:TELEFONUM ÇALIYO HEYECANLANIYORUM NİYEYSE ;D ;D
HALBUKİ GİRMEDİĞİM DAHA 3 DERSİM VAR ;D ;D
))))))sen mucize bekliyorsun.ama en büyük mucize gerçekleşti ve şu sınavlar açıklandı.daha uzun bi süre mucize beklemeyin arkadaşlar
![]()
oğlum aradı şimdi oda diye yüreğim ağzıma geldi
![]()
ehk ' Alıntı:benimde aynen kazanamazsam son hakkımmare_nostrum ' Alıntı:sağol kardeş ya kazanamazsam son hakkım olucak. ne yapalım ama bekliyoruz işte. umarım kazanırsınız sizde
vozger ' Alıntı:bende mali müşavir oldum,darısı başınaza.
vozger ' Alıntı:bende mali müşavir oldum,darısı başınaza.
vergi 2 hak, denetim 1 hak . tabi geçemezsem. senin nasılmare_nostrum ' Alıntı:ehk ' Alıntı:benimde aynen kazanamazsam son hakkımmare_nostrum ' Alıntı:sağol kardeş ya kazanamazsam son hakkım olucak. ne yapalım ama bekliyoruz işte. umarım kazanırsınız sizde
hangi dersleriniz var veya dersiniz
ehk ' Alıntı:vergi 2 hak, denetim 1 hak . tabi geçemezsem. senin nasılmare_nostrum ' Alıntı:ehk ' Alıntı:benimde aynen kazanamazsam son hakkımmare_nostrum ' Alıntı:sağol kardeş ya kazanamazsam son hakkım olucak. ne yapalım ama bekliyoruz işte. umarım kazanırsınız sizde
hangi dersleriniz var veya dersiniz
elif_1981 ' Alıntı:nasıl yani istanbuldan arandım diyenler yalan mı söylüyor o zaman