Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

PELMUS ' Alıntı:
valla merakımdan öleceğim şimdi

Hiç espri yapmadan anlatmaya çalışacağım arkadaşım

Şu ana kadar Ankara, İstanbul ve bir iki tane de bursa odasından aranan oldu
Bu iller dışında aranan olmadı Diğer odalara fax çekmeden direkt kargoya verdiler ve bu odalar dışındaki odalar yarın kargoyu aldıktan sonra arayacaklar

Bide 15 dk telle konuştum Ya aradılarsa o esnada. offfffffffffffff

arama olayını çıkaran insana çok beddua ediyorum haberi olsun. ne bu ya insanlara böyle eziyet çektirmek hoşlarına mı gidiyor. telefonun başında bekliyorum şu düştüğüm hale bak.

Ynt: 2008/3 SMMM SONUÇLAR AÇIKLANDI

EVET BENİDE İSMMMO DAN ARADILAR 18.20 CİVARLARINDA BENDE BELGEYİ ALMAYA HAK KAZANMIŞIM. BUNCA ÇEKTİRDİKLERİ EZİYETTEN SONRA

numarayı tam verebilir misiniz. bir saattir arıyorum kimse açmıyorda.

mare_nostrum ' Alıntı:
arama olayını çıkaran insana çok beddua ediyorum haberi olsun. ne bu ya insanlara böyle eziyet çektirmek hoşlarına mı gidiyor. telefonun başında bekliyorum şu düştüğüm hale bak.

aramalar bitti bence....

sanırım bitti. bi arkadaş 9'a kadar olur demişti ama. ya arkaşlar ankara odasında sonuçları öğrenebileceğim bir numara var mı.

bencede bitti ama soruların çoğunu yapıp ve emin olup nasıl kazanamadığımı gerçekten çok merak ediyorum. gerçekten çok zor bir durum artık son hakkıma giricem ve nasıl çalışıcam bilmiyorum vergi ucu bucağı olmayan dipsiz kuyu gelen sorular malum. bu kez çok umutluydum ama umudumu yitirdim motive olup tekrar çalışmaya başlamak çok zor olacak (javascript:void(0);

hasanvolkan ' Alıntı:
hollyka ' Alıntı:

Cemal işletilmemişizdir inşallah.

Arkadaşlar ben 3 dersten girmiştim. Vergi, maliyet ve analiz.

Vergi ve maliyetten kesin geçerim diyordum ama analiz malum yorum olduğu için ortada idi. Sonuçta hepsinden geçmişim işte.

Beni arayan numara şu; 0533 652 01 70

Tebrikler

yeterlilik ' Alıntı:
hasanvolkan ' Alıntı:
hollyka ' Alıntı:

Cemal işletilmemişizdir inşallah.

Arkadaşlar ben 3 dersten girmiştim. Vergi, maliyet ve analiz.

Vergi ve maliyetten kesin geçerim diyordum ama analiz malum yorum olduğu için ortada idi. Sonuçta hepsinden geçmişim işte.

Beni arayan numara şu; 0533 652 01 70

Tebrikler

tebrikler arkadaşım Ankara odası mı

Bizim hasan Volkan,Ankara odasından değil mi ? arkadaşıyla beraber arandı.Ankara odasından aranmış arkadaşıda.

yeterlilik ' Alıntı:
Bizim hasan Volkan,Ankara odasından değil mi ? arkadaşıyla beraber arandı.Ankara odasından aranmış arkadaşıda.

numarayı ara diyorsun yani kelek çıkmaz ;D