Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

mare_nostrum ' Alıntı:
denizyılmaz ' Alıntı:
OUTCRY ' Alıntı:
arkadaşlar soy ismim y ile başlıyor ...acaba sıra mı gelmemiştir? ya da kaldık mı yine...

benim de soyadım y ile başlıyor
anladığım kadarıyla y ler aranmadı

sizinde mi tek dersti.
benim tek ders değildi arkadaşım ..3 dersim var ama..ümit işte ...bekliyoruz ...bekliyoruz..

istanbul odasından sınava girenler
aranmayı beklemeyin? aramalar bitmiş.
sağlam kaynak

aramızda soy ismi y olup aranan var mııııııııııııııııııı

OUTCRY ' Alıntı:
mare_nostrum ' Alıntı:
denizyılmaz ' Alıntı:
OUTCRY ' Alıntı:
arkadaşlar soy ismim y ile başlıyor ...acaba sıra mı gelmemiştir? ya da kaldık mı yine...

benim de soyadım y ile başlıyor
anladığım kadarıyla y ler aranmadı

sizinde mi tek dersti.
benim tek ders değildi arkadaşım ..3 dersim var ama..ümit işte ...bekliyoruz ...bekliyoruz..

umarım geçersiniz arkadaşım. belli olmaz bu işler.

arkadaşlar aranmayanlar kazanamadı diye bir şey yok lütfen durumu sınırda olanlar umutlarını kaybetmesinler.

mare_nostrum ' Alıntı:
arkadaşlar aranmayanlar kazanamadı diye bir şey yok lütfen durumu sınırda olanlar umutlarını kaybetmesinler.
umarım dediğin gibi olur çünkü ben son hakkıma kalıyorum geçekten çok stresli bir durum ve kalan zaman çok az. acaba martı atlayıp temmuz sınavına mı hazırlansam kararsız kaldım. ufff ufff

brn34 ' Alıntı:
mare_nostrum ' Alıntı:
umarım dediğin gibi olur çünkü ben son hakkıma kalıyorum geçekten çok stresli bir durum ve kalan zaman çok az. acaba martı atlayıp temmuz sınavına mı hazırlansam kararsız kaldım. ufff ufff

arkadaşım inşallah gerek kalmaz da kazanmışızdır. eğer tek dersin kaldıysa bence mart sınavına gir derim. özellikle vergi ve denetimden kalanlar girsin. mart döneminin sınavı daha kolay olacak bence

Acaba amaç ne,hiç anlamıyorum.Madem odalara listeleri verdiniz.Nete de verin işte.5.300 kişiyi girecek eleman yok mu Tesmerde.Mesai yaptırsınlar.Nasıl bir kurum çözemedim ben

benımde bıttı arkadaşlar aradılar bursa tek ders malıyet
Allah herkese gostersın Allah yardımcınız olsun

mare_nostrum ' Alıntı:
brn34 ' Alıntı:
mare_nostrum ' Alıntı:

arkadaşım inşallah gerek kalmaz da kazanmışızdır. eğer tek dersin kaldıysa bence mart sınavına gir derim. özellikle vergi ve denetimden kalanlar girsin. mart döneminin sınavı daha kolay olacak bence
amin inşallah. evet tek dersim var 2 seferdir sadece vergiden giriyorum sınava bu 3. olucak korkuyorum kanunu açmak bile istemiyorum .mart sınavı kolay olurda girmeyip pişman olurmuyum acaba diye karasız kaldım ama her sınav bir öncekinden daha zor oluyor bence

emel4516 ' Alıntı:
benımde bıttı arkadaşlar aradılar bursa tek ders malıyet
Allah herkese gostersın Allah yardımcınız olsun

Ooooo Emel hanım hayırlı olsun :D Tebrik ederim.Bursa çoğalıyor baya.

Oda sekreterlerinin de bir evi var. İlla ki bir yerde sıkılıp çekip gitmişlerdir.

umutsuz olmayın çıkmadık candan umut kesilmez. Bugün biraz erken dicem ama sabah ola hayrola dicem... ;)

hoppit ' Alıntı:
gece nete verirler mi ki arkadaşlar
yok be daha neler ;D 80 günde sınavı sonuçlandıran zihniyet gece gece bizleri düşünecek ve sonuçları girecekler. öğlene doğru anca