Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

karakule1702 ' Alıntı:
Oda sekreterlerinin de bir evi var. İlla ki bir yerde sıkılıp çekip gitmişlerdir.

umutsuz olmayın çıkmadık candan umut kesilmez. Bugün biraz erken dicem ama sabah ola hayrola dicem... ;)

Karakule o sekreter sakın olaki karşına çıkmasın dime ;D ;D

aslıBÜYÜK ' Alıntı:
katılıom karakule :)

Ooooo aslıcım nbr ya gözlerim sizi aradı akşamüstü... Nurcan da kayıp...

Anneannenin durumu nasıl bir gelişme var mı?

böle beklemek ne gıcık ya ... bzm bi nrcn vardı göremedim onu aranmadımı acaba..

yeterlilik ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:
Oda sekreterlerinin de bir evi var. İlla ki bir yerde sıkılıp çekip gitmişlerdir.

umutsuz olmayın çıkmadık candan umut kesilmez. Bugün biraz erken dicem ama sabah ola hayrola dicem... ;)

Karakule o sekreter sakın olaki karşına çıkmasın dime ;D ;D

Yok be öyle deme Mustafa Gülşen çok şeker bir insandır... :)

ananem bgn bize bi umut verdi :)tahlilleri ii çıktı bgn çok mutluyum :) 7/7 yapmış olsam bu kadar sevinmem :)

arkadaşlar bu sınav için itiraz hakkımızı kullanabilirmiyiz sizce? malum 19 u son başvuru...

arkadaşlar yani şimdi istbuldan aranmayanlar kazanamadımı

aslıBÜYÜK ' Alıntı:
böle beklemek ne gıcık ya ... bzm bi nrcn vardı göremedim onu aranmadımı acaba..

arkadaşlar benim 4.girişimdi tek vergi vardı.saat 20:28 de 0212 315 84 00 nolu telefondan arandım.İstanbul

ya benimde saat sekizde şarjm bitmiş belkide aramışlardır ya bi umut işte

aslıBÜYÜK ' Alıntı:
ananem bgn bize bi umut verdi :)tahlilleri ii çıktı bgn çok mutluyum :) 7/7 yapmış olsam bu kadar sevinmem :)

Çok sevindim .... Dualarımız onunla...

bende bekliyorum ama bizim sekreteri saat 60 da minibüs durağında gördüm.umurlarında bile değil.istanbul odasına helal olsun saat 8 den sonra aramış ya ...ben de tek ders denetim mağduru olarak dualar etmekteyim.umarım geçmişimdir.sabah olmuyor bana bu akşam.yarın sabah ta öğlen olmayacak biliyorum...