Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

LEMSAN ' Alıntı:
aslıBÜYÜK ' Alıntı:
böle beklemek ne gıcık ya ... bzm bi nrcn vardı göremedim onu aranmadımı acaba..

arkadaşlar benim 4.girişimdi tek vergi vardı.saat 20:28 de 0212 315 84 00 nolu telefondan arandım.İstanbul

Ooooo artık sanada mı üstad dicez... ;D HAyırlı olsun...DArısı başımıza...

Bu arada toplu belge ıslatma törenini nerde yapcaz.... ;)

teşekkurler ben saat 18 gıbı aradılar arkadaşlar alfabatık sıra gozetılmemıs ama

Ama sonuçlardan şu anlaşılıyor.Karakule demişti galiba tam hatırlayamadım.Son hakkı ve 1-2 dersi olanlara öncelik verilmiş.Yani kazananların çoğu hatta hemen hemen hepsi bu şekilde kazananlar.Hukuk dersi ne oldu muamma.....

LEMSAN ' Alıntı:
aslıBÜYÜK ' Alıntı:
böle beklemek ne gıcık ya ... bzm bi nrcn vardı göremedim onu aranmadımı acaba..

arkadaşlar benim 4.girişimdi tek vergi vardı.saat 20:28 de 0212 315 84 00 nolu telefondan arandım.İstanbul
lemsan öncelikleseni de diğer kazananlarıda tebrik ediyorum.seninle kağıtlarımız benziyordu 2 sorum benimde tamdı bir sorum yarımdı. seni aradılar yarın inşallah beni de aralar.inşallah benim sınav sonucumun sonuda seninkine benzer

yeterlilik ' Alıntı:
Ama sonuçlardan şu anlaşılıyor.Karakule demişti galiba tam hatırlayamadım.Son hakkı ve 1-2 dersi olanlara öncelik verilmiş.Yani kazananların çoğu hatta hemen hemen hepsi bu şekilde kazananlar.Hukuk dersi ne oldu muamma.....

KArdeş hafızan için seni tebrik etmek istiyorum. Forumu baştan itibaren incelerseniz daha neler neler dedim de arada kaynadı..... LEhimize olacak dediğimde bi çarmıha germedikleri kalmıştı... ;D

bakalım.görcez yarın.benimde lehime olursa inancam yani karakule

yeterlilik ' Alıntı:
senindemi hukuk var

beni de alın yanınıza beni de aramadılar :'( tek ders denetim offffffffffffffffff ya offffffffffffff sabah olmaz harbiden

MAsum Türker in açıklaması dışındaki tüm ifadeler oda sekreteri oda başkanı vs.yetkili şahıslarla birebir görüşülerek alınmış cevaplar dı. Bu arada Hasan Volkan kardeşime de hafiften kırıldım. Ben Mustafa Gülşenin açıklaması dediğimde yazımı aynen kopya edip M.Gülşenin sitesine yapıştırmış. (SAnki ben yalan söylemişim de yüzleştirme yapıyomuş gibi oldu.) O da tabi ki benim öyle bir beyanım olmadı diyecek.

Ama şimdi kırgınlık filan kalmadı. HAyırlı uğurlu olsun kardeşime... HErkes ne kadar stresliydi hep beraber gördük. Olur böyle vakalar türk polisi yakalar... ;D

azize_22 ' Alıntı:
mare_nostrum ' Alıntı:
beni de alın yanınıza beni de aramadılar :'( tek ders denetim offffffffffffffffff ya offffffffffffff sabah olmaz harbiden
son hakkınmı

değil daha iki tane daha var ama bıktım ya denetim çalışmaktan. sizin son hakkınız mı hangi ders

mare_nostrum ' Alıntı:
haziran79 ' Alıntı:
azize_22 ' Alıntı:
mare_nostrum ' Alıntı:
son hakkınmı

istanbul danmısın arkadaşım

ankaradan olunca yanınıza almıyor musunuz ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ne alakası var.ben de istanbuldan değilim.istanbul aramaları bittimi onu anlamaya çalışıyoum

mare_nostrum ' Alıntı:
haziran79 ' Alıntı:
azize_22 ' Alıntı:
mare_nostrum ' Alıntı:
son hakkınmı

istanbul danmısın arkadaşım

Gel kardeşim ben İstanbul danım. Bana yanaşş... ;D

ankaradan olunca yanınıza almıyor musunuz ;D