Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

şimdi güzelce ispanya ingiltere maçını da izlerim. 2 saatte öyle geçer ;D bu arada burdayım daha benden kurtulamazsınız ;D ;D ;D

mare_nostrum ' Alıntı:
şimdi güzelce ispanya ingiltere maçını da izlerim. 2 saatte öyle geçer ;D bu arada burdayım daha benden kurtulamazsınız ;D ;D ;D

;D ;D ;D işte bu yaaa.Topla kendini ;D ;D

benim vergi hukuk mali tablolar 2. hakkımdı bende vergiden bıktım

haziran79 ' Alıntı:
ne alakası var.ben de istanbuldan değilim.istanbul aramaları bittimi onu anlamaya çalışıyoum

istanbul aramaları bitti diye bir şey yok arkadaşım. zaten geç aradılar yetişmemiştir bi kere. senin de denetimdi dimi sanırsam

Aramalar devam eder bence aslıcım. Bu kadarcık zamanda o kadar insanı bitiremezlerdi.

Bu akşam başlamaları şu anlama geliyordu. Biz sonuçları çarşambadan açıklamaya başladık... ifadesi.. ;)

azize_22 ' Alıntı:

umarım iyi sonuçlar alırız arkadaşlar. yarın ola hayrola. tabi arasırada tesmeri yoklayalım ne olur ne olmaz dimi

arkadaşlar ben çıkorum inşallah yarın hepimiz iyi sonuçlar alırız
yarın ararlar umarım hala umudum var :'(

ben vergıden dırekt kanunlara calıştım arkadaşlar ozetledım onları her konun ıcın sayfalara ayırdım temmuz sınavında verdım 1 soru yapmadım bır de bır sorunun tek sıkkını yazmadım 72 ıle gectım vergıyı en ıyı kanundan calışırsınız bence

mare_nostrum ' Alıntı:
azize_22 ' Alıntı:

umarım iyi sonuçlar alırız arkadaşlar. yarın ola hayrola. tabi arasırada tesmeri yoklayalım ne olur ne olmaz dimi

Dostum nete düşerse bize de çağrı yap... ;D

valla sizi bilmem ama bakıcam maça. tabi sizleri de ihmal etmeyeceğim. şu an hiç uykum yok. gece kuşlarını bekleriz.

mare_nostrum ' Alıntı:
haziran79 ' Alıntı:
ne alakası var.ben de istanbuldan değilim.istanbul aramaları bittimi onu anlamaya çalışıyoum

istanbul aramaları bitti diye bir şey yok arkadaşım. zaten geç aradılar yetişmemiştir bi kere. senin de denetimdi dimi sanırsam

evet.denetim.aklıma hep yazdıklarım geliyor hala acaba ordan kırar mı burdan kırarmı derken kafayı yicem bu akşam.. :'(

karakule1702 ' Alıntı:
Aramalar devam eder bence aslıcım. Bu kadarcık zamanda o kadar insanı bitiremezlerdi.

Bu akşam başlamaları şu anlama geliyordu. Biz sonuçları çarşambadan açıklamaya başladık... ifadesi.. ;)

süper tespit bayıldım resmen ;D iş olsun die bikaç kişiyi aramışlardır :D biz yrna kaldık..

emel4516 ' Alıntı:
ben vergıden dırekt kanunlara calıştım arkadaşlar ozetledım onları her konun ıcın sayfalara ayırdım temmuz sınavında verdım 1 soru yapmadım bır de bır sorunun tek sıkkını yazmadım 72 ıle gectım vergıyı en ıyı kanundan calışırsınız bence

O özetler duruyo mu ekranda ..? KAldıysak filan lazım oalcak...KAldıysak atar mısın bize?

haziran79 ' Alıntı:
mare_nostrum ' Alıntı:
haziran79 ' Alıntı:

evet.denetim.aklıma hep yazdıklarım geliyor hala acaba ordan kırar mı burdan kırarmı derken kafayı yicem bu akşam.. :'(

valla arkadaşım aynıyız seninle. rüyamda denetimden 19 aldığmı görmüştüm :'( rüyalar tersine çıkarmış ama bakalım