SMMM-ÖZKAN
Katkı Sunan Üye
Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair
KAç arkadaşımız mutlu oldu acaba?
KAç arkadaşımız mutlu oldu acaba?
karakule1702 ' Alıntı:mare_nostrum ' Alıntı:haziran arkadaşımıza da iyi geceler diyin bakalm ;D ;D
İyi geceler haziran,
sıkma canını marta iyi hazırlan...![]()
norahjones ' Alıntı:arkadaşlar mali müşavir oldum 17.30 gibi arandım süper bir duygu,herkese nasip olsun
yarını bekleyenlere sabır diliyorum....
norahjones ' Alıntı:arkadaşlar mali müşavir oldum 17.30 gibi arandım süper bir duygu,herkese nasip olsun
teşekkür ederim nasıl uyuyacağım bakalımkarakule1702 ' Alıntı:norahjones ' Alıntı:arkadaşlar mali müşavir oldum 17.30 gibi arandım süper bir duygu,herkese nasip olsun
HAyırlı olsun sevincinizi paylaşıyoruz....![]()
emel4516 ' Alıntı:hayır unutmadım bıl notları arıyordum kanun ozetlerı kayıtlı degıl ama cıktıları var ve kanunun kendısı var bırde gecmıs sınav sorularından ozetledıgım notlar var elımde
emel4516 ' Alıntı:hayır unutmadım bıl notları arıyordum kanun ozetlerı kayıtlı degıl ama cıktıları var ve kanunun kendısı var bırde gecmıs sınav sorularından ozetledıgım notlar var elımde
norahjones ' Alıntı:teşekkür ederim nasıl uyuyacağım bakalımkarakule1702 ' Alıntı:norahjones ' Alıntı:arkadaşlar mali müşavir oldum 17.30 gibi arandım süper bir duygu,herkese nasip olsun
HAyırlı olsun sevincinizi paylaşıyoruz....![]()
karakule1702 ' Alıntı:emel4516 ' Alıntı:hayır unutmadım bıl notları arıyordum kanun ozetlerı kayıtlı degıl ama cıktıları var ve kanunun kendısı var bırde gecmıs sınav sorularından ozetledıgım notlar var elımde
Ekranda yok mu acaba...? Daha kolay olurdu...
mare_nostrum ' Alıntı:ben kazanayım yarın sabah sabah soğuk duş alıcam. ;D
norahjones ' Alıntı:eeee şimdi ne beklicez boşluğa düştüm)))))))
karakule1702 ' Alıntı:mare_nostrum ' Alıntı:ben kazanayım yarın sabah sabah soğuk duş alıcam. ;D
Sen kazan senin duşa buzları ben koycam....
norahjones ' Alıntı:eeee şimdi ne beklicez boşluğa düştüm)))))))
karakule1702 ' Alıntı:norahjones ' Alıntı:eeee şimdi ne beklicez boşluğa düştüm)))))))
Doların 1.30 euronun da 1.70 in altına düşmesini beklicez...