Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

muryil ' Alıntı:
Büro açanların bürolarının önünde yaparız bizde mangalı :=)

Bak o olur işte... ;D

Ama bu seferde büronun camını açıp pis adaylar yeni mobilyaları ve computerleri is yaptınız diyip zabıta çağırmasınlar... :D

yeterlilik ' Alıntı:
mare_nostrum ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:
mare_nostrum ' Alıntı:
Arkadaşlar tabi hala ordaysanız ;D yarın eğer ararlarsa kaç gibi başlar. 6 gibi aramazlar dimi ;D

Yok kardeş en erken 08:30 da başlar....

zaten uyku yok bize bugün. maçda sıkıcı zaten ;D

Bak eğer sen netten öğrendikten sonra ararlarsa seni,sakın fazla yüz verme.Unutma sen artık SMMM'sin :D :D

dimi dimi ne yüz vercem. hemen kapatırım yüzlerine. hatta senin öyle dediğini söylerim ;D ne de olsa smmm olucam ne bakıcam telefona artık.

karakule1702 ' Alıntı:
muryil ' Alıntı:
Büro açanların bürolarının önünde yaparız bizde mangalı :=)

Bak o olur işte... ;D

Ama bu seferde büronun camını açıp pis adaylar yeni mobilyaları ve computerleri is yaptınız diyip zabıta çağırmasınlar... :D

dalarız büronun içine Allah ne verdiyse :=)

karakule1702 ' Alıntı:
MAsum Türker in açıklaması dışındaki tüm ifadeler oda sekreteri oda başkanı vs.yetkili şahıslarla birebir görüşülerek alınmış cevaplar dı. Bu arada Hasan Volkan kardeşime de hafiften kırıldım. Ben Mustafa Gülşenin açıklaması dediğimde yazımı aynen kopya edip M.Gülşenin sitesine yapıştırmış. (SAnki ben yalan söylemişim de yüzleştirme yapıyomuş gibi oldu.) O da tabi ki benim öyle bir beyanım olmadı diyecek.

Ama şimdi kırgınlık filan kalmadı. HAyırlı uğurlu olsun kardeşime... HErkes ne kadar stresliydi hep beraber gördük. Olur böyle vakalar türk polisi yakalar... ;D

Kardeşim yanlış gördün galiba, ben yazıyı kopyalamadım. Sadece kopyalanmış yazının ardından, Mustafa abiyi tanıdığım ve sevdiğim için aynen burada yaptığım gibi ufak bir latife yaptım. Tekrar oku istersen.

Üstelik sadece buradaki yazışmalardan bile benim sana kanım çok kaynadı. İnşallah Allah gönlüne göre verir.

Ayrıca mangal ile birlikte daha önce yapılan bütün teklifler halen devam etmektedir. İster bu linkte ister başka linkte bunun organizasyonunu yapabiliriz.

Teşekkür ederim güzel düşüncelerin için.

mare_nostrum ' Alıntı:
yeterlilik ' Alıntı:
mare_nostrum ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:
mare_nostrum ' Alıntı:
Arkadaşlar tabi hala ordaysanız ;D yarın eğer ararlarsa kaç gibi başlar. 6 gibi aramazlar dimi ;D

Yok kardeş en erken 08:30 da başlar....

zaten uyku yok bize bugün. maçda sıkıcı zaten ;D

Bak eğer sen netten öğrendikten sonra ararlarsa seni,sakın fazla yüz verme.Unutma sen artık SMMM'sin :D :D

dimi dimi ne yüz vercem. hemen kapatırım yüzlerine. hatta senin öyle dediğini söylerim ;D ne de olsa smmm olucam ne bakıcam telefona artık.

Abi bugün hep diyalog yazasım var..

- alo
- alo biz ismmm....
- kısa kesin aydın havası olsun..
- siz artık......
- hade leyyynnnn....
-artıkkkskss...
- artsttir ordan..
- sen kimsin bakem
- ben memur
- ...m ol dumur puahahahha
- neyse aramıza hoşgeldiniz...
- dit dit dit...

hasanvolkan ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:
MAsum Türker in açıklaması dışındaki tüm ifadeler oda sekreteri oda başkanı vs.yetkili şahıslarla birebir görüşülerek alınmış cevaplar dı. Bu arada Hasan Volkan kardeşime de hafiften kırıldım. Ben Mustafa Gülşenin açıklaması dediğimde yazımı aynen kopya edip M.Gülşenin sitesine yapıştırmış. (SAnki ben yalan söylemişim de yüzleştirme yapıyomuş gibi oldu.) O da tabi ki benim öyle bir beyanım olmadı diyecek.

Ama şimdi kırgınlık filan kalmadı. HAyırlı uğurlu olsun kardeşime... HErkes ne kadar stresliydi hep beraber gördük. Olur böyle vakalar türk polisi yakalar... ;D

Kardeşim yanlış gördün galiba, ben yazıyı kopyalamadım. Sadece kopyalanmış yazının ardından, Mustafa abiyi tanıdığım ve sevdiğim için aynen burada yaptığım gibi ufak bir latife yaptım. Tekrar oku istersen.

Üstelik sadece buradaki yazışmalardan bile benim sana kanım çok kaynadı. İnşallah Allah gönlüne göre verir.

Ayrıca mangal ile birlikte daha önce yapılan bütün teklifler halen devam etmektedir. İster bu linkte ister başka linkte bunun organizasyonunu yapabiliriz.

Öncelikle tekrar tekrar tebrikler,foruma renk kattın inşallah unutmazsın biz SMMM adaylarını ;)

Evet beyler,bayanlar;

Sağlam denetim notları olan varsa lütfen özelimden ulaşsınlar.İhtiyacım var,elimde kaynak yok.

hasanvolkan ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:

Bu bekleme stresi içinde herzaman olur... Dediğin gibi belki de ben hassas bir dönemdeydim ve yanlış anladım. Sorun değil. Mustafa beyi ben de çok sevip sayarım.

O zaman üye olduğun için oda önünde mangal yapmamıza sen başkanlıktan izin alırsan memnun oluruz... Bi de başka zabıtaya da haber versin yahu... Sonra bi de zabıtalarla uğraşmayalım... ;D ;D ;D

karakule1702 ' Alıntı:
hasanvolkan ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:

Bu bekleme stresi içinde herzaman olur... Dediğin gibi belki de ben hassas bir dönemdeydim ve yanlış anladım. Sorun değil. Mustafa beyi ben de çok sevip sayarım.

O zaman üye olduğun için oda önünde mangal yapmamıza sen başkanlıktan izin alırsan memnun oluruz... Bi de başka zabıtaya da haber versin yahu... Sonra bi de zabıtalarla uğraşmayalım... ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D

yeterlilik ' Alıntı:
Evet beyler,bayanlar;

Sağlam denetim notları olan varsa lütfen özelimden ulaşsınlar.İhtiyacım var,elimde kaynak yok.

Var kardeş var hem de kıyamet gibi not var elimde....

sonkale ' Alıntı:
hasanvolkan ' Alıntı:
temenni ' Alıntı:
sonkale ' Alıntı:
temenni ' Alıntı:
gazeteye ilan verecek arkadaşlar nerede? (benide protokol kontenjanından ücretsiz yazmışlardı.)
Onlar artık Smmm
bundan sonra meslektaş sayılarını düşürmek için örgütlenecekler :)
hatta şöyle bir espri bile yapıyorlardır. "çok amele kaynıyo bu meslekte"

Şu sınav heyecanını bir atlatalım. Görüşeceğiz. Yanlız bu arada bu yapılanlara ne kadar destek verdiğinizi de lütfen bir hatırlayın.
Kardeş biz henüz sonuç öğrenmediğimiz için önceki moddayız hala stres atmaya çalışıyoruz Kazandığınız için inan bizde çok mutluyuz Emeklerini hep takdir ettik ve destek verdik Lütfen alınganlık yapmayalım

Değerli arkadaşım maalesef alınganlık yaptım. Çünkü beni de kendi sorunu hallolunca arkadakileri unutan şahsiyetler ile bir tuttuğunuzu düşündüm bir an. Sınav heyecanı ile düşündüm bunu galiba. Mesajınızdan öyle olmadığını anlayınca rahatladım. Teşekkür ederim.

İnşallah sayıyı biraz daha artırırsak gazeteye ilan verme eylemini yapmakta hatta bir televizyon kanalında bir tanıdık buldum. Konuyu televizyona da taşımakta kararlıyım.

Lütfen sınavı geçen arkadaşlara da sesleniyorum. Bizlere yapılan bu eziyeti unutmayalım. Bizlerden sonraki arkadaşlara yapılmaması için elimizden geleni hep birlikte yapalım.

Ayrıca güzel düşüncelerinden ötürü bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim. Darısı bu yola baş koymuş olan bütün arkadaşlarımın başına.

yeterlilik ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:
yeterlilik ' Alıntı:
Evet beyler,bayanlar;

Ekranda mı ? yoksa çıktı mı ?

Hepsi ekranda... Özelden mailini ver atayım kardeş..

karakule1702 ' Alıntı:

Mustafa abiye söylerim ;D

Eğer bir mangal yapılacaksa, o mangala Mustafa abi de kesin katılır. Kaçırmaz. ;D

karakule1702 ' Alıntı:
yeterlilik ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:
yeterlilik ' Alıntı:
Evet beyler,bayanlar;

Ekranda mı ? yoksa çıktı mı ?

Hepsi ekranda... Özelden mailini ver atayım kardeş..

Gelmediyse tekrar atayım.Çok tşk.;)

hasanvolkan ' Alıntı:
sonkale ' Alıntı:
hasanvolkan ' Alıntı:
temenni ' Alıntı:
sonkale ' Alıntı:
temenni ' Alıntı:
gazeteye ilan verecek arkadaşlar nerede? (benide protokol kontenjanından ücretsiz yazmışlardı.)
Onlar artık Smmm
bundan sonra meslektaş sayılarını düşürmek için örgütlenecekler :)
hatta şöyle bir espri bile yapıyorlardır. "çok amele kaynıyo bu meslekte"

Şu sınav heyecanını bir atlatalım. Görüşeceğiz. Yanlız bu arada bu yapılanlara ne kadar destek verdiğinizi de lütfen bir hatırlayın.
Kardeş biz henüz sonuç öğrenmediğimiz için önceki moddayız hala stres atmaya çalışıyoruz Kazandığınız için inan bizde çok mutluyuz Emeklerini hep takdir ettik ve destek verdik Lütfen alınganlık yapmayalım

Değerli arkadaşım maalesef alınganlık yaptım. Çünkü beni de kendi sorunu hallolunca arkadakileri unutan şahsiyetler ile bir tuttuğunuzu düşündüm bir an. Sınav heyecanı ile düşündüm bunu galiba. Mesajınızdan öyle olmadığını anlayınca rahatladım. Teşekkür ederim.

İnşallah sayıyı biraz daha artırırsak gazeteye ilan verme eylemini yapmakta hatta bir televizyon kanalında bir tanıdık buldum. Konuyu televizyona da taşımakta kararlıyım.

Lütfen sınavı geçen arkadaşlara da sesleniyorum. Bizlere yapılan bu eziyeti unutmayalım. Bizlerden sonraki arkadaşlara yapılmaması için elimizden geleni hep birlikte yapalım.

Ayrıca güzel düşüncelerinden ötürü bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim. Darısı bu yola baş koymuş olan bütün arkadaşlarımın başına.

Arkadaşlar zaten o stres içersinde kimse sağlıklı düşünemiyordu. Geri dönüp yaptığımız esprilere baksanız ilk kendimiz anlarız ne kadar streste olduğumuzu...

Bu forumda yapılan hataları ufak tefek tartışmaları dargınlıkları alınganlıkları kayda almamalıyız. Çünkü hiçbiri gerçek değil hepsi sinir stresli anlarda söylenmiş sözler ve hareketlerdir.

Ben şahsım asına tüm ark.lardan sürçül ihsan larım için af diliyorum. Herkes hakkını helal etsin...

(bu bir veda değil daha bi yere gitmiyorum... :))

Bende de notlar var hem bilgisayarda hem de kağıt olarak. İsteyene hem mail hemde fotokopi çekerek gönderebilirim.

hasanvolkan ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:

Eğer bir mangal yapılacaksa, o mangala Mustafa abi de kesin katılır. Kaçırmaz. ;D

Son zamanlarda biraz kilo aldı gibi ama bizim için diyeti bozar... Ona diyet ızgara yaparız... ;D

arkadaşlar beni de kutlayın

smmm oldum sonunda :)

karakule1702 ' Alıntı:
hasanvolkan ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:

Son zamanlarda biraz kilo aldı gibi ama bizim için diyeti bozar... Ona diyet ızgara yaparız... ;D

O kiloları son zamanda mı aldı? Hadi canım sende ;D

Ben en son 5 ay önce Türmob genel kurulunda gördüm. Maşallahı vardı yani.

İnşallah birileri kopyalamaz burayı, yoksa beni oyar :D