Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

yaaa istanbulda oturmak her açıdan çekilmez oldu artık. millet notlarınıbile öğrendi yaaa. ağlamak istiyorum artıkk >:( :o ??? :-X :'( :o

arkadaşlar ilk girişimdi 5 dersi geçmeyi bekliyodum 3 ünü geçmişim yıkıldım resmen maliyet:100 finansal muhasebe:86 meslek:85 analiz:35 vergi:31 hukuk:35 denetim:40 of of sonuç çok kötü

Arkadaşlar genel izlenim denetim notları nasıl ? Temmuzda çok kırpmışlardı denetimden..

suzan özdemir ' Alıntı:
arkadaşlar ilk girişimdi 5 dersi geçmeyi bekliyodum 3 ünü geçmişim yıkıldım resmen maliyet:100 finansal muhasebe:86 meslek:85 analiz:35 vergi:31 hukuk:35 denetim:40 of of sonuç çok kötü

Sağlık olsun ne diyelim. ama geçtiklerinin notları süper... ;)

evet onlar süper ama ah ah ya analizden nasıl kaldım bilmiyorum

karakule1702 ' Alıntı:
suzan özdemir ' Alıntı:

Sağlık olsun ne diyelim. ama geçtiklerinin notları süper... ;)
notun ne önemi var bana 50 yetiyo ama denetim hep 43 geliyo. bakalım bu sınavda ne olacak

ben anlamadım analizim iyiydi kötü bekleyen bir arkadaşım ki 30 felan bekliyodu 50 ile geçmiş

karakule1702 ' Alıntı:
**İBRAHİM** ' Alıntı:
tesmerin sitesinden cıkın giremicez acıklanırken ;D ;D ;Dtek tek bakalım sonuclara ;D ;D ;D ;D ;D ;D
sıraya girin ;D ;D ;D

İbrahim kura çektik sen en son bakacaksın canım kardeşim... ;D ;D ;D

fikir benden cıktı ;D ;D ;Dben ilk sıradayım.karakule senle ızcanı sona alıyorum ayrıca ;D ;D ;Dsızleri urfaya yollıcam ;D ;D1 hafta sonra bakarsınız artık ;D ;D

itiraz etsem mi bilmiyorum ki yıkıldım resmen arkadaşlar

bende analizden 40 bekleyenlerdenim umarım 50 gelir.

:) karakule, ibrahim salya sümük olmuş sonunda
tebrikler ;)

Suzan sıkma canını formüllerin doğru ise , yorumlarına hiç puan vermemiştir.. Yada yorumu çok uzattıysan ondanda olabilir..

Analiz resmen son 2 sınavdır ( hocası değişti ) başa bela oldu. Önceki sınavlarda averaj dersiydi..