Kasım Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanır ?

Bende elim kulağımda eteklerim tutuşmuş olarak dört gözle açıklanmasını bekliyorum. Maliyet kaldı ve ortalamam düşük. Sınavım çok şükür iyi geçti fakat olmadık yerden puan kırarlar diye korkuyorum.


Sizce bugun bir süpriz yaparlarmı.Yeni yıla girmeden süre kısaldıkça heyecan arttı işyerinde içimden çalışmak falan gelmiyor
 
Stres yapmayın arkadaşlar. Son sınavlarda hangi tarihte açıklanacak diyorlarsa o tarihte açıkladılar. Geçen sefer bunu çok yaptık. şugün açıklanır mı bugün açıklanır mı . Bekle bekle stres olduk. 5 ocağı bekleyelim. 5 ocaktan önce açıklanırsa sürpriz olur ne güzel.
 
Merhabalar,

Benim de tek dersim Meslek Hukuku var.Sınavım iyi geçtiği halde yinede ters bir durum olur mu diye düşenmeden edemiyorum.Sınav sonucu açıklanana kadar sıkıntı,endişe ve gerginlikten kurtulamıyoruz.Söyledikleri tarihte açıklarlar,öne alacaklarını zannetmiyorum.6 uzun günümüz daha var.Dilerim herkes için iyi ve hayırlı sonuçlanır.
 
Merhabalar,

Benim de tek dersim Meslek Hukuku var.Sınavım iyi geçtiği halde yinede ters bir durum olur mu diye düşenmeden edemiyorum.Sınav sonucu açıklanana kadar sıkıntı,endişe ve gerginlikten kurtulamıyoruz.Söyledikleri tarihte açıklarlar,öne alacaklarını zannetmiyorum.6 uzun günümüz daha var.Dilerim herkes için iyi ve hayırlı sonuçlanır.

kesinlikle katılıyorum.
İnşallah
 
sınav sonuçları açıklanma tarihleri kısmına "2 Kasım 2014 tarihinde yapılan ABC Grubu Staj Değerlendirmelerinin sonuçları 5 Ocak 2015 tarihinde TESMER Giriş Sistemi adresinde açıklanacaktır." demişler ama bugün yapılan açıklamaya göre "2 Kasım 2014 Tarihinde yapılan ABC Grubu Staj Değerlendirmeleri sonuçları 29 Aralık 2014 Pazartesi günü saat 17:00'de TESMER Giriş Sistemi adresinde açıklanacaktır."

bence bizimkini de bugün açıklayabilirler ama heralde daha kimse aranmadı veya mesaj almadı... yani bana gelen olmadı :(
 
Keşke bugün aciklansa ama pek ümitli değilim bir hafta öne aldıkları için sınavı belki bir güzellik yapıp açıklarlar inşallah
 
arkadaşlar 2 kasım tarihinde yapılan abc grubu staj değerlendirme sonuçları normalde 5 ocakta açıklanacaktı ama bugün saat 17 de açıklanacaktır diyor. Acaba yeterlilikte mi bugün açıklanır
 
Ymm sınav sonuçlarının açıklama tarihini 29.Aralık.2014 diye yazmışlardı.Yazdıkları tarihte açıklıyorlar.Darısı bizim sınavın başına.
 
ama diğer sınav 5 ocakta açıklanacaktı bugün 17 de açıklayacaklarmış heyecan sardı
 
Arkadaşlar tesmer bir açıklama yapmış .

SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK
SINAVLARINA İLİŞKİN DUYURU
Sermaye Piyasası Mevzuatı (19 Ağustos 2014 tarihinden sonra 3568 sayılı
Yasa’nın 6. maddesinin 2. fıkrasının (a), (b), ( c), (d), (e), (f), (g), (h) ve (i)
bentleri uyarınca, 3 yıllık hizmet süreleri, staj süresinden sayılmış / sayılacak
adaylar bu sınav konusundan sorumlu olacaklardır. 2015 yılı öncesinde staja
giriş sınavlarında başarılı olmuş adaylar sorumlu olmayacaklardır.)

Yani eğer bu sınavdan dersimiz kalırsa SPK' da eklenecek mi?
 
Yasanin tam mednini okuyun arkadaşım yasanin yürürluge girdigi tarihe bakin eyer staj bitmediyse spk dersinden gireceksin bitirme sinavina 2 veya 3 girişinizse SPK sinava girmeyeceksiniz
 
Üst