Kasım Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanır ?

Degerli Meslektasim, sinavlari gecerek SMMM olmaya hak kazandiniz. Basarinizdan dolayi kutlar, saygilar sunariz. Dr. Yahya Arikan, Baskan

Mali Müşavir oldum arkadaşlar şimdi mesaj geldi. Allah emek veren herkese nasip etsin inşallah. ISMMMO.

Ben çifte mutluluk yaşıyorum arkadaşlar hem mali müşavir oldum hem anne oluyorum Allahım herkese nasip etsin her ikisinide yeni öğrendim

İstanbuldan halen mesaj gelmediğine göre kaldım demekki maliyet tek dersten gene.Geçen arkadaşlara hayırlı olsun.İnşallah bizede nasip olur.

maliyetkabusu benimde aynı derstendi. Sınavın nasıl geçti bilmiyorum fakat tek dersse itiraz etmeni tavsiye ederim.Geçmiş olsun çok üzüldüm senin için :(

maliyetkabusu benimde aynı derstendi. Sınavın nasıl geçti bilmiyorum fakat tek dersse itiraz etmeni tavsiye ederim.Geçmiş olsun çok üzüldüm senin için :(

itiraz etsem ne değişecek ki? iyi geçti ama itiraz edipte geçeni görmedim. eğer tek derse itiraz edip geçen varsa tabi edeyim bende itiraz

maliyetten birinci soru tamdı diğer soru sadece bir işlem hatası vardı full doğruydu 50 almışım zor puan vermiş herhalde