Sn.uğurcadir, bir zamanlar forumda Koray Karakaya adlı bir arkadaşımız vardı, şimdi yok!!!. Formdaki arkadaşlara tepeden bakar, alaycı cevaplar verirdi. Size de hoş geldiniz diyorum.
merhabalar
stajını benim gibi bürolarda değilde şirketlerde yapanlar stajyerler birçok uygulamayı hiç görmeden belgeyi alıyor mesleğe fiili olarak başladığımızda da yaşayarak öğreniyoruz burada mesleki dayanışma adına bilgili olanlardan deneyimleri doğrultusunda yardımını bekliyoruz ancak bazen görüyorum ki meslek mensubu bir soru soruyor ilk önce ne iş yapıyorsunuz bunu nasıl bilmezsiniz gibi bir cevap oluyor soru cevap verilmeye değmeyecek bir soru ise hiç cevaplamasak daha iyi olmaz mı sonuçta soru soranın da sormayı düşünenin de çekinmeden kendini ifade edebilmesi paylaşımı artırır.
saygılar.
Sn.Selin Gülgün,
Sn.Demiral için söylediklerinize katılmıyorum. Gerçekten bilgili, sorulara açıklamalı cevaplar veren, forumun önemli bir üyesi idi. Tekrar aramıza dönmesini isterim.
Sn.Selin Gülgün,
Sn.Demiral için söylediklerinize katılmıyorum. Gerçekten bilgili, sorulara açıklamalı cevaplar veren, forumun önemli bir üyesi idi. Tekrar aramıza dönmesini isterim.
demiral arkadaşımız bilgili olabilir, ancak sizin yukarıda uğur bey için söylediğiniz tarz gibi demiral arkadaşımız içinde geçerli ve bu tarz yaklaşımı; bir sürü mesajda şuanda bulabiliriim bu forumda ama etik olarak yakışık almaz.
kendisi burada değil o yüzden arkasından konuşmak da bize yakışmaz.. ama bilinen birşey bu.