Şahıs şirketi olarak açtığım home ofis şeklindeki firmama kdv giderleri olarak neleri gösterebilirim.
Görüntü yönetmeni _Kameraman_Olarak çalışmaktayım.Televizyon kanallarınada tv programları hazırlamaktayım.Şahıs firması olarak açtığım firmama fatura veya yazar kasa fişleri veya diğer anlamda gider gösterebileceğim durumları öğrenmek istiyorum.
İşin ortaya çıkarılması aşamasında ulaşım biletlerini (otobus,taksi uçak vs.)
Dışardan bana katkı sağlayarak çalışanların yemekleri,konaklamaları (otel vs.)
Ayrıca avm lerde yapılan besin gıda alışverişlerini ......gibi
Birde bu anlamda yaptığım alışveriş gibi durumlarda adıma mı fatura ettirme zorunluluğum var yoksa yazar kasa fişleri geçerli olacak mıdır.
Şahıs firmasıyım ama tv programı oluşturma sırasında kalabalık bi ekiple çalışmaktayım vede bu ekibi ve masraflarını fatura ediyorum.
Bu Harcamaları Bu anlamda fatura ettiğim kişi ve ölçülere göre gider göstermem uygun mudur.
CEVAPLARINIZ VE BİLGİLENDİRMENİZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLERİMİ BORÇ BİLİRİM
Görüntü yönetmeni _Kameraman_Olarak çalışmaktayım.Televizyon kanallarınada tv programları hazırlamaktayım.Şahıs firması olarak açtığım firmama fatura veya yazar kasa fişleri veya diğer anlamda gider gösterebileceğim durumları öğrenmek istiyorum.
İşin ortaya çıkarılması aşamasında ulaşım biletlerini (otobus,taksi uçak vs.)
Dışardan bana katkı sağlayarak çalışanların yemekleri,konaklamaları (otel vs.)
Ayrıca avm lerde yapılan besin gıda alışverişlerini ......gibi
Birde bu anlamda yaptığım alışveriş gibi durumlarda adıma mı fatura ettirme zorunluluğum var yoksa yazar kasa fişleri geçerli olacak mıdır.
Şahıs firmasıyım ama tv programı oluşturma sırasında kalabalık bi ekiple çalışmaktayım vede bu ekibi ve masraflarını fatura ediyorum.
Bu Harcamaları Bu anlamda fatura ettiğim kişi ve ölçülere göre gider göstermem uygun mudur.
CEVAPLARINIZ VE BİLGİLENDİRMENİZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLERİMİ BORÇ BİLİRİM