Kıdem ve İhbar Tazminatı Hesaplama

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan NURETNS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Kıdem ve İhbar Tazminatı Hesaplama

bana yardımcı olan bütün arkadaşlara teşekkür ederim ;) ;)

Birinci sitede yaptığınız hesapta "yıllık ikramiye tutarı" kısmına TEK BİR ikramiyeyi yazmanız gerekiyor. Diğerinde ise 1 yılda aldığınız toplam ikramiyeyi yazmanız gerekiyor.
Eğer birinci sitede yıllık ikramiye tutarı dediği alana 1485 yazarsanız onda da doğru sonuç alırsınız diye düşünüyorum. Siteyi yapan hatalı bir tabir kullanmış. "yıllık ikramiye tutarı" yerine "ikramiye tutarı" demesi gerek.

senoleker ' Alıntı:
Birinci sitede yaptığınız hesapta "yıllık ikramiye tutarı" kısmına TEK BİR ikramiyeyi yazmanız gerekiyor. Diğerinde ise 1 yılda aldığınız toplam ikramiyeyi yazmanız gerekiyor.
Eğer birinci sitede yıllık ikramiye tutarı dediği alana 1485 yazarsanız onda da doğru sonuç alırsınız diye düşünüyorum. Siteyi yapan hatalı bir tabir kullanmış. "yıllık ikramiye tutarı" yerine "ikramiye tutarı" demesi gerek.

evet dediğiniz doğru teşekkürler

mrb; şirketimiz şuan çalışmakta olduğum mağazayı devir ediyor büyük ihtimale çalışan personeli işten çıkaracaklar çünkü diğer mağzalarımızda açık olmadığından dolayı böyle bir durumda hazırlıklı olmak adına kidem ve ihbar tazminatım ne kadar yapıyor bilgilendirirseniz sevinirim teşekür eder cevaınızı beklerim
Kıdem ve İhbar Tazminatı Hesaplaması

İşe Giriş Tarihiniz :01/11/2008

muhtemel İşten Ayrılış Tarihini :10/05/2014

Aylık Brüt Maaşınız :1678,53 hizmet dökümündeki son kazanç

Senelik İkramiyenizin Adedi: 1

Senelik İkramiye Tutarı: 600,00 tl

Aylık Yol Ücretiniz :200,00

Aylık Brüt Yemek Ücretiniz :150,00

Diğer Yıllık Brüt Ödentilerinizin Toplamı:

Kümüle Gelir Vergisi Matrahınız

Hesaplamak İstediğiniz Tazminatlar : Kıdem ve ihbar

Kıdem ve ihbar tazminatı aynı formüle göre hesaplanmaktadır. Aşağıdaki araçta ilgili bilgileri girdiğiniz zaman, iki türü de hesaplamış olacaksınız. Tüm detayları iki ayrı kutuda görebilirsiniz.
*Aylık brüt maaşa ek olarak yol, yemek vs., yoksa boş bırakabilirsiniz.
*Yıllık brüt ikramiye toplamı, yoksa boş bırakabilirsiniz.

link yasak

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba,

arkadaşlar personelin aldığı brüt ücret 1.715,56 TL idi.

çıkışı yapılan ayda aldığı ücret 556,74 TL (5 günlük)
çıkışından önceki ayda 5 gün raporluydu 1.454,89 TL ( 25 günlük)

tazminat hesaplamasında son aldığı brüt ücret diyor ya personelin aldığı normal brüt ücret üzerinden hesaplanıyor değil mi? yani 1.715,56 TL üzerinden hesaplanacak.

Evet son brüt ücreti + yemek+yol+ikramiye+prim gibi devamlı hale gelmiş kaznçlar toplamı alınır.