Kopyalanamayan cd' lerin kopyalanabilmesi hk.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Okay KIR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Okay KIR

Tanınmış Üye
İyi çalışmalar
bilgisayara kopyalanamayan cd ler in kopyalanabilme ihtimali varmıdır
kopyalayınca kısayol atıyor
cd deki sesi kopyalayıp mp3 de dinleyebilirmiyiz bunun bi yolu varmıdır
Teşekkürler

Ynt: Kopyalanamayan cd lerin kopyalabilmesi

Selamlar,
Eminim sizde araştırmışsınızdır ama;
Clonecd ve benzeri programlarla bunu yapabilirsiniz.Ayrıca vso blindwrite isimli programla da bunun yapılabileceği söyleniyor.Şasen denemedim.Eğer kopyalama işlemini gerçekleştirebilirseniz içindeki ses dosyasının formatını mp3'e dönüştürerek istediğiniz yerde dinleyebilirsiniz.
Saygılar.

Ynt: Kopyalanamayan cd' lerin kopyalanabilmesi hk.

Ben de bir zamanlar çok uğraşmıştım, o söylenen programlar pek işe yaramıyor.Değiştirme işlemlerini yapıyorlar ama, Lisanslı müzik cd' lerinde fayda etmiyorlar.
O kadar vakit kaybettikten sonra, en sonunda internet üzerinden satın almıştım istediğim müzikleri.
Tanesi 1 Tl' miydi neydi.

Birileri emek hırsızlığı olmasın diye uğraşır birileride bunların yöntemlerini bertaraf eder. Kısaca illegalde olsa bu mümkün. Bir dönem korumalı müzikleri int indirip mp3 yapmıştım ama daha sonra yaptığım hatadan döndüm ve prog. dahil hepsini sildim.

Elbetteki hiçbir program %100 başarı sağlamaz :) Sağlasa idi bu yönteme başvurulmazdı...
Yapılan yorumlarda bu tarz programların bu konuda önerilen programlar arasında iyi olduğu söyleniyor..Zaman dahilinde uğraşılabilir tabiki :)

ne hırsızlığı
cd deki müziği mp3 ile dinlemek istiyorum
teşekkürler Clonecd bakacağım inşlh işe yarar

Müzik CD lerindeki ses dosyaları genelde mp3 formatını desteklemez.. CloneCD eğer işe yaramaz ise, UltraİSO programını kullanarak MP3 formatına dönüştürebilirsin

Teşekkürler deneyeceğim

media player cd den kopyalama yapabiliyor...