Limited Şirketin Vergi Ve Sgk Borçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Kfyonur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şirketimizi kapatacağız fakat borçları var,şirket tasfiye sürecindeyken bu borçlardan haciz vs. gelir mi? Bu süreçte borçları ödemeyi düşünüyoruz. Diğer sorum da ortağım olan kuzenim kendini tasfiye memuru olarak gösterirse benim sorumluluğum ortadan kalkar mı yoksa ben müdür olduğum için sorumlu olmaya devam eder miyim? Ben borcun yarısını ödeyip sıyrılmak istiyorum ama bu müdürlük olayı yakamı bırakmıyor bu işten kurtulmanın bir yolu yok mu? Bu arada şirketin üstüne hiç bir şey yok ameme borçlarımız var.

Müdürlükten dolayı geçmiş borçlardan kaçışınız yok. Ortaklık ve müdürlükten ayrılmanız durumunda, ayrıldığınız tarihten sonraki borçlardan sorumlu olmazsınız.

Müdürlükten dolayı geçmiş borçlardan kaçışınız yok. Ortaklık ve müdürlükten ayrılmanız durumunda, ayrıldığınız tarihten sonraki borçlardan sorumlu olmazsınız.

Peki ortağım tasfiye memuru olarak kendini gösterirse ona ulaşılamayana kadar mı ben rahat olurum, çünkü onun üstüne bir şey yok benim üstüme ev var bir de bankada altınlar var. Tasfiye süresinc haciz gelir mi?