fonradar

Limited Sirketlerde fatura bastirimi

Üyelik
19 May 2009
Mesajlar
48
Konum
samsun
Degerli üstatlarim limitide sirketlerde fatura bastirimi hususunda uygulama ile ilgili bi teblig varmidir ? Sirket adinin yaninda faturada ünvan da yazilabilirmi, yada sirket kendi logosunu faturaya koyabilirmi, merkez sube fatura ayrimi seri olarak ayrimmidir simdiden tesekkür ediyorum....
 
Ynt: Limited Sirketlerde fatura bastirimi

Selamlar
Fatura basımı uygulamasına ilişkin tebliğ elbette vardır da bu pek sizi ilgilendirmiyor. Faturada asgari olması gereken bilgiler 213 sayılı V.U.K.nun 230.maddesinde açıklanmıştır.Bu bilgiler ışığında matbaa zaten faturaları basacaktır.

Ad ve unvan birlikte kullanılabilir.
Örneğin
Forum Oyuncak
Alomaliye forum oyuncak ltd.şti. gibi..
Kendi logo veya klişeniz varsa matbaaya vererek faturalara bastırabilirsiniz.Veya Logo programlarıyla logonuzu kendinizde yapabilirsiniz.
Her basılan faturada sıra ve seri nolar değişir.Bunu matbaa otomatik verir.Merkez faturaları 1000 den başlayıp şube faturaları (daha sonra bastırılacaksa) 3000 den başlayabilir.Bunu siz değil matbaa belirler.Onlar kalan numaradan basmaya devam ettiklerinden size hangi seri no geleceği bilinmez.Numara olayını matbaacınızla konuşabilirsiniz.
Saygılar
 
Ynt: Limited Sirketlerde fatura bastirimi

arkadaşında dediği gibi çoğu maatbacı bu çalışmaları ücretsiz yapıyor

herhangi biri ile görüşmen yeterli
 

Benzer konular

Üst