Ltd Kapatılması

Üyelik
27 Haz 2015
Mesajlar
2
Konum
istanbul
Merhaba,

Forumu uzun süredir (bana göre uzun) takip edip fikir alan birisi olarak bu sefer sizlerden öğrenmek istediğim bir konu var. Forumda aradım ama cevabını bulamadım. Umarım atlayıp forum kirliliği yapmamışımdır.

Toplam 2 oraklı bir ltd de ortaklığım var. Ortaklıktan ayrılmak istediğimi ortağımla konuştum. İster devralmasını , isterse kapanışa gidebileceğimizi anlattım.

Kendisi bana OHAL durumundan dolayı kanun hükmünde kararname çıkartıldığını , OHAL bitene kadar şirketlerin kapanış ve iflaslarının yapılamamakta olduğunu, kapanış yapmak istesek bile mümkün olmadığını belirtti.

Böyle bir kanun hükmünde kararname çıkartıldımı???? Bilginiz var mı??

Saygılarımla.
 
Bayram öncesi bir şirketin tasfiyesini verdim 3 gün içinde tescil ettiler.Ortak değişikliği veya tasfiye için OHAL sebebiyle belki işlem 1 hafta uzar,başka birşey olmaz.yani yapılamıyor diye birşey yok,en kötü ihtimalle inceleme biraz daha uzun sürebilir.O da her işte değil.O nedenle ortak değişikliği veya tasfiye başlangıcına başlamanızda bir sakınca yok ve bence herhangi bir gecikme veya süre uzama olmayacaktır.
 
Arkadaşlar,

Anlattıklarınızdan çıkarttığım kanun hükmünde kararname yanlış anlaşılmış diye düşünüyorum. Veya işi yokuşa sürmek için bahane yapılıyor.

Umarım ilkidir.
 
Üst