Ynt: Mali müşavirim fakat aylardır iş arıyorum!!
hangi gruba oy vereceğizde, TÜRMOB ayağa kalkacak, ancak gülerim ben buna, birileri köşeleri tutmuş, mahsun türker gibi adamlar ve jenarasyonu adamlar türmob meslek birliğinden çıkarıp, % 1 dahi oy alamayn bir partinin çöplüğü haline getirmiş ve çok zeki ve yetkin meslektaşlarımızda bu adamı genel başkan seçmiş....türmob şu ana kadar smmm lerin hiç bir derdine deva olmamıştır, smmm lik zaten itibar keybeden bir meslekti, özel smmm sınavı ve türmob un saçma uygulamaları yüzünden tercih edilmeyen, vasatt muhasebecilere dönmüş durumdayız.....şimdi bazı arakadaşlar, yok efendim kendinizi bu kadar küçük görmeyin, her şey kişi de biter seramonisi ayapacaklardır, ancak laf ile peynir gemisi yürümüyor, ben Türkiyenin sayılı ünv birinden mezun oldum, yüksek lisans yaptım, çok iyi ingilizce biliyorum, muhasebeyi ve müşavirliği iyi biliyorum...ama bunlara rağmen meslek itibarını kaybettiğinden, bu niteliklerimin hepsi bir yana atılıyor ve muhasbeci kisvesi altında, bildirimden ve mesleki hamallıktan başka bir iş yapamayan muhasebe katipliği konumundayım-konumundayız....polyanacılığa hiçgerek yok...