Maliye İle İlgili Sorun

Üyelik
25 Eki 2017
Mesajlar
1
Konum
nevşehir
Merhaba Saygı Değer Bilgili Abilerim ;

Öncelikle yaşadığım sorunla ilgili gerçekten yorulduğumu söylemek isterim :( . Sorunum şu ki yeni bir iş yeri açmaktayım .Fakat Nace kodu konusunda sorun yaşıyoruz. Sorun şurdan kaynaklıyor aynı zamanda yeni açmış olduğum iş yeri için kosgeb den destek alıcam. Kosgebinde ana şartlarından biri olan şey yapmış olduğunuz işin nace kodunun kosgebin destek verdiği nace kodları bölümünde desteklenmesi.Bu konudada tamamız. Fakat Bölgemde ki maliye şubesinde çalışmakta olan yetkililer benim işim için bir nace kodu bulamadı. Sizden isteğim kısaca yaptığım işi anlatıcam ve işime uygun bir nace kodu bulmanızı istiycem.

Yaptığım iş ise kendi üretttiğim eğlenceli çocuk videolarını youtubeye yükleyerek gelir elde etmem . bu iş hangi nace koduna girmekte ?
 
Merhaba
Videoyu kendiniz üretiyorsanız sanırım aşağıdaki kodlar arasında tercih yapılabilir.
59.11.03 - Sinema filmi, video ve televizyon programları yapım faaliyetleri (belgesel yapımcılığı dahil)
59.12.01 - Sinema filmi, video ve televizyon programları çekim sonrası faaliyetleri (ses-görüntü redaksiyonu, asıl kopyaların aktarımı, renk düzeltme, sayısal iyileştirme, görsel efekt, animasyon, alt yazı, başlıklandırma, grafik, vb. işler)
73.11.01 - Reklam ajanslarının faaliyetleri (kullanılacak medyanın seçimi, reklamın tasarımı, sözlerin yazılması, reklam filmleri için senaryonun yazımı, satış noktalarında reklam ürünlerinin gösterimi ve sunumu vb.)

Fakat bu koları Kosgeb destekler mi bilmiyorum,kontrol etmedim.
 
Üst