Maliyet muhasebesi hk.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cpaA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Maliyet muhasebesi hk.

sss ' Alıntı:
bu tarz maliyet muhasebesi soruları için mevlüt karakaya nın kitabını öneririm,,,,zor sınavlar için hazırlanmış pek çok soru tarzı var,,,,diğer piyasadaki kitapların soruları ( yurdagül hoca,deha yayınları... ) biraz basite kaçıyor .....

Mevlüt Karakaya'nın kitabınında ki anlatım tarzı, diğer kitaplara göre farklı. Konuların sıralaması da farklı, anlatıma başladığı yerde farklı.
Genelde kitaplarda ki anlatım sırası bellidir. Çoğunluğumuz da buna alışkınız çünkü konuyu hiç bilmeyenler için bu şekilde öğrenmesi daha kolay ve anlaşılır oluyor.
Mevlüt Karakaya'dan konuları çalışmak isteyenlerin kafası karışabilir diye düşünüyorum.
Benzer zorluk derecesinde soruların olduğu ve anlatımın yine klasiğe yakın olduğu başka kitaplar tercih edilebilir.

1 senedir ys-finansal muhasebe başa belaydı, şimdi de maliyet mi başladı acaba...

nınja06 ' Alıntı:
Aslında soruda hoca tum ıslemlerı toplamıs sıkıntı sorunun anlasılmasındaydı anlasıldıktan sonra bıyerden baslayınca gerısı gelıyor. Ama soru seklı cıdden cok karısık geldı

soru gözümüzü korkuttu aslında zor bir soru değildi

sorunun basitliğini ancak 4 gün sonra farkedebildim

tek sorun arkadaşında belirttiği gibi anlaşılmasındaydı zaten soru kağıdını görünce aptallaştım ne dediğini anlamaya çalıştım sonra saçma sapan işlemlere koyuldum sildim yenidne başladım

işin komiği bir arkadaşımında benim gibi sonuca ulaşması

temmuzda hocanın ortalama bir soru soracağını düşünüyorum

ama şunu anladım maliyetten geçmek için standart soru çalışmak yerine maliyetin tüm konularına vakıf olmak gerekiyor

o nedenle kesinlikle deha dan uzak durun derim

Ynt: Maliyet muhasebesi yardım

taşkın06 ' Alıntı:
elimde geçmiş yıl soruları ile dehaya ait ders notları var isteyen arkadaşa kargo edebilirim.

taşkın rica etsem bana yollarmısın dehanın ders notlarını.

stonhand ' Alıntı:
Son 1 dk kala 3. kağıdı ve son muhasebe kaydımı bitirdim, benim gibi manyak oldummu süre yetiyorda normal olana tabiki yetmez yani ne desem boş ben bu saatten sonra maliyet dersimi versem ne yapsam ;D ;D ;D.

Soru anlaşılır sorulsa geçen aralık dönemi gibi 80-90 lar havada uçuşurdu eh tabiki adamlara birikim lazım masa donatacaklar para lazım eh bunlar elleri cebine gitmeye alışmamış adamlar hesaplarınıda kendileri ödeyecek değil ya durum sadece bundan ibaret tamamen duygusal ve moral bozmayayım ama alttan gelen sayısı çok olmadıkça temmuzdada kolay bir sınav beklemek hayal olur benden demesi.

stonhand bana maliye ders notlarını göndereb,l,irmisin rica etsem.
[email protected]

arkadaşlar temmuz maliyet muh. soru tahminleriniz nelerdir...??

tahmin çok zor artık oturup bütün konulara hakim olmak gerekiyo acayip bi ders tek ümidimiz bu dönem kolay soru çıkmasını beklemek.

Maliyet muhasebesine hocanın ve dehanın maliyet muhasebesi kitabından çalıştım. Bi dönem önce sınavdaki 2 soruyuda tamamıyla yapamadım. Gidiş yolundan puan alarak geçtim. Son sınava baktım gerçekten zor bi sınav ama hocanın puanlama sistemi kesinlikle gidiş yoluna göre olacaktır. İçiniz rahat olsun..

safha çıkar İNŞALLAH yanında birde matematiksel dağıtım olursa fena olmaz ya da satışların maliyeti sorulsun artık üç dönemdir bekliyoruz

efsaneyi takip edin bu adam harbi efsane
yakında adına beste yapılırsa şaşmam

arkadaşlar bende temmuzda maliyete gireceğim yurdakul hocanın kitabına çalışmaya başladım ama rakamların bazılarının nerden geldiğini anlamıyorum açıklama yok.elinizde maliyet notu varsa rica etsem banada gö[email protected] şimdiden teşekkürler

kesinlikle safha çıkar artık bi tane kolay gelir diye düşünüyorum satışların maliyeti tablosu veya tam, normal , değişken maliyet çünkü uzun dönemdir çıkmıyor diye düşünüyorum...bakalım artık bi önceki sınav 42 ile bıraktı hoca nasıl kaldım anlamıyorum bu sınav çok zordu yaptım ama bilmiyorum ya sınırda kalırım yine ya sınırda geçer..sıkıntı maliyet artık öyle hissediyorum...