Maliyet Muhasebesi Temmuz 2010

Ynt: Maliyet Muhasebesi Temmuz 2010

arkadaşlar bu kadar ayrıntılı çalışmanıza gerek kalmayacak , aralık döneminde sorular kolay çıkacak,bu çok açık bişey,şuanki bilginizin muhafaza edin yeterli olacak.
satışların maliyeti tablosu büyük ihtimalle gelecek

HaCkHaN sen beni güldürdün allah seni güldürsün. nasıl bu kadar emin olabiliyorsun. yine aynı karmaşıklıkta sorular çıkarsa.

çıkarsa o zaman görüşürüz :)

merak etme kolay kolay

sınavdan sonrada gülersin inşallah böyle

amin...inşallah...sınav iyi geçerse kodron da bira ısmarlarım sana...

içki ve sigara kullanmıyorum,illaki bişey ısmarlamak istiyorsan fakir birini doyur yeter.

ben soruları yaptım evet gerçekten zordu fakat kafamı o kadar karıştıkı sonuca bır turlu gıdemedım bu kadar zorlamalarını anlamıyorum fakat şöyle bır durum var muhasebede yaptıkları gıbı bu dönem zor veya kolay dıye yorumlamamk gerek çünkı bundan sonra komısyon hep zorlayacak ona göre çalışmak gerek bende ılk gırışımdı fakat malıyetten kesın kalacağım :(

herkese kolay gelsin. dün akşam Bursa'da hocalarımızla görüştüm ve temmuz sınavında sorulan maliyet soruları Şükrü Dokur ve Sait kaygusuz hocaların çıkardığı ortak kitabtan alıntı olduğunu söylediler. elinde bu kitap olan varsa bir göz atsın derim. kalanlara aralıkta başarılar.

bu hocalar sınav komisyonunda mı yoksa sadece soruları mı vermişler bilginiz varmı

dediğiniz hocalar finansal muhasebe alanında kitapları var henüz maliyete rastlamadım.

evet arkadaşlar düzeltme dora basın yayım dağıtımda maliyetle ilgili bir kitapları ar bilginize yaklaşık 30,00tl gibi bir rakam.

Maliyet Muhasebesi
Dora Basım Yayın Dağıtım

Sait Yüksel Kaygusuz;şükrü Dokur
İşletme - Muhasebe - Maliye

Etiket fiyatı: 30,00 TL % 0 indirimli

kitapadresi fiyatı: 30,00 TL

Kitabın puanı: 600

ben bu kitabı değilde öbür 15,00tl olan kitabını tavsiye ederim içeriği önemli?

akseker ' Alıntı:
herkese kolay gelsin. dün akşam Bursa'da hocalarımızla görüştüm ve temmuz sınavında sorulan maliyet soruları Şükrü Dokur ve Sait kaygusuz hocaların çıkardığı ortak kitabtan alıntı olduğunu söylediler. elinde bu kitap olan varsa bir göz atsın derim. kalanlara aralıkta başarılar.

Allah razı olsun. Maliyetten elle tutulur ilk paylaşım. Kitabı bulalım inşallah işimize yarar

kitaba ulaşan arkadaşların bilgi paylaşımında bulunmasını rica ederim.

bora123 ' Alıntı:
bu hocalar sınav komisyonunda mı yoksa sadece soruları mı vermişler bilginiz varmı

hocalar komisyonda değil. kendileri uludağ üniversitesinde hocalık yapmaktalar. bursa muhasebeciler odasında kurs düzenliyorlar. sadece kitaplarından alıntı yapılmış sadece rakamlar değişik.

yukarıda bashedilen kitabı tavsiye etmiyorum,sorulardan bu kitaptan gelmiyor,aldanmayın

arkadaşlar kitabı bulalım demişsiniz fakat dün akşam ben bizzat 2 hocayla görüştüm o sorunun o kitaptan alındığının haberleri yok. zaten öyle bir şey olsa sait hocadan 30 hazirana kadar maliyet kursu aldım direk söylemesede o soruyu ısrarla çözdürürdü. demek istediğim aralık ayında da herhangi bir kitaptan soru gelebilir yanlış yönlendirip bu yoklukta kitap almanıza vesile olmayayım. ama her iki hocada konusunda çok iyiler.

HaCkHaN ' Alıntı:
yukarıda bashedilen kitabı tavsiye etmiyorum,sorulardan bu kitaptan gelmiyor,aldanmayın

benim kimseyi aldatmak gibi bir düşüncem yok olamazda. ucu açık laflar bırakıpta konunun kilitlenmesine vesile olmayalım