Maliyet Muhasebesi Temmuz 2010

Ynt: Maliyet Muhasebesi Temmuz 2010

kim olursa olsun demek ki bir dahaki dönem kolay olacak :) geçen dönemden biliyoruz

yaw kusura bakma teller terelelli oldu hüsranlardayım hatlarım çekmiyor vallahi yanıma bile almıyorumki neyse forumda var msn de var uzak değilim yani ;) ama aralık kolay olur demişşsin aralığa olan inancım bile kalmadı ki hiç zannetmem kolay olacağını kolay dedikçe insanda gevşeme yaratıyor kendimi zor olana hazırlamam lazım başka yolu yok ;)

Arkadaşlar kademelide herkes bişey söylüyor ben ısıtmadan başladım b.onarım ve yemek haneyi dağıttım, tabloyu düzenledim.

bide ilk sorunun ilk iki maddesi doğru :-[ hiç umut yok diğmi?

arkadaşlar yeni maliyet hocasının kim olduğunu öğrenen arkadaş varsa paylaşırsa seviniriz.şimdi de bu hocanın sitilini öğreneceğiz.bakalım daha kaç sitil bizim başımıza bela olacak.

arkadaşlar 2 gündür off durumdayım ve bir çoğunuz öyleseniz aylarca verilen emeğin bir çırpıda heba edilmesini sinderemiyorum.

..............................

ikinci olarak da bilgi edinme hakkı kapsamında tesmere şu soruları sordum;

04.07.2010 SMMM Yeterlilik Maliyet Muhasebesi Soruları acaba kim tarafından hazırlanmıştır.Sınavın iptal edilmesi mümkünmüdür. Sınava giren adayların kaçının başarılı ve başarısız olduğunu nasıl öğrenebiliriz.

gayet mantıklı konulara değinmişsiniz bora bey.konuyla ilgili geri dönüş olursa bilgilendirirsiniz bizi

cool mesaj kutun dolu iletilerim gitmiyor

hackhan mesaj kutumu boşalttım şimdi gönderebilrsin

herkese merhaba ben kaç zamandır buray takip ediyodum ama yeni üye oldum ekranı bilmiyorum henüz bibaşlangıç yapıp yazmak istedim :)

aralık 2009 dönemince çıkan safha maliyet sorusu ne kadar kolay mış,tek ürün,fire yok :)

merhaba....sinan yücel konu tarzını yakaladım demişsin.soruların nerden hazırlandığı bilgini paylaşırmısın.bakalım kitapları çok satacak hoca şimdi kim olacak.şu işten bi sıyırayım yakayı çok mutlu olacağım

HaCkHaN ' Alıntı:
aralık 2009 dönemince çıkan safha maliyet sorusu ne kadar kolay mış,tek ürün,fire yok :)

evet birde o sınav çok zor demişlerdi ve ardından mart soruları geldi.Bu sınavın ardından, kasım sınavında artık bize 1.dağıtım ve 1 tanede atraksiyonsuz smm tablosu sormaları lazım:)

dağıtım gelmez artık 2 dönemdir dağıtım soruyorlar

smm tablosu veya farklar gelebilir yada sipariş maliyet

Bu dönemde kimse dağıtım gelmez diyordu ama geldi.tabi baya bi dağıtmışar.

Valla bende dün masum türkere meil attım ,baya kızgın ve sitemli bir meildi, özellikle sınav ın yapılış biçiminin insan ahkalrına aykırı olduğunu,özellikle finansal muhasebenin 3 saat içinde o soruların yapılamayacağını bile bile sorulmasını bilgi ölçmeye yönelik değil ,öğrenci bırakmaya yönelik olduğunu, tesmerin kurs ve yayınalırnın sın avda bir işe yaramadağını bunada ses çıkarılmadığını yazdım bide dedim ki madem komisyon kafasına göre takılıyor sizde buna müdaahale edip bir standart getirmiyorsunuz o zaman aradan çekilin sizinle zaman kaybetmeyelim muattabımızın komisyon olduğunu bilelim, sorunları çözün bize tek çözüm mahkeme kalmasın dedim.

iyi çatmışsın:)

Aralıkta bize quantum fiziğinin uzaydaki iz düşümünün muhasebe kayıtlarını sormazlarsa bende bu dünyada hiç bir şey bilmiyorum:)

proaccount ' Alıntı:
iyi çatmışsın:)

Aralıkta bize quantum fiziğinin uzaydaki iz düşümünün muhasebe kayıtlarını sormazlarsa bende bu dünyada hiç bir şey bilmiyorum:)
hocam quantum fiziğini çözerimde iz düşümünde oluşan giderleri, herhangi bir dağıtım anahtarına göre esas gider yerlerine dağıtabilirmiyim bilmiyorum. :o

yüzde (%) verirse çorba yaparız.