itirazımı dün yaptım , ama umudum pek yok, Ankara odasına bağlıyım, görüşmeye gittim , pek ilgilenmediler ve olumsuz konuştular. Yeni çıkan yönetmelik de muallakta.Acaba yeni yönetmelikte son bir hak tanırlarmı bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim. teşekkürler black
itirazımı dün yaptım , ama umudum pek yok, Ankara odasına bağlıyım, görüşmeye gittim , pek ilgilenmediler ve olumsuz konuştular. Yeni çıkan yönetmelik de muallakta.Acaba yeni yönetmelikte son bir hak tanırlarmı bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim. teşekkürler black
bekleme süreniz 6 ay düşdü en azından bu sekilde iyi.bekledikten sonraki ilk sınavda hepsini verirsin.ama bu senin 1 yılına mal oluyor.yazık gerçekden ben askere gittim 1 yıllım öle gitti.3 yıl staj yapdım .benimle baslayanlar 2 mali müşavir oldu ben daha yeni oldum.adalet yok ülkede.askerde geçirdigim zaman stajdan sayılmalı idi.
Önemli değil hepimiz aynıyız inanın sonuçlar açıklandığından beri çok gerginim benimde normalde mart son fakat hakkım kalmadı vergi ve maliyetten pas geçsem diyorum sonra ertesem ne olacak yoksa kasımda maliyet martta vergiyemi girsem diyorum inanın ne düşüneceğimi şaşırdım allah size sabır ve dayanma gücü versin.Umarım bu yönetmelikle haklarımız eklenir bu hafta açıklanacakmış.Bende teosa bakıyorum sürekli eklenen birşey varmı diye.Çok gerginim kasıma kadar kendimi yiyip bitiririm artıkBetul hanim dosya yakmak olacakti neden staj yazmışım anlamadim gec saatte yazinca boyle oldu.
Herşey olacagina varıyor. Cok stres yapmayalim. Maliyetten son iki hakkim. Allah buyuktur. Biz elimizden geleni yapalim. Bir şekilde veririz inşallah.
inşallah ben bu hafta başlıyorum maliyet çalışmaya.. hadi bakalım rastgele
teos a gir. Kredi kartindan 25 tl yükle. Menuden sinav sonucuna itiraz diye veya benzer ibareyi seç. Bu kadar.sınav sonucuna itiraz nasıl yapılıyor, bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
itiraz etmek de mi parayla.teos a gir. Kredi kartindan 25 tl yükle. Menuden sinav sonucuna itiraz diye veya benzer ibareyi seç. Bu kadar.
itiraz etmek de mi parayla.